Arama sonuçlarınız

1. ilkeroo

Karavan İmalatında Kullanılmak Üzere Ultra Hafif Ahşap Malzeme Bilgisi

Herkese selamlar Benim karavan Yapımı ile ilgili çok bi bilgim yok ama belki faydası olabilir diye yazıyorum Biz gemi inşaasında bölme yapmak için honeycomb ( bal peteği ) panel kullanıyoruz Özellikle ağırlık problemi olan teknelerde Bir çok firma var bu konuda Ben de bir tanesinin...

2. ilkeroo

Proje Lada Niva 4x4 2008

Takip
  3. ilkeroo

Alman Teknolojisinin Geldiği Son Nokta... :-)

Benim Anlamadığım bizim muayenede ne ölçüyorlar ? Ne arabalar geçiyo anasını satayım :)) Çak düz boruyu geçsin :)

4. ilkeroo

Küçük İnsanların Büyük Diyarı; Çin --- Baştan Sona 1 Ay Çin

Çok güzel bir yazı olmuş , ama site güncellemesinden dolayı resimleri göremiyorum şu anda , ve merakla bekliyorum
  5. ilkeroo

Alman Teknolojisinin Geldiği Son Nokta... :-)

Almanlar'ın üstüne fena gidiyorlar valla Yakında merkel başlar .. Eyyyy obama :)

6. ilkeroo

Disco 3 - Lastik Seçimi - 18 "

Aynen , hatta biri dedi bana sürter takamzsın diye Geolander da da 265 x 60 x 18. var Ama sanırım o kurtarır

7. ilkeroo

Bfg at için de şehir işinde özellikle de Yağmurda sıkıntılı diyorlar Kullanan varsa yorumlarını duymak isterim Sonuçta ben ayda bi kere kampa gidicem belki , genelde şehir içindeyim Sent from my iPhone using Tapatalk
  8. ilkeroo

Çok teşekkürler bilgi için lastiği birlikte alalım isterseniz :) 8 lastiğe iyi pazarlık yaparız Ben de geolander a kaydım sanki biraz Sent from my iPhone using Tapatalk
  9. ilkeroo

Yardımlarınızı Bekliyorum

Yazdıklarını okuyunca benim aklıma ilk lada niva geldi açıkçası Her yola gidersin LPG den de korkma , ben 2 sene bindim Çok Tereddüt ediyordum ama hiç de öyle değilmiş Ama illa dizel istiyorsan azcık da tarz istiyorsan o zaman bi defender olabilir

10. ilkeroo

Selamlar Öncelikle cevap için teşekkür ederim Pirelli de Yağmurda tutunamama ya da fren mesafesinde uzama gibi birşey yaşadınız mı peki ? Bir de geolander ın fiyatları ne mertebede ? Sent from my iPhone using Tapatalk

11. ilkeroo

Bir Ayda Yunanistan, Adriyatik Ve Italya -temmuz 2015

Selamlar Harbiden çok güzel anlatmışsınız Gezinin çok keyifli olduğu da malum :)) Size bi kaç sorum olacak potansiyel araçla Avrupa turu yapacak biri olaraktan : Polis Makedonya da ne aradı da siz zulaladığınız için bulamadı Alkol falan mı ? Yoksa taşınması yasak olan Şeyler mi var , balta...
  12. ilkeroo

Off-road Aracına CB Telsiz Tavsiyesi?

Selamlar Disco 3 aracıma telsiz taktırmak istiyorum Bu işle ilgilenen arkadaşlar özelden yazarsa sevinirim Istanbuldayım -tuzla

13. ilkeroo

Boluda Kamp Alanları

Ben de tesisi olan güvenlikli bir kamp yeri arıyorum aslında çok fazla kamp gerecim yok çünkü
  14. ilkeroo

Selam , bfg at Aklımda ama 18 i hem zor bulunuyor hem de sürter diyorlar disco 3 de O Yüzden başka alternatif arıyorum Aşağıdaki lastikleri inceliyorum şu anda : Fereral courigia Cooper stt Kumho KL 71 Scorpion ATR Silverstone 117 at Marshall KL 71 -78 Continental Cross Contact At Falken...
  15. ilkeroo

Dağa çıkmak için ekip arıyor

Dağa çıkmak için ekip arıyor

16. ilkeroo

Herkese selamlar Orijinal lastiğim 255x60x18 ve değiştirmek istiyorum Genelde ev-iş arası asfaltta kullanıyorum Ağır Offroad yapmıyorum , ama Dağa bayıra çıktığımda kampa gittiğimde de üzülmek istemiyorum Yani sanki ihtiyacım olan lastik AT gibi Çekincem ise asfalta konfordan ( ses , Yakıt ...
  17. ilkeroo

Discovery 3 2.7 Tdv6 Genel Başlığı

Selamlar , konuyu hortlayacak ama kusura bakmayın sitede disco3 ile ilgili pek bir bilgi yok maalesef Ben yaklaşık 2 ay önce disco 3 aldım Bundan önce jip olarak touraeg 2.5 tdi almıştım Ama sayısız jiple bindim misafir olarak Disco tek kelime ile mükemmel Ama Japon arabaları gibi sağlam değil...
  18. ilkeroo

4.7vs 2.7 - Arada Kaldım

arkadaşlar merhaba , ben bir jip almak niyetindeyim , amacım off road değil ama .. prestijli ve keyifli olsun diye alacağım. ve her gün bineceğim sorun da burada başlıyor.. ayda 2000 km yol yapıyorum sabit.. dolayısı ile yakıt beni korkutuyor, lpg liler 45-50 kuruş , 2.7 ler de 60 kuruşa...

19. ilkeroo

cherokee - Sunroof

Ynt: cherokee - Sunroof anladım teşekkür ederim.. ama hiç sunroof lu bir arabam olmadı bi hevesim var tabi:)
  20. ilkeroo

cherokee - Sunroof

selamlar, bi cherokee buldum 5,2 ama sunroof u yok. ben de illa ki olsun istiyorum alacağım araçta. sonradan taktırsam verimli olur mu diye merak ettim. tecrübe edenler varsa ve paylaşırsa memnun olurum

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,163
Kayıtlı Üye Sayımız
167,057
Kaydolan Son Üyemiz
R.KICIR

Çevrimiçi üyeler

Geri