Arama sonuçlarınız

1. G

Iveco Daily 40c11 Otobüsten 4+1 Karavana Dönüşüm.

Süreç hızlanmış gördüğüm kadarıyla... Kolay gelsin

2. G

Daily Otobüsten Karavana..

Merhabalar, Uzun zamandır gönlümde yatan karavan hayatına başlangıç yapma adına geçtiğimiz hafta içinde bir daily otobüs aldim. Forumun çok değerli üyelerinin bugüne kadarki tüm paylaşımları ve benim konum özelinde sağlayacakları görüş ve öneriler, benim için altın değerinde. İlk aşamada...
  3. G

Acaba Sokmeden o tozlardan kurtulmak ve az da olsa o alanı kazanmak mümkün olmayacaktı sanırım. Kolay gelsin Mustafa bey.. gelişmeleri merakla takip ediyoruz.

4. G

Hocam elinize sağlık.. Demek bu araçlar orijinalden otobüs olarak imal edildikleri için oldukça sağlam yapılmış. Bu sağlamlık da söküm esnasında zorluk olarak kendini gösteriyor. Acaba tabanı sokmeden üzerine mi devam etmeli daily projelerinde :smiley:
  5. G

Hayırlı olsun.. Motordaki yağ kaçakları için motoru indirmek gerçekten gerekecek mi, 4+1 ruhsat alabileceğinize emin misiniz, bu benim için de önemli bir soru..

6. G

Servis Araclarinin Karavana Donusturulmesi

Hangi marka araç için konuştunuz acaba

7. G

2008 Model Peugeot Boxer 13 M3 Dreamliner Karavan Dönüşümü

Zafer bey, Kaşif bayağı bayağı motorhome dediklerinden olmuş.. Ellerinize sağlık, daha kendime uygun araç alamamış olsam da sizinki gibi başarı öykülerini gıpta ile izlemeye devam ediyorum
  8. G

Motokaravan Ruhsatta Yolcu Sayisi

Bilgi paylaşımı için teşekkür ederim. Fazla okumak kafa karışıklığı verdi bana :) acaba minibüs Iveco daily alsak da seri tadilat olmadan koltuk sayısını eksiltme yoluyla karavan ruhsatı veremeyecek mi bu firmalar.. ilave yok eksiltme var sonuçta. Mantıktan yoksun bürokratik engeller ile...
  9. G

Motokaravan Ruhsatta Yolcu Sayisi

Buna üzüldüm gerçekten.. ben de daily alıp 4 kişilik yapmak istiyorum.. Bu konuda yol gösteren birileri olur unarim..

10. G

Psa Araçları Alırken Dikkat Edilmesi Gereken Noktalar

Arkadan itişli jumper boxer Ducato yok Oğuzhan bey, en azından Türkiye piyasasında..

11. G

Zafer bey, mutlu sona oldukça yaklaşıldı zannediyorum.. ellerinize sağlık.. kendi karavanini yapmak isteyenler için değerli bir arşiv oluşturmuş oldunuz hem
  12. G

Merhaba, Harika mesajlar.. mükemmel iyinin düşmanı gerçekten.. Kolaylıklar diliyorum

13. G

Merhaba Zafer bey, 13 metreküp ve 5 kişi söz konusu olduğunda su depolarını aracın altına almanızı beklerdim ama onlar da kendilerine sıcak alanda yer bulabilmiş görünüyor Samimi paylaşımlarınız hepimize örnek nitelikte.. Merakla takipteyiz Ziyaretinizi ve çıraklık eğitimimi maalesef henüz...
  14. G

Zafer bey, artık karavan havası oluşmaya başlamış, ellerinize emeklerinize sağlık.. Mutlaka değerlendirmesini yapmissinizdir ama, öndeki çiftli yolcu koltuğunu neden tekliye cevirmediginizi merak ettim. Çünkü bu haliyle yolculuk sırasında arka tarafa - çocukların yanına gidip gelme olayı...
  15. G

Zafer bey, güzel günlerde kullanın lastiklerinizi:smiley: Sizi önümüzdeki hafta müsait olduğunuz bir vakit ziyaret etmek isterim. Belki biraz da çıraklık yapma fırsatı verirsiniz bize.. :wink:

16. G

Zafer bey, İzmir merkezli kullanımda 4 mevsim lastikleri kışın karlı yerlerde de gezebilme amacıyla mi tercih ettiniz.. genelde 4 mevsim lastiklerin verimsiz olduğuna dair yorumlar okumuştum ama kendim hiç kullanmadım.
  17. G

Araç Önerisi Ducato Vs Master ?

Ruhsatı karavan olduktan sonra b ehliyet yeterli olacaktır diye biliyorum. Master motor ve mekanik olarak daha sağlam bir araç, bununla birlikte masraf çıkarmaya başladığında maliyetleri daha yüksek olur genelde..
  18. G

Selam, bildiğim bir konu değil, sayenizde metal vida olayını da öğrenmiş oldum.. Genelde benim gördüklerim çıta yapıştırıp çıtaya vidalama - çivileme fotoğraflariydi.. Kolaylıklar diliyorum..

19. G

Zafer bey, laminantlari tavana nasıl bir yöntem ile sabitlediginizi merak ettim
  20. G

Zafer bey kolay gelsin, örnek olacak çalışmalar yapıyorsunuz. Ben de yakında bir motokaravan yapım sürecine girmeyi planlıyorum. Bir karşıyakalı olarak kullandığınız mekanı merak ettim, bu sakin kapalı otopark neresidir acaba, bu tip islemler için bizim de kullanma şansımiz olur mu dersiniz..

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,163
Kayıtlı Üye Sayımız
167,057
Kaydolan Son Üyemiz
R.KICIR

Çevrimiçi üyeler

Geri