Arama sonuçlarınız

1. hazanh

Güncel Yakıt Tüketimi

Ynt: Güncel Yakıt Tüketimi bahsettiğiniz değerlere 4.0 la ulaşabilirsiniz. ayrıca yakıt konusunda yaşadığınız yerde önemli.. mesela istanbul değilde daha sakin trafiği olan bir şehirde yaşıyorsanız ortalama yakıt değerlerine yakın tüketiminiz olabilir. ancak zj alacaksanız olaya sadece yakıt...

2. hazanh

Güncel Yakıt Tüketimi

Ynt: Güncel Yakıt Tüketimi bu arada değerler 5.2 zj için
  3. hazanh

Güncel Yakıt Tüketimi

Ynt: Güncel Yakıt Tüketimi ben konuya direk açıklık getireyim fabrikadan çıkmış kız gibi bir zj nin şehiriçi 24.1 lt benzin şehir dışı 13.1 lt ortalama 17.1 benzin tüketmesi gerekir. işin içine lpg girerse litre bazında hesap değişir yani %15 daha ilave ederek hesap yapmak gerekiyor. e fabrika...

4. hazanh

96 Grand Cherokee & Hurda Yasası

Ynt: 96 Grand Cherokee & Hurda Yasası yakıt konusuna hiç girmeyelim :) zaten büyük hacimli araçlarda özellikli zj lerde (birde günlük kullanılıyorsa araç ben günlük kullanıyordum ve yıllık 30 bin km den az yol yapmıyordum) yakıta ödenen vergi motorlu taşıtlar vergisini çerez parası yaptırıyor...
  5. hazanh

Ynt: 96 Grand Cherokee & Hurda Yasası 1-büyük ihtimalle off-road araçlar talep doğrultusunda farklı bir uygulama olabilir hatta var diye biliyorum forumda bir yerlerde okumuştum ama yanlış bilgi olabilir. ayrıca yeni sisteme göre klasik araç statüsünü sunarlar kanaatindeyim çünkü diğer...

6. hazanh

Ynt: 96 Grand Cherokee & Hurda Yasası sizi çok iyi anlıyorum ve kendi şahsi fikirlerimle cevap vermek istiyorum 1- olaya 4x4 olarak bakmamak gerekli yüksek motor hacimlerine sahip o kadar çok otomobil varki mesela 90 küsür model bmw 7.50 veya chrysler 300 c yada opel omega v.s. bir çok araç...

7. hazanh

Akü Değişimi Sonrası Veya Securty Nin Devreye Girmesi

bu konuyu açma ihtiyacı duydum çünkü bir çok jeep kullanıcısı arkadaşımızın kesinlikle zamanla yaşayacağı bir sorun akü değişimi veya kutup başının sökülmesinden sonra aracın çalışmaması. eğer böyle bir durumla karşı karşıya kalırsanız ve ekranda securty belirir aracınız çalışmazsa yada...
  8. hazanh

iç tavan aydınlatmaları

Ynt: İç Tavan Aydınlatmaları muhtamelen sigorta atmış. sağ ön yolcu kapısını açıp sigortalara ulaşın ve minik sigortaları kontrol edin. ayrıca tavandan söktüğünüz paneli takarken ampullerin geldiği yuvaların üst kısımlarında kablolar var lehimlidir üzerleri açıksa silikonlayın tavanla temas...
  9. hazanh

Ynt: 96 Grand Cherokee & Hurda Yasası yasanın tasarlanması 2008 e dayanıyor ve 2012 de enerji bakanın açıklaması mevcut ab uyum kapsamına göre 2014 vergi döneminde yürürlüğe girecektir diye ve 2 ay sonra yeni vergi sistemi yürürlüğe girdiğinde tartışmaya gerek kalmayacak bu konuda.. ve ben 1...

10. hazanh

Ynt: 96 Grand Cherokee & Hurda Yasası bütün araçları kapsayacak amaç eski ve çevreyi kirleten araçları ortadan kaldırıp emisyon değeri düşük olan araçları insanlara teşvik etmek..

11. hazanh

Xj Arıyorum Tavsiyeler...

Ynt: Xj Arıyorum Tavsiyeler... ben xj alacak olsam 96 ve üzeri bir xj alırdım en azından motorun arıza yapması veya elektronik bir aksamda sorun olduğunda obd2 kullanıldığı için arızalara daha kolay müdehale edilebiliyor. bunun haricinde iç aksam makyajlı durumda 97 lerde galiba ... ama madem...
  12. hazanh

Grand Cherokee Zj Rolanti Dengesizliği Ve Stop Etme Problemi

Ynt: Grand Cherokee Zj Rolanti Dengesizliği Ve Stop Etme Problemi vakum hortumlarını kontrol edin büyük ihtimalle kaçak olabilir aracın emisyonunu ayarlıyorlar evap kanistere kadar bakın akünün altında hava dinlendirme merkezi var oraya kadar kontrol edin kauçuk oldukları için borular zamanla...

13. hazanh

Ynt: 96 Grand Cherokee & Hurda Yasası hurda yasası değilde 2014 te vergi yasası çıkarsa o zaman kötü... yüksek motor hacmi yaş olarak eski ve emisyon değeri yüksek olan araçlar çok vergi ödeyecek ben bu konuda çok araştırma yaptım ve 2014 te bu yasa yürürlüğe girecek gibi... zj mi o yüzden bir...
  14. hazanh

Grand Cherokee Zj Rolanti Dengesizliği Ve Stop Etme Problemi

Ynt: Grand Cherokee Zj Rolanti Dengesizliği Ve Stop Etme Problemi rolanti dengesizliğinin önüne geçmek için sorunu bulana kadar gaz kelebek ayarını sıkın... bendede olmuştu bir zamanlar 1000-1500 devir arası takılı kalıyordu sonra iniyordu rolanti yada 5-10 devir arası deli gibi oynuyordu...
  15. hazanh

Araç Üstü Çadır İzlenimleri

Ynt: Araç Üstü Çadır İzlenimleri bir ara incelemek isterim çadırı.. müsait bir zamanda

16. hazanh

Araç Üstü Çadır İzlenimleri

Ynt: Araç Üstü Çadır İzlenimleri harika ötesi olmuş çok hoşuma gitti açıkcası fiyat v.s. aslında bende böyle bir şey düşünüyorum.. bilgilendirmeniz için teşekkürler.
  17. hazanh

Grand Cherokee 5.2 Lpg İlk Çalışmada Sorun

Ynt: Grand Cherokee 5.2 Lpg İlk Çalışmada Sorun 1500 tl iyi fiyat komple eski sistem sökülecek çünkü yakıt tankı kalacak yeni ise değilse oda değişecek. benden size tavsiye sıralıya geçmeniz yönünde olur.. çünkü en ufak hava değişimlerinde bile araç sizi üzecektir düz lpg sisteminde nerden...
  18. hazanh

Grand Cherokee 5.2 Lpg İlk Çalışmada Sorun

Ynt: Grand Cherokee 5.2 Lpg İlk Çalışmada Sorun merhaba aracınızdaki sorun tamamen düz lpg sisteminden kaynaklı.. bir an önce o sistemden kurtulun derim. aynı olay ben aracımı aldığımda vardı ve düz lpg sistemi vardı aracımda. kullanımı tehlikeli patlamalar illaki olacaktır boğaz üzerindeki...

19. hazanh

Mazot Pompası

Ynt: Mazot Pompası merhaba ergün bey yeşil sanayide bosch dizel servis var bence oraya gösterebilirsiniz.. ama öncelikle geri dönüş rekorlarını kontrol ettirin büyük ihtimalle rekorlardan kaçırır.. yada yakıt borusundanda olabilir. bunun dışında antalyada pompadan anlayan usta bulamazsınız...
  20. hazanh

ZJ LER ARAZİDE 2 TL YAKIYO TEST EDİLDİ ONAYLANDI...

Ynt: ZJ LER ARAZİDE 2 TL YAKIYO TEST EDİLDİ ONAYLANDI... en başta dediğim gibi arazide yakıt hesabı yapılmaz üstünede test edilip onaylanmaz arazide çamurun hesabı yapılır batıp çıkmanın hesabı yapılır aracın sağının solunun kırılmasıda cabası kaldıki sen arazide yakıt hesabından...

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,163
Kayıtlı Üye Sayımız
167,057
Kaydolan Son Üyemiz
R.KICIR

Çevrimiçi üyeler

Geri