Arama sonuçlarınız

1. yesimus

Bozhane'den Karadeniz'e Keşif Konvoyu (08 Mart 2009)

Ynt: Bozhane'den Karadeniz'e Keşif Konvoyu (08 Mart 2009) Hakan yine bol çamurlu eğlenceli bir haftasonu geçirmişsiniz :) paylaşım için teşekkürler ..

2. yesimus

Soğucak Yaylası Denemesi... (01 Mart 2009)

Ynt: Soğucak Yaylası Denemesi... (01 Mart 2009) Güzel gezi olmuş ,Aytuğ yarım kalan çıkışı tamamlamış :)Karda performansı iyi görünüyor .Umarım Çamurda da aynı performansı gösterir.. Aytuğ Aracın hayırlı olsun , Fotograflar çok başarılı Murat ,eline sağlık ..
  3. yesimus

Hamdi Yüzbaşı ile Jimny - Vitara Testi / Şile - Kömürlük - Sofular (01 Mart 2009)

Ynt: Hamdi Yüzbaşı ile Jimny - Vitara Testi / Şile - Kömürlük - Sofular (01 Mart 2009) Teşekkür ederim Banu :) vallahi pek bişey yapmadım aslında biraz cesaret gösterdim ,sağolsun arkadaşlarda biraz teknik öğrettiler ,yönlendirdiler .ee asıl jimny nin performansıda var işin içinde :) Pazar...

4. yesimus

Hamdi Yüzbaşı ile Jimny - Vitara Testi / Şile - Kömürlük - Sofular (01 Mart 2009)

Ynt: Hamdi Yüzbaşı ile Jimny - Vitara Testi / Şile - Kömürlük - Sofular (01 Mart 2009) Teşekkür ederim Fatih :)
  5. yesimus

Ynt: Hamdi Yüzbaşı ile Jimny - Vitara Testi / Şile - Kömürlük - Sofular (01 Mart 2009) Yok içinde bende vardım :)

6. yesimus

Ynt: Hamdi Yüzbaşı ile Jimny - Vitara Testi / Şile - Kömürlük - Sofular (01 Mart 2009) Hamdi Yüzbaşı ben değilim Aytaç :)))

7. yesimus

Ynt: Hamdi Yüzbaşı ile Jimny - Vitara Testi / Şile - Kömürlük - Sofular (01 Mart 2009) Süper geziymiş Hakan ,paylaşım için teşekkür ederiz .Hamdi Yüzbaşıya selamlarımı ilet lütfenn :)
  8. yesimus

Gezenbilir 1. Kış Kampı; Bolu Aladağlar (21-22 Şubat 2009)

Ynt: Gezenbilir 1. Kış Kampı; Bolu Aladağlar (21-22 Şubat 2009) Çok Keyifli ,eğitici,öğretici,eğlenceli ,seviyeli bir geziydi :)Katılan ,hazırlayan herkese çok teşekkür ederim .Yine yeniden görüşmek üzere ....
  9. yesimus

Ömerli Dağlarında İki Yalnız Kurt (25 Ocak 2009)

Ynt: Ömerli Dağlarında İki Yalnız Kurt (25 Ocak 2009) Çok kurt gördüm sizleri :) Güzel gezi olmuş fotograflardan anlaşılan...

10. yesimus

Çataldağı - Ömerli - Sofular Hafif Off-Road Gezisi (18 Ocak 2009)

Ynt: Çataldağı - Ömerli - Sofular Hafif Off-Road Gezisi (18 Ocak 2009) Fotograflarınıza baktım muhteşem .Bence pek light gezi olmamış :) yada Bu light ise hard nasıl olur bilemiyorum :)

11. yesimus

Gezenbilir, 1. Suzukiciler Buluşması, Şile Off-Road Gezisi (11 Ocak 2009)

Ynt: Gezenbilir, 1. Suzukiciler Buluşması, Şile Off-Road Gezisi (11 Ocak 2009) Merhaba jimny ile ilk defa böyle bir geziye katıldım.Sadece m/t lastik vardı .Etapları rahatlıkla geçebildim :) Umarın en kısa zamanda jimny nize kavuşursunuz .
  12. yesimus

Ynt: Gezenbilir, 1. Suzukiciler Buluşması, Şile Off-Road Gezisi (11 Ocak 2009) İlk defa böyle bir organizasyona katıldım .Benim için hem eğitici ,hemde eğlenceli bir gezi oldu..Offroad virüsü sanırım banada bulaştı :) Etaplar beklediğimden daha zordu ama yönlendiren arkadaşların sayesinde...

13. yesimus

Ynt: Gezenbilir, 1. Suzukiciler Buluşması, Şile Off-Road Gezisi (11 Ocak 2009) Çok Keyifli bir geziydi.Düzenleyen ,katılan herkese teşekkür ederim :) En kısa zamanda bir başka gezide buluşmak üzere :) Yeşim
  14. yesimus

Suzuki Buluşması ve Şile Off-Road Gezisi (11 Ocak 2009)

Ynt: Suzuki Buluşması ve Şile Off-Road Gezisi (11 Ocak 2009) Ben ilk defa katılacağım böyle bir geziye .Kendim köy yollarında çamura çok bulandım ama zincir kullanma,u-bolt kilidi ,strap gibi terimlere yabancıyım :) Bu gezide çok şey öğreneceğim sanırım .Görüşmek üzere
  15. yesimus

Ynt: Suzuki Buluşması ve Şile Off-Road Gezisi (11 Ocak 2009) Katılımcı Araçlar Listesi 01 - Hakan Irıklı / Vitara (Telsiz/MT Lastik/Kilit Def./Vinç) 02 - Onur Uzbaşaran / Vitara (Telsiz/MT Lastik/Kilit Def./Vinç) 03 - Levent Baştepe / Vitara...

16. yesimus

Ynt: Suzuki Buluşması ve Şile Off-Road Gezisi (11 Ocak 2009) Yok tek bayan olmaktan çekinmiyorum aslında listede tek bayan görünce gezi sadece erkekler için olduğunu düşündüm :) Ama haklısınız çok bayan olmaktan çekinmek lazım :)) Gezinin güzel olacağına eminim,ondan şüphem yok...
  17. yesimus

Ynt: Suzuki Buluşması ve Şile Off-Road Gezisi (11 Ocak 2009) Merhabalar Bende suziki jimny ile katılmak istiyorum ama listeye baktığımda bir tane bayan gördüm :(Suzikiler erkek egemenliğinde sanırım :)
  18. yesimus

Gezenbilir Üyelerinin Eğitim Seviyesi

Ynt: Gezenbilir Üyelerinin Eğitim Seviyesi Trakya üniversitesi Tekstil ,Daha sonra Rusyada Bilgisayar mühendisliği ve master yaptım..

19. yesimus

Serbest Muhabbet Köşesi (Off-Road)

Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Off-Road) Hoşbulduk :)
  20. yesimus

Tanışma Köşesi (Off-Road)

Ynt: Tanışma Köşesi (Off-Road) Merhabalar , İnternette jimny için lastik araştırırken bu siteyi buldum .Yaz sonunda offroad ve doğa tutkunu olan iki arkadaşımın tavsiyesi ile jimny aldım. :) Bu arada kendimi tanıtayım, ismim Yeşim,Bilgisayar mühendisiyim,telekomünikasyon firmasında...

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,162
Kayıtlı Üye Sayımız
167,057
Kaydolan Son Üyemiz
R.KICIR

Çevrimiçi üyeler

Geri