Arama sonuçlarınız

1. izrafeel

Yeni Cj 8

Ynt: Yeni Cj 8 Hayırlı olsun :) Mersinde iyi bir usta var mı bilmiyorum. Fakat MErsindeki arkadaşlarımın 2-3'ü Kayseri'ye getiriyorlar CJ'Lerini bakıma.

2. izrafeel

Cj5 İçin Yardım

Ynt: Cj5 İçin Yardım takip etmekte fayda var, çift amörtisör :)
  3. izrafeel

Koca Oğlan Satılık 77 Model Cj5 Orijinal :(

Ynt: Koca Oğlan Satılık 77 Model Cj5 Orijinal :( hah vazgeçtin yani :)

4. izrafeel

52'ye Hayat Vermeye Çalışıyorum.

Ynt: 52'ye Hayat Vermeye Çalışıyorum. Allah sabır versin. Aman dikkatli olun.
  5. izrafeel

Bıktım Artık Araç Bakmaktan Birisi Yardımcı Olsun:)

Ynt: Bıktım Artık Araç Bakmaktan Birisi Yardımcı Olsun:) Elimde 79 cj var. Eğer param olsaydı Saygın Beyin arabasını yine de alırdım. O denli yani :)

6. izrafeel

Hava Filtresinden Ön Tarafa Uzanan Hava Giriş Kanalı

Ynt: Hava Filtresinden Ön Tarafa Uzanan Hava Giriş Kanalı Soğuk hava girişi ;) daha doğrusu soğuk havaya daha rahat ulaşabilmesini sağlıyor

7. izrafeel

Cj7

Ynt: Cj7 Kaçırmışız bağlantıyı. İlan kalkmış yayından :)
  8. izrafeel

Herkese Merhaba

Ynt: Herkese Merhaba Maşallah maşallah maşallah. Başka söz yok :))
  9. izrafeel

Satılık 10 Numara 5 Yıldız

Ynt: Satılık 10 Numara 5 Yıldız Plaka olay zaten :)) G.S'liyim ama beğenmedim desem yalan olur :))

10. izrafeel

Cj Suspansiyon Hakkında

Ynt: Cj Suspansiyon Hakkında Kardeşim geçenlerde bir konu vardı. Kafayı çok yoruyordum ve herkesin aklında bir fikir vardı. Ne yapacağımı şaşırdım. Sonra aldım elime telefonu, Ankara'da Rauf usta var. istersen numarasını da verebilirim. 3 dakika konuştuk , sordum sordum ,o da cevapladı...

11. izrafeel

Satılık 10 Numara 5 Yıldız

Ynt: Satılık 10 Numara 5 Yıldız Güzel duruyor. bir çok artısı var gibi. Sahibinden ilan kısmında var mı?
  12. izrafeel

Cj-5 İstiyorum =)

Ynt: Cj-5 İstiyorum =) Öncelikle Merhaba Hoşgeldiniz; Yanlış anlaşılmak istemem ama Forumun CJ bölümünde çok değil biraz gezinip, sadece birinci sayfadaki konuları incelerseniz bu başlık ile çok açılan konu ve cevap olduğunu göreceksiniz.Mutlaka sizi bilgilendirecek bir açıklama vardır...

13. izrafeel

1.9 Lt V4 Cj5 Olurmu

Ynt: 1.9 Lt V4 Cj5 Olurmu Yani sonuç olarak o jeep ilanında sıkıntı olabilir :)) Burada amacımız elbette kimseyi karalamak değil. Fakat satıcıların dürüst olması veya farkında olmadan yanlış bilgi vermemesi gerekir. Şu olabilir, Jeep'e ABD yapımı farklı bir motor takmış olabilirler.Yani motor...
  14. izrafeel

1.9 Lt V4 Cj5 Olurmu

Ynt: 1.9 Lt V4 Cj5 Olurmu 1.9 v4 motor orjinal jeep üretiminde yok. Sıralı 4 silindir var ama o da pek Türkiye de görülmüyor. Kısaca özetlemek gerekirse detaylı araştırmkta fayda var.
  15. izrafeel

Çok Acil Yardım

Ynt: Çok Acil Yardım Kadir Kardeşim; Elbette burada sana sayfalar dolusu yorum yapabiliriz. Alman veya almaman yönünde kesin fikirler sunabiliriz. Atarız tutarız vs... Kısa tutmamızdaki amacı aslında Emin Bey çok güzel açıklamış. Bir aracı sadece fotoğraflardan görüp almak, bir hayali ...

16. izrafeel

BEKLENEN SONUNDA OLUYOR 1.GELENEKSEL İZMİR CJ-WİLLYS BULUŞMASI

Ynt: Beklenen Sonunda Oluyor 1.geleneksel İzmir Cj-willys Buluşması Abi daha hiç izmire gitmedim. Öyle bir eşşeklik yaptım maalesef:) ama gelirsem ve İzmir nüfüs ve rakım yazısı önünde kalırsam hatırlatırım ama :) şaka bir yana seneye olursa bu etkinlik inşallah gelirim .
  17. izrafeel

Çok Acil Yardım

Ynt: Çok Acil Yardım Hmm... Kaplama lastik özellikle korkuttu beni. Ne de olsa güvenlik her türlü parasal kaygının önüne geçer. Bence en azıdan . Yine de baktırmakta fayda var. Fena da durmuyor
  18. izrafeel

BEKLENEN SONUNDA OLUYOR 1.GELENEKSEL İZMİR CJ-WİLLYS BULUŞMASI

Ynt: Beklenen Sonunda Oluyor 1.geleneksel İzmir Cj-willys Buluşması Yakınlarda olsam kesinlikle katılacağım bir etkinlik olurdu...

19. izrafeel

CJ Aracınız Orijinal mi ? Araç Sorgulama Linki

Ynt: Cj Aracınız Orijinal Mi ? Araç Sorgulama Linki Süper bir resim olmuş. Hem aracı 14 yıl hiç gaza gelmeden olduğu gibi görünümünü muhafaza etmeniz ayrı bir güzellik olmuş. Keşke bende kendi CJ'min Aydındanki ustanın eline geçmeden önce nerden geldiğini , ne amaçla nasıl kullanıldığını...
  20. izrafeel

CJ Aracınız Orijinal mi ? Araç Sorgulama Linki

Ynt: Cj Aracınız Orijinal Mi ? Araç Sorgulama Linki Evet yeni güncel adres ile bu bağlantıyı yeniden hayata geçirmek gerek :) Yeni adresi : http://www.goldenhawkjeep.com/cj%20identification.html hadi bakalım görelim CJ'leri ;))

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,163
Kayıtlı Üye Sayımız
167,057
Kaydolan Son Üyemiz
R.KICIR

Çevrimiçi üyeler

Geri