Arama sonuçlarınız

1. ilkeroo

Memleketim Görele’yi Anlatıyorum

benim dedem de alucra lı, kökçü yusufmıuş babasının ismi , tanıyan var mı ?

2. ilkeroo

Discovery 3 2.7 Tdv6 Genel Başlığı

ben yılda 20.000 km yapıyorum imkan meselesi tabi , yakıtı yorabilir , sonuçta jetta alsanız 5,5 lt yakıyor.. onlarca alternatif var , ne istediğiniz ile ilgili .. derya deniz...

3. ilkeroo

Overland Ekibi Ve Izlenimler

Süper valla :))
  4. ilkeroo

Defender camper projem

Çok güzel olmuş , elinize sağlık Sent from my iPhone using Tapatalk

5. ilkeroo

Falken Wildpeak A/t

Kll selam Yorumların çok net , teşekkürler Ben net olarak bfg den vaz geçtim Aklımda iki lastik kaldı Wildpeak at mi dersin maxxis 771 at mi ?

6. ilkeroo

Selamlar Bana da atar mısınız defender tamir kataloğunu rica etsem Senelilker@gmail.com

Selamlar Bana da atar mısınız defender tamir kataloğunu rica etsem Senelilker@gmail.com
  7. ilkeroo

Falken Wildpeak A/t

Ben de Lassa düşündüm ilk Başlarda ama bizim ölçüde at yok maalesef
  8. ilkeroo

Defender Karbüratör Benzinde Gaz Kesince Stop Etme Problemi Yardım

Selamlar Bizim bir araçta Başımıza gelmişti 15 sene önce Distribütör Kapağı çatlamış meğer Yani bu sorunun bir nedeni içeri kaçak hava girmesidir Karbüratörde de aynı muhabbet var sanırım Hava hava demin biri hava Demişti :))

9. ilkeroo

Falken Wildpeak A/t

Ben de kaç gündür yabancı forumlarda geziyorum Çoğu kişi beğenmiş lastiği Ama Tr de niye çok fazla kullanan yok diye merak ettim açıkçası Lastikçi ticari Araçlarda çok satıyoruz dedi Ama AT çok gitmiyor anlaşılan Bunda bizim milletin BF Goodrich sevdasının etkisi olabilir tabi Fiyatı da uygun...

10. ilkeroo

Yeni Aldığım Td5 17 Lt Yakıyor Yardim

Yorumunuzdaki en çarpıcı kısım akü benim açımdan Hiç düşünmemiştim şarj dinamosu Paso Çalışır ve verim düşer motorda Süper !!
  11. ilkeroo

Katalizör iptali yakıtı artır mı konusu biraz muallak bence Çünkü katalizör motor için değil tam tersine Çevreyi korumak için takılan bir parça Yani o olmadığı zaman egzost gazı daha rahat Çıktığı için back pressure dedikleri ters basınç düşeceği için motor verimi artıyor Daha seri oluyor araba...

12. ilkeroo

Falken Wildpeak A/t

Hortlatacağım konuyu ama şu anda bu lastikle Maxxis 771 at Arasında kaldım Yok mu kullanan biri , bizi yönlendirecek.
  13. ilkeroo

Benim Aracın yol bilgisayarı 12.3 gösteriyor Uzun yolda 9 Lt Yaktı (2.7 dizel motor ) Mohawk - sizin Araç nedir ?
  14. ilkeroo

Ovvv Senin araba ada vapuru olmuştur :)) Egzostan çıkan Havanın kokusu , nem oranı vs bile fikir verebilir Tabi standart araba için konuşuyorum Karaciğeri sökülmüş disco için değil :)))

15. ilkeroo

Hava fitresiNe bakın en önce Sonra da enjektörlere Bir de yakıt hava karışımı dengesiz olabilir Onu egzostan çıkan havadan ve renginden anlar egzoscular Bir an önce baktırın Boşa Yakıt yakmayın
  16. ilkeroo

17" Jant Lazım - Disco 3 E Takılacak

Arkadaşlar selam Elinde temiz 17 jantı olan varsa özelden msj atabilir Benim 18 lere at lastik takmaktan caydım 17 ye Geçmek istiyorum Yakışacağını düşündüğünüz 16 varsa ona da bakabilirim
  17. ilkeroo

Yurtdışından Çekme Karavan Alınması

Cevabını merakla beklediğim konu Yurt dışına Çekme karavanda çıkan yok mu hiç sitede acaba ?

18. ilkeroo

Ada Kamping; Cunda - Ayvalık

ben de geçen yaz günü birlik bu tesise gittim İşleten bey biraz karakter olarak soğuk gelmişti bana Tabi herkes sıcakkanlı olacak diye bir şey yok Ama abi kesinlikle tok Satıcı Ve bunu hissediyorsunuz Ben de çok hoşlanmadım ama sırf eşim beğendi diye bir kaç kere daha gittim Denizi fena değil ...
  19. ilkeroo

Cb Am Fm Araç Telsizi Presıdent Taylor

Selamlar Anteni de var mı ? Ya da alırsam benim İçin bulabilir misiniz ?

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,163
Kayıtlı Üye Sayımız
167,057
Kaydolan Son Üyemiz
R.KICIR

Çevrimiçi üyeler

Geri