Arama sonuçlarınız

1. Turan YUCEL

Kendi Karavanını Yapanlar; CITROEN JUMPER - PAŞA

Tanju bey sizin gibi dostlarla tanışmak benim için bir onurdur. Mutlaka kamplarda karşılaşmayı umut ediyorum ilk kampımızda oturup fazla muhabbet edemedik, sonraki kamplara işallah. Selamlar Turan.

2. Turan YUCEL

Çok teşekkür ederim. Bir gün mutlaka görüşürüz, Selamlar Saygılar. Turan YUCEL.
  3. Turan YUCEL

Kendi Karavanını Yapanlar İveco 15.6 (Adil05)

Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar İveco 15.6 (adil05) Adil hocam sanırım 2 -3 sene deyil 5 -6 yıl sizi götürür sağlıklı bol güneşli günlerde kullanmanız dilegi ile. Selamlar Saygılar Turan YUCEL.

4. Turan YUCEL

Kendi Karavanını Yapanlar; İveco 15.6 (Aka)

Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; İveco 15.6 (aka) Bekir ağabey sorverlarda ses ve yazıları hemen aktara bilirsiniz ama görselleri aktarmak gercekten zaman alır. ben daha önce de yaşamıştım aynı olayı. Selamlar ,Saygılar Turan YUCEL.
  5. Turan YUCEL

Gezenbilir İlkbahar Buluşmamız Ardından; İznik (6 - 7 Nisan 2013)

Ynt: Gezenbilir İlkbahar Buluşmamız Ardından; İznik (6 - 7 Nisan 2013) Levent bey geçmiş olsun yolda kalma macerası başarıyla son bulmuş. Bir dahaki kamplarda görüşmek dileği ile. Selamlar Turan YÜCEL.

6. Turan YUCEL

Ynt: Gezenbilir İlkbahar Buluşmamız Ardından; İznik (6 - 7 Nisan 2013) İstek üzerine karavanın üzerinde ne yapıyor :) ?

7. Turan YUCEL

Hafta sonu gittigimiz geziden bir kaç foto
  8. Turan YUCEL

Evet üstat bitti ilk kampada katıldım sağolsun dostlarımız çok güzel karşıladılar bir kez daha teşekkür ediyorum. Yeni dünyaya gelen evladınız analı babalı büyüsün ( karavancı adayı) :) Selamlar Turan

9. Turan YUCEL

Ynt: Gezenbilir İlkbahar Buluşmamız Ardından; İznik (6 - 7 Nisan 2013) Devam

10. Turan YUCEL

Ynt: Gezenbilir İlkbahar Buluşmamız Ardından; İznik (6 - 7 Nisan 2013) ....
  11. Turan YUCEL

Ynt: Gezenbilir İlkbahar Buluşmamız Ardından; İznik (6 - 7 Nisan 2013) ...

12. Turan YUCEL

Ynt: Gezenbilir İlkbahar Buluşmamız Ardından; İznik (6 - 7 Nisan 2013) İznik kampına emeği gecen bütün yöneticilere çok teşekkür ederim. Ayrıca kamptaki arkadaşlar başta Levent bey, Kenan bey, Ahmet ağabey daha ismini yazamadığım bütün dostlarımıza ilgilerinden dolayı...
  13. Turan YUCEL

Sevgili ağabeyim ben ve eşim de sizlerle tanışmaktan gurur duyduk. Siz değerli büyüklerimizin yaptığımız karavanlarımızı beğenmeniz bizleri onurlandırdı. Sizlerin yanında henüz çırak seviyesindeyim. Şayet yaptığım karavan,ımla ,karavanlarını yapacak olanlara küçükte olsa katkım olursa ne mutlu...
  14. Turan YUCEL

Serbest Muhabbet Köşesi (Karavan Dünyası)

Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Karavan Dünyası) İsmail bey geçmiş olsun. Allah bir daha göstermesin. Selamlar Turan YÜCEL.

15. Turan YUCEL

Seyfettin Ağabey Çok Teşekkür Ederim. Her Şey Şok Güzeldi. Geziyi Düzenleyen Arkadaşlarımıza Çok Teşekkür Ederi. Selamlar Sayğılar. Turan.
  16. Turan YUCEL

Sevgili Ağabeyim Mesajınızı Şimdi Okudum. İznik Gezimiz Çok Güzeldi Ortam Harika, Neşeli Ve Eğlenceli İdi.umarım Bir Dahaki Geziye Sizlerle Beraber Oluruz. Selamlar Sayğılar Turan.
  17. Turan YUCEL

Bugün Karavanımın Perdelerini Yaptım. Tenteye Let Işık Baoladım . Sabah Saat 05 Te İlk Seferimize Çıkıyorum.

18. Turan YUCEL

Kendi Karavanını Yapanlar İveco 15.6 (Adil05)

Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar İveco 15.6 (adil05) Adil Hocam Maşallah Çok Harika Oluyor, Allah Nazarlardan Korusun. Selamlar ,saygılar Turan.
  19. Turan YUCEL

Kendi Karavanını Yapanlar; Ducato Camper - Levent (buralpdi)

Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; Ducato Camper - Levent (buralpdi) Levent Allah Analı ,babalı Büyütsün. Allah Sağlıkla Büyümesini Nasip Etsin.

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,163
Kayıtlı Üye Sayımız
167,057
Kaydolan Son Üyemiz
R.KICIR

Çevrimiçi üyeler

Geri