Arama sonuçlarınız

1. hazanh

zj check engine

arkadaşlar selamlar ... 95 zj sahibiyim...aracım genel olarak orjinal ve diri sorunum motor ısısı 90 dereceye geldiğinde arıza lambasını yakması... motor soğukken herşey normal ısındığında yanıyor ve egzosdan lpg kokusu geliyor.. yakıtım 100 km de 20 litre şehir içi bunun haricinde havalandırma...

2. hazanh

OPEL Frontera Serbest Muhabbet Köşesi

Ynt: OPEL Frontera Serbest Muhabbet Köşesi hüseyin bey merhaba yardımınıza ihtiyacım var.. zj mi götürecek bir servis arıyorum akdeniz sanayi de bir amerikancı ustaya gittim ama pek sıcak gelmedi açıkcası .. tavsiye edebileceğiniz bir arkadaşınız varmı?
  3. hazanh

zj için teyp önerisi

arkadaşlar zj için uyumlu ölçülerde teyp tavsiyeleriniz nelerdir yada kesmeden biçmeden double din teyp takan varmı

4. hazanh

Ynt: OPEL Frontera Serbest Muhabbet Köşesi teşekkürler herkese inşallah yakında çamurla buluşacağım :)
  5. hazanh

Ynt: OPEL Frontera Serbest Muhabbet Köşesi frontera almayı çok istedim ancak bugün vectrayı satıp 98 model zj aldım cherooke 5.2 araç çok temiz bakanlıktan çıkma koruma aracı 140000 milde.. fronteram olmasada yakında akdeniz antalya ekibine bende katılacağım inşallah

6. hazanh

Ynt: OPEL Frontera Serbest Muhabbet Köşesi 3.2 otomatik olsa hiç korkmam ama 2.2 ve düz vites olunca biraz hanımdan çekiniyorum otomatik 2.5 v6 vectrayı çok iyi kullanıyordu şimdi 2.0 düz vites var alışması zor oldu ama bunuda kullanıyor uzunluk olarak aşağı yukarı aynıdır ama yükseklik işin...

7. hazanh

Ynt: OPEL Frontera Serbest Muhabbet Köşesi cevabınız için çok teşekkürler benim için önemli bir konuydu.... umarım yakında bir frontera alıp aranıza katılırım :)
  8. hazanh

Ynt: OPEL Frontera Serbest Muhabbet Köşesi murat bey size ve diğer arkadaşlara bir kaç sorum olacak.. artık tamamen 2.2 fronti almaya karar verdim siz bu aracın her şeyini bildiğiniz için size sormak istiyorum özellikle.. aracı şehir içi ve hafta sonu hafif arazi için kullanacağım.. forumdan...
  9. hazanh

cherokee kalkıştaki titreme

Ynt: cherokee kalkıştaki titreme sanırım sizdede cherokee var.. tecrübeleriniz vardır ve paylaşım için sağolun eğer rot v.s. den yapıyorsa bu kalkıştaki titremeyi hiç durmam hemen alırım :) araç çok hoşuma gitti tek korkum şanzımandan yapması yani bilmediğim için öyle düşündüm otomatik...

10. hazanh

Ynt: cherokee kalkıştaki titreme teşekkürler.. eğer alırsam illaki bakımları v.s. yapılacak o zaman mutlaka sizinle irtibata geçerim..

11. hazanh

Ynt: cherokee kalkıştaki titreme bahsettiğim araç bu arkadaşlar http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-jeep-jeep-grand-cherokee-5-2-4x4-takasli-79397420/detay/
  12. hazanh

Ynt: cherokee kalkıştaki titreme cevabınız için teşekkürler.. söylediğim araçla aracımı başabaş takas edeceğim 2000 model vectram var.. önerdiğiniz jeep cidden güzel ama nakit satılık o yüzden aracımı satmayı beklemem gerekli...

13. hazanh

merhabalar Antalyadan yazıyorum ismim Hasan 32 yaşındayım turizmciyim.. frontera almaya karar vermiştim ancak aklıma yatan bir araç bulamadım ve zj ye yöneldim.. bir araç buldum 1997 model 5.2.. araçta kalkışta bir titreme oluyor yani ön tekerlekten kaynaklı kalktıktan sonra hiç bir sorun yok...
  14. hazanh

frontera hakkında yardım

Ynt: frontera hakkında yardım bende lara çağlayandayım görürsem mutlaka durdururum sizi yolda :) hatta fronterayı aldığımda sık sık görüşürüz :) daha önce v6 vectram vardı yakıt olarak gayet cimri araç opeller.. sizce bu araç nasıl 2.2 98 model...
  15. hazanh

frontera hakkında yardım

Ynt: frontera hakkında yardım bilgilendirmeleriniz için çok teşekkürler .. forumda denk geldim otec opelin sahibi sanırım aslında antalyada tek gitmediğim opel servisi orası kalmıştı bir ara yanına uğrayıp tanışmayı istiyorum açıkcası.. zaten v motor hastasıyım chrokee alacaktım ama şu an...

16. hazanh

frontera hakkında yardım

öncelikle merhabalar..aranıza yeni katıldım Antalyada turizmciyim (seyehat acentası) frontera almak istiyorum kullanım amacım ise haftasonları gezi ve arazi amaçlı haftaiçi ise şehir içi kullanmak..ortalama 2 ayda bir izmire gidip geliyorum. uzun süredir opel kullanmaktayım şimdiye kadar 3 tane...

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,163
Kayıtlı Üye Sayımız
167,057
Kaydolan Son Üyemiz
R.KICIR

Çevrimiçi üyeler

Geri