Arama sonuçlarınız

1. merglul

Grand Cherokee 3.0 Crd Nasıldır , Alınırmı , Değermi ?

Arkadaşlar geçen haftalarda aldığım Grand Cherokee'ye pasta poliş boya koruma yaptırmayı düşünüyorum Bursa'da iyi yer bilen veya bu konuda tavsiyesi olan var mı?

2. merglul

eyvallah hocam aklımda
  3. merglul

Çok teşekkürler inşallah evet bakımları yapılmış düzenli olarak araç sahibi zaten yedek parça işiyle ilgilendiği için bu konulara hakimdi ön diskleri değişirken gerek olmamasına rağmen arka diskleri de sipariş etmiş gelince vericeğini söyledi yalnız bazı parçaların bakım vakti gelmiş satarken...

4. merglul

Bursa'da ilan denk geldi hocam cuma günü geldiği gün görür görmez aradık ilk arayan bizmişiz bizden sonra da bir sürü telefon geldi ilanda 119 bindi arabanın başında adam hiç yorulmayalım düz 115 diyelim diyince biz de uzatmadık anlaştık araç 123bin kmde sağ çamurluk boyalı sol çamurluk ufak...
  5. merglul

Allah razı olsun, inşallah bakalım en yakın zamanda :)

6. merglul

Burada bana bilgi veren yardimci olan herkese cok tesekkur ederim bugun hayirlisiyla aracimizi aldik

7. merglul

Bu araçların en sıkıntılı masraflı olduğu kmler nedir? zinciri kaç bin kmde değişir arkadaşlar
  8. merglul

baktım hocam 2 katına çıkıyor şuan vergi olarak en avantajlı alınabilicek ocak vergisi de ödenmiş olucağı için 2009 modeleller oluyor ama yeni ilan bekliyoruz şuan
  9. merglul

kusra bakmayin hocam yeni firsat bulabildim bakmak icin araca baktim fakat biz siyah ya da beyaz renk dusunuyoruz ayrica bugun ilanlarda bu araca denk geldim 2011 Jeep Grand Cherokee 3.0 CRD 123.750 TL Galeriden satılık ikinci el - 648675085 gorusunuz nedir 118 son diyor modeli de yuksek...

10. merglul

Arkadaslar bir tane arac bulduk 105 bin kmde ama 2006 model sadece sag arka kapi local boyaliymis limited model ilan da bu sizce 100bin tl eder mi? 2006 Jeep Grand Cherokee 3.0 CRD 110.000 TL Sahibinden satılık ikinci el - 625533605

11. merglul

yok zaten artik o araci eledik de suan bekliyoruz yeni ilan gelmesini veya fiyat dusmesini 1 2 tane daha bulduk ama fiyatlari bizi asiyor suan beklemekten baska care yok hayirlisi olsun
  12. merglul

tercih edebilmemizdeki sebeplerin basinda bu geliyor bizim zaten sikinti cikarirsa da cozumu olsun en azindan Audide komple sanziman yapilmisti aldigimizda bizde de yapilamadi komple sanziman takildi biz sattiktan sonra da sattigimiz adam aradi bunda sikintilar oluyor sanzimanda diye

13. merglul

kolay bozulup bozulmamasindan cok bozuldugunda cozumunun olmasi komple degisime gidilmeden halledilebilmesi de onemli
  14. merglul

Sasirdim herkes sanzimana da mercedesin diyordu sanziman acikcasi bizim korkulu ruyamiz gecmis tecrubelerden dolayi umarim mercedesin sanzimanindan asagi kalir yani yoktur
  15. merglul

Valla biraz oyle oldu ama bu kilometrede ve agir kazasiz temiz arac yok suan piyasada bu fiyatlarda bir sansimizi deneyelim dedik cok da uzak olmadigi icin zaten suanki sahibinin de gercekten haberi yoktu durumdan anladigimiz kadariyla suan mecburen beklemedeyiz zaten baska bakabilicegimiz...

16. merglul

Basimdan gecen olayi anlatayim bugun dedigimiz araca bir bakalim dedik dusuk kilometre ve az kazasiz diye 105 konusmustuk belki biraz daha pazarlik yapariz diye araca baktik temizdi sonra ekspertize sokalim dedik sonra islemleri yapariz begenmis ekspertizde aracin sag komple boyali 1 kapinin...
  17. merglul

Haklısınız bakıyorum da bulamıyorum şuan zaten beklemekten başka çare yok gibi umarım en kısa zamanda hayırlısı denk gelir
  18. merglul

olabilir hocam ama aractan iyice soguduk 8bin lira borcu cikti sorgulatinca hazirandan beri muaynesi yapilmamis malesef

19. merglul

Sahibi muayne ve vergisinin parasını ödeyemediğini söylemiş 3k civarı bir para ayrıca şöyle bir durum var ilginç geldi ruhsatı attı ama 2008 çıkışlı araba trafiğe 2012de çıkmış acaba yurtdışından mı geldi 134bin de km değil mil mi diye düşünmeye başladık heveslendiğimiz arabada böyle şeylerle...
  20. merglul

Galericiler konusunda haklı olabilirsiniz ama şanzıman konusunda bende de a6 2004 300 küsür binde vardı satan arkadaş şanzımanını yenilemişti bizde de yenilendi ve çok sıkıntılı bir süreçti bizim sattığımız arkadaşlar da sıkıntı yaşamış biz daha otomatik almayız diye düşünürken Jeepin şanzıman...

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,163
Kayıtlı Üye Sayımız
167,057
Kaydolan Son Üyemiz
R.KICIR

Çevrimiçi üyeler

Geri