Arama sonuçlarınız

1. vkamil

Kendi Micro Kamperini Yapanlar; Opel Compo Campervan (vkamil)

Ynt: Kendi Micro Kamperini Yapanlar; Opel Compo Campervan (vkamil) teşekkürler buralpdi ve arslan28 niyetim 15 hazirana bitirmek jel akü olarak 60 amper akü kullandım invertörüm 1500 wat bugün sipariş verdiğim portatif tuvalet de geldi

2. vkamil

Ynt: Kendi Micro Kamperini Yapanlar; Opel Compo Campervan (vkamil) 2 günlük test sonucunda invertör ve yaşam aküsünde hiç bir sorun olmadı gayet güzel çalışıyor sıra mobilya aksamında mobilyacıyla randevum var hadi hayırlısı......
  3. vkamil

Ynt: Kendi Micro Kamperini Yapanlar; Opel Compo Campervan (vkamil) yugun kardeşim bu arada senin moto solo gezilerini ilgiyle takip ediyorum

4. vkamil

Ynt: Kendi Micro Kamperini Yapanlar; Opel Compo Campervan (vkamil) teşekkürle sayın yugun-sinan-mountaineer-batuhan niyetim kısa zamanda bitirmek ve gezenbilir ailesine katılmaktır ..
  5. vkamil

Ynt: Kendi Micro Kamperini Yapanlar; Opel Compo Campervan (vkamil) 15 milimlik kablo kullandık

6. vkamil

Ynt: Kendi Micro Kamperini Yapanlar; Opel Compo Campervan (vkamil) sayın omnitemporal elektrikcinin ölçümlerine göre sarj dinomasının ürettiği amper 2 aküyüde sarj edebilecek durumda zaten benim aracım küçük uzun süreli kullanıma uygun değil amacım haftasonları nı değerlendirmek elektrik...

7. vkamil

Kendi Karavanını Yapanlar; Peugeot Boxer 12m3 mabirsen

Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; Peugeot Boxer 12m3 Mabirsen kolay gelsin hayırlı olsun.......
  8. vkamil

Ynt: Kendi Micro Kamperini Yapanlar; Opel Compo Campervan (vkamil) ve invertörümüz çalıştı
  9. vkamil

Ynt: Kendi Micro Kamperini Yapanlar; Opel Compo Campervan (vkamil) şalter

10. vkamil

Ynt: Kendi Micro Kamperini Yapanlar; Opel Compo Campervan (vkamil) elektrkçi kablo çekerken

11. vkamil

Ynt: Kendi Micro Kamperini Yapanlar; Opel Compo Campervan (vkamil) aküden çeilen kablo
  12. vkamil

Ynt: Kendi Micro Kamperini Yapanlar; Opel Compo Campervan (vkamil) Teşekkürler mehmet ali birsen bugün elektrikçi aracın aküsünden yaşam aküsü için aracın arka koltuk ayak koyma yerine kablo çekti ve jel aküyü sabitledi arayada benim araç kullanırken açıp kapayacağım bir şalter koydu testin...

13. vkamil

Ynt: Kendi Micro Kamperini Yapanlar; Opel Compo Campervan (vkamil) Arkadaşlar iyi dilekleriniz için teşekkür ederim elektrikçiyle randevum var 1 adet jel akü satın aldım onun montesini yapacak ve invertör bağlanacak bu arada aracımın alt döşemesini söktüm ve antipas boyayla boyadım
  14. vkamil

Ynt: Kendi Micro Kamperini Yapanlar; Opel Compo Campervan (vkamil) teşekkürler Burakuysal ve orhancengiz
  15. vkamil

Ynt: Kendi Micro Kamperini Yapanlar; Opel Compo Campervan (vkamil) Aracın noter işlemleri bitince özel bir opel servisine götürdüm ve sorunsuz binebilmek için neler yapılması gerektiğini ustaların test sonucunda öğrendim baskı balatasının,bujilerin buji kablolarının trigel ve diğer kayışların...

16. vkamil

Sevgili doğa dostları ben uzun zamandır sitenizi sessizce takip ettim ve sizlerin faaliyetlerinizi hayranlıkla izledim sonunda micro bir camperin benim yaşam tarzıma uygun olacağına karar verdim.Araştırmalarımın sonucunda opel combonun benim için ideal bir micro camper olacağını...
  17. vkamil

Kamplı Gezilerim

Ynt: Kamplı Gezilerim Tebrikler yugun bey gezileriniz harika imrendim......
  18. vkamil

Tanışma Bölümü (Karavan)

Ynt: Tanışma Bölümü (Karavan) camlı hususi otomobil olarak ruhsatta geçiyor muayenesi 2 yılda bir yapılıyor

19. vkamil

Tanışma Bölümü (Karavan)

Ynt: Tanışma Bölümü (Karavan) Merhaba gezenbilir ailesi adım Vahti Kütahya 51 yaşındayım evliyim 2 çocuğum var yeni emekliyim Konya lıyım ama Ankara da oturuyorum sizleri uzun zamandır sessizce imrenerek takip etmekteydim .Amacım hafta sonları kamp ve hobby balıkçılığı yapmak ve içimdeki doğa...

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,163
Kayıtlı Üye Sayımız
167,057
Kaydolan Son Üyemiz
R.KICIR

Çevrimiçi üyeler

Geri