Arama sonuçlarınız

1. hazanh

ZJ LER ARAZİDE 2 TL YAKIYO TEST EDİLDİ ONAYLANDI...

Ynt: ZJ LER ARAZİDE 2 TL YAKIYO TEST EDİLDİ ONAYLANDI... bak benim dediklerime gelmişsin hoşuma gitmeyecek bişey yok gerçekleri duyunca hep zaten bu tarz kaçış yoludur jeep in ortağı v.s. ben sana gerçekleri yazdım 1- yakıt değerlerini verdim litre bazında okursan yazdıklarımı anlarsın...

2. hazanh

ZJ LER ARAZİDE 2 TL YAKIYO TEST EDİLDİ ONAYLANDI...

Ynt: ZJ LER ARAZİDE 2 TL YAKIYO TEST EDİLDİ ONAYLANDI... konu başlığı çok saçma olmuş hayatımda ilk defa arazide yakıt ölçümü yapıldığını ve test edilip onaylandığını duydum... zj yakıt konusuna gelince ş.içi ne yaparsanız yapın 23 lt.aşağı düşmez ş.dışıda 16 lt.den altını göremezsiniz ki bu...
  3. hazanh

3.1td 2001 model soğuk havalarda çalışma sorunu

Ynt: 3.1td 2001 model soğuk havalarda çalışma sorunu 1- kızdırma buji lerinde sorun olabilir ama bu sorun sadece soğuk havalara mahsus değil belli derecelere kadar araç kolay çalışmaz ve yoğun beyaza yakın bir duman atar.. 2- araç mazotu geri kaçırıyor olabilir yakıt hortumlarını ve mazot geri...

4. hazanh

gaz kelebeğinin takılı kalması

arkadaşlar aranızda gaz kelebeği sorunu yaşayan var mı? yani ara sıra benimki 15-16 devirde kalıyor sonra gaza basıp bırakınca düzeliyor yada kabut u açıp gaz kelebeğini elimle ittirdiğimde 1 kez tık sesi ile yerine oturuyor... bunun dışında bir sorun yok.. böyle bir sorun yaşayıp çözen varsa...
  5. hazanh

Şanzuman Yağı Kontrolü Hakkında.

Ynt: Şanzuman Yağı Kontrolü Hakkında. otomatik şanzumanlı araçlarda yağ ölçüm çubuğu vardır sıcak motorda P den D ye alınır D dende N ye alınıp bakılır ... difransiyel için yağ çubuğu yok

6. hazanh

antalyada amerikan parçası satan parçacı varmı

Ynt: antalyada amerikan parçası satan parçacı varmı çok teşekkürler istanbuldan bir parçacı buldum eksikleri ordan giderdim.. elimden geldiğince kendim yapmaya çalışıyorum bazı şeyleri sanayici arkadaşlar çok seviyor sanırım bizim araçları parça fiyatı + x3 işçilik ücreti istiyorlar anlam...

7. hazanh

Ynt: antalyada amerikan parçası satan parçacı varmı şu an sorun yok ancak distribiritör kapağında çatlak var su geçişlerinde egzos patlatıyor aslında ebay da 18 usd ye komple makara ve kapak var ama ebay dan hiç sipariş etmedim birşey rolanti sensörü temizlenecek dediler ama yenisini alıp takmak...
  8. hazanh

Ynt: antalyada amerikan parçası satan parçacı varmı çıkma parça aramıyorum :) yedek parça satan parçacılardan arıyorum yinede cevabınız için teşekkürler
  9. hazanh

Arkadaşlar selamlar Antalyada bildiğiniz bir parçacı varmı ? internette pek fazla parça bulunmuyor .. bunun dışında aracın ön sağ koltuğunda 2 tane ufak yırtık ve sol koltukta ufak çaplı yıpranma var antalyada bildiğiniz iyi bir döşeme ustası varmı.. birde bana gereken parçaları yazıyorum fiyat...

10. hazanh

98 Model 5.3 Zj İçin Hava Hava Filtre KAzanı Ve Borusu Arıyorum

Ynt: 98 Model 5.3 Zj İçin Hava Hava Filtre KAzanı Ve Borusu Arıyorum O Bahsettiklerinizden bende arıyorum internette bir iki yere fiyat sordum sıfırına 550 tl istiyorlar komple setine... sanırım sizdede düz lpg sistemi takılıydı ve kazanı patlatıp açık hava filtresi v.s. uyguladılar...

11. hazanh

94 model cherokee 3.6 hakkında yardım

Ynt: 94 model cherokee 3.6 hakkında yardım benim dediğim araç sen 5.2 al bende 2.5 v6 vectra var 50 kr yakıyo ş.içi 5.2 cherokede 60 kr yakıo sen hesap et...
  12. hazanh

jeep parca herseyy imkansizi basaranlar baksin

Ynt: jeep parca herseyy imkansizi basaranlar baksin hava filtre kazanı körüklü borusu ve boğaz üstündeki kep gerekli... getirtme durumu varsa alabilirim fiyat uygunsa

13. hazanh

94 model cherokee 3.6 hakkında yardım

Ynt: 94 model cherokee 3.6 hakkında yardım araç izmirdemi? geçen yaz bende bulmuştum bir tane izmirden ama motor parça sıkıntısı v.s. çekebilirim diye sonra 5.2 aldım ve memnunum parçası bol ve okadarda pahalı değil...
  14. hazanh

xj jantı zy ye olurmu

Ynt: xj jantı zy ye olurmu yardımınız için teşekkürler lastik ve jant çapı aynı lastikler michelin vakumlu kış lastiği ve jantlar dahil 500 tl 97 xj jantı umarım aracımda güzel durur...
  15. hazanh

Zj için double teyp öneri

Ynt: Zj için double teyp öneri ben bu haftasonu pazar tam gün cumartesi yarım gün teyp takma işi ile uğraştım.. size tavsiyem aracın orjinal tesisatını ellemeyip haporlorler için kapılara yeni kablo çekmenizdir ses kaybınız sıfır olur.. teyp elektiriğinide kahverengi kablodan alırsanız kontağı...

16. hazanh

xj jantı zy ye olurmu

arkadaşlar selamlar çok uygun fiyata 5 kol xj jantı buldum kış lastikleri ile beraber acaba zj ye takılabilirmi xj jantı... benim aracımda 15 jant var orjinal jantları .. bulduğum jantlarda 15 ve lastik ebatları aynı bijon ölçüleri uyarmı diye merak ediyorum
  17. hazanh

antalyada zj servisi

Ynt: antalyada zj servisi Çok teşekkür ederim
  18. hazanh

antalyada zj servisi

Ynt: antalyada zj servisi O servis dışında başka servis Varmıdır arıza tespit cihazı olan v.s?Sensörleri kontrol ettirmek ve şanzıman yağ ve filtresini değiştirmek istiyorum..

19. hazanh

antalyada zj servisi

merhaba arkadaşlar antalyada zj mi götürebilecek bir servis arıyorum aslında akdeniz sanayiinde bir yer var ama ordaki usta zamanında radyotor kazanımla beraber beni ortada bıraktı ve yaklaşımı pek sıcak gelmedi o yüzden bildiğiniz ve tavsiye edeceğiniz bir usta servis v.s. varsa çok sevinirim...
  20. hazanh

zj check engine

Ynt: zj check engine yardımlarınız için teşekkürler arkadaşlar en kısa zamanda servis yolu gözüktü bana :)

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,163
Kayıtlı Üye Sayımız
167,057
Kaydolan Son Üyemiz
R.KICIR

Çevrimiçi üyeler

Geri