Arama sonuçlarınız

1. mydonnoz

Sülüklügöl - Akyazı

Ynt: Sülüklügöl - Akyazı Teşekkür ederim yaz aylarında gideriz büyük ihtimal. Ateşin yakılması bu tarz yerlerde önemli daha fazla dikkat ediyoruz.

2. mydonnoz

Sülüklügöl - Akyazı

Ynt: Sülüklügöl - Akyazı Gölün yanına araçla inilebiliyor mu ve gece göl kenarında konaklamaya izin var mı?
  3. mydonnoz

İst-anadolu , Hafif Gezintilere Bende Katılmayı Planlıyorum

Ynt: İst-anadolu , Hafif Gezintilere Bende Katılmayı Planlıyorum İş güzar belediye çim ekiplerinin sulama yaparken suyu çimenin çamuruyla yola akıtmaları nedeniyle olan bir kaza. Polis raporunuda sürücünün yola göre hızını ve sürüşünü ayarlaması gerekir diye de bir maddeyi yazınca bize karşı...

4. mydonnoz

Ynt: İst-anadolu , Hafif Gezintilere Bende Katılmayı Planlıyorum Konunun tamamına bakmıştım. Siteyi takip ediyorum ama katılım henüz yok. Ağustos ayında kuru asfalttan ıslağa geçince başımdan bir olay geçti o yüzden mevcut lastiklerle çamur çimenden daha girmediğim halde ürker oldum. Önceden...
  5. mydonnoz

Ynt: İst-anadolu , Hafif Gezintilere Bende Katılmayı Planlıyorum Merhaba, konunuzu okuyordum bu mesajınızı görünce aklıma bu video paylaşımını yapmak geldi. Lütfen yanlış anlamayın bende rav4 kullanıyorum offroad ile ilgilenmeye çalışıyorum böyle bir arazide aracım gitmezse eminim bende...

6. mydonnoz

Rav4 1.5" Lift Kit

Ynt: Rav4 1.5" Lift Kit Michelin Latitude Tour HP 235/60/16 mevcut şuan sessiz olduğu düşüncesindeyim. Sizin BFG ler bunlara kıyasla biraz daha uğultuludur o zaman değil mi? Yükseltme arazi ve görsellik için çok uygun olmuş bu kit. Aracı aldığınızda mevcut süspansiyon standart üzerindekiler di...

7. mydonnoz

Rav4 1.5" Lift Kit

Ynt: Rav4 1.5" Lift Kit Hayırlı olsun aracınız. Bu yükseltme ve lastik işleminden sonra asfalt kullanımı nasıl oldu? Virajda dışa çekimi ve lastiklerin ses seviyesi gibi. Değişimden sonra araziye girdiniz mi?
  8. mydonnoz

Vx 4.7 İle Vx 4.0 Arasındaki Fark Nedir?

Ynt: Vx 4.7 İle Vx 4.0 Arasındaki Fark Nedir? Önceki araçlarınız binek ise yüksek aracı tercih etmeniz güzel bir değişiklik olacaktır. Sürüş keyfi gerçekten güzel oluyor.
  9. mydonnoz

Birrr Vx 100 De Benden Gelsinnnn:)

Ynt: Birrr Vx 100 De Benden Gelsinnnn:) Hayırlı olsun. Güle Güle çamurlarsınız inşallah. Süper seviyorum bu LC'leri özelliklede vx100 hastasıyım, bakalım ben ne zaman sahip olabileceğim. Darısı başıma allahım :) Rav'ı geceden sıcak suda bıraksam olurmu acaba :) Bu arada aracın ilanı hala aktif...

10. mydonnoz

Bu Da Benim Vx100 Üm...

Ynt: Bu Da Benim Vx100 Üm... Haklısınız yanlış hesap yapıyormuşum. Teşekkür ederim. Bir sıfır sonucu ne kadar etkiledi sabah sabah :)

11. mydonnoz

Bu Da Benim Vx100 Üm...

Ynt: Bu Da Benim Vx100 Üm... 2002 model 11 yaşında 2.0cc senelik vergisi 620 TL kasko 27000 TL %5 i 135 TL ödemem gereken yıllık vergi rakamı çıktığı için benimde başvurup bir alt dilime geçmem gerektiğini doğru anladım değil mi? Bu arada bu olanak sizin ki gibi 4000cc üzeri araçlar için...
  12. mydonnoz

Bu Da Benim Vx100 Üm...

Ynt: Bu Da Benim Vx100 Üm... Vergi indiriminden nasıl yararlanıyorsunuz?

13. mydonnoz

Balık Tutulabilecek Mekan?

Öncelikle anadolu yakasında balık tutulabilecek mekan tavsiyeniz varmı. Yolları aşırı bozuk olmamalı araçla gidebileceğimiz yerler biliyor musunuz?
  14. mydonnoz

Şile Saklıgöl Gezimiz

Ynt: Şile Saklıgöl Gezimiz saklı göl de balıkta tutulabiliyor mu?
  15. mydonnoz

Manyetik Tasarruf cihazı

Ynt: Manyetik Tasarruf Cihazı bu iş için böyle basit mıknatısları değilde madem kullanıp denemek istiyorsunuz neodyum mıknatısları araştırıp deneyebilirsiniz. Fiyat olarakda çok pahalı değiller en azından bu adamlar ücretsiz dediklerini kargo ücreti karşılığında yolluyorlar. Kargo ücretine denk...

16. mydonnoz

RAV 4 İÇİN EN UYGUN LASTİK SEÇİMİN HANGİSİ

Ynt: RAV 4 İÇİN EN UYGUN LASTİK SEÇİMİN HANGİSİ zaten heves ve hayaller çerçevesinde kalıyor. bu işlere ayıracak ne vaktim ne maddiyatım yok malesef. Yapabilmiş ve yapmaya devam edenlerede imreniyorum da. Şanslı insanlar. Full offroad donanım olmasa bile sadece lastiiklerin çamura uygun olması...
  17. mydonnoz

Ynt: RAV 4 İÇİN EN UYGUN LASTİK SEÇİMİN HANGİSİ Şehir içinde bu araçların bence tek farkı sadece yükseklik. Vergilendirme gerçekten çok yüksek yinede yüksek olmasına hak vermiyorda değilim. Rav dan gerçekten memnunum piknik konularında gittiğimiz yerlerde daha içlere girme imkanını veriyor...
  18. mydonnoz

Ynt: RAV 4 İÇİN EN UYGUN LASTİK SEÇİMİN HANGİSİ Amaca hizmetten kastınızı anlayamadım kusura bakmayın (şehir içinde 4x4 ün gereksizliğini kastettiniz galiba). Bu sene çok niyetlendim kar zamanı kartepeye çıkmayı işlerden fırsat olmadı. Ömerli taraflarına bazen gebze ballıkayalara bazende...

19. mydonnoz

Ynt: RAV 4 İÇİN EN UYGUN LASTİK SEÇİMİN HANGİSİ Yaptığım deneme, iş yerimin camından yanımızdaki rampada buzlanma oldu karda yağmaya devam ediyordu, gün boyu yüklü olsun boş olsun birçok araç defalarca deneyerek çıktılar. Akşam çıkışta rav ı rampaya doğrultup 1 konumunda çıktım ve indim birkaç...
  20. mydonnoz

Ynt: RAV 4 İÇİN EN UYGUN LASTİK SEÇİMİN HANGİSİ 2002 rav4 ümde michelin var burdan bakabilirsiniz. Yumuşak sessiz, karda da kullandım sehir içi kısa mesafede sıkıntı çıkmadı. http://www.michelin.com.tr/otomobil-lastikleri/michelin-latitude-tour-hp

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,163
Kayıtlı Üye Sayımız
167,057
Kaydolan Son Üyemiz
R.KICIR

Çevrimiçi üyeler

Geri