Arama sonuçlarınız

1. mydonnoz

hella dyna view sis farı

Ynt: hella dyna view sis farı Riski daha az olsada tampon üzerindeykende taş gelebilir. Tampon üzerine alınca boyuttan dolayı çok kaba olacak rav4 diğer jeep ler kadar baba durmuyor. Gerçi resimler arasında suzikide vardı. Önemli olan araç değil amaç dersek dynaview işime yarayacak yinede alt...

2. mydonnoz

hella dyna view sis farı

Ynt: hella dyna view sis farı plakayı kare app yapar sığdırırım diye düşünüyordum. sorumdan sonra ölçtüm yükseklik boşluğu tam 18cm miş. dynaview in sadece yuvarlak kabımı 18cm dir? yoksa altındaki tutamacıylamı 18cm dir? peki o kısıma helladan ne önerebilirsiniz. sitesinden baktım fakat...
  3. mydonnoz

hella dyna view sis farı

Ynt: hella dyna view sis farı Mahmut Bey merhaba, dyna view satışınız biteli çok olmuş nette bir offroad ürünleri satan sitede var görünüyor fiyat yine 450tl ve sahibinden sayfasında da var ordaki adet 150tl bunlar orjinalmidir. Çin malı çıkma olasılığı varmıdır? Aracım 2002 rav4 onde bulunan...

4. mydonnoz

Acil yardim

Ynt: Acil yardim konuyu bende geç görenlerden biriyim. Çok geçmiş olsun tekrar böyle bir sıkıntı tekken yaşanmamasını dilerim. Benimde aklıma şu geldi bir konu başlığında bölge bölge ayırıp o mevkilerde bu tarz yardımları yapabilecek/yapabilen kişilerin bulunduğu yeri ismi telefonu gibi bir...
  5. mydonnoz

araç kaplama

Ynt: araç kaplama Merhaba bende alüminyum 5 kol jantlarıma folyo kaplatmayı düşünüyorum.Folyonun alüminyum jant üzerinde tutunması boyaya göre nasıl olur?

6. mydonnoz

Şile' de Saklı Cennet (3-4 Ekim 2009)

Ynt: Şile' de Saklı Cennet (3-4 Ekim 2009) Koordinat bilgisini paylaştığınız için teşekkürler.Bende bazı tipteki insanlar oralara gidemez düşüncesindeyin.Gittiğimiz yerlerde mıntıka temizliğini hep yapıyoruz.Fakat bu tip insanların kendinide bilmesi şart.Şehirleşme büyüdükçe yakın zamanda böyle...

7. mydonnoz

çiftalan saklı gölde bir haftasonu

Ynt: çiftalan saklı gölde bir haftasonu Aranıza yeni katıldım.Merhaba, anadolu yakasında ailemiz ile gittiğimiz yerlerde bende çok söyleniyorum 2 yaşındaki oğlum bile çöp çöp adam pis atmış diyerek defalarca bize gördüğünü anlatıyor ne kadar kötü bir durum. Bu çöpleri bırakanlarında evlatları...

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,163
Kayıtlı Üye Sayımız
167,057
Kaydolan Son Üyemiz
R.KICIR

Çevrimiçi üyeler

Geri