Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Şanzuman Ve Motor Yağı
Şanzumanı yaptırmadan yağ bakımını yapmayacam,şanzuman balataları gitmiş ama usta açıp bakmadan bir şey diyemeyeceğini söyledi,sizce tamir etmek mi yoksa sıfır şanzuman almak mı daha mantıklı ? Ayrıca sıfır şanzuman bulma şansım var mıdır ?
Ynt: Şanzuman Ve Motor Yağı
Teşekkür ederim bilgiler için,yarın motor,şanzuman,yağ,benzin ve hava filtrelerini değiştireyim,direksiyondan hafif gıcırtı geliyordu ATF ekledim ses de kesildi direksiyon da normale döndü.
Ynt: Sorun Şanzumanda Mı Acaba ?
Araç çalışırken P ve R konumuna getirirken stop etmesi veya yolda giderken stop etmesi şanzumandan değil de boğaz kelebeğinden midir acaba,olmazsa temizleteyim bakalım
Sadece kalkışlarda gaza yüklenince hemen tepki verip hızlanmıyor sadece bağırıyor sanki tıkalıymış gibi,daha sonra açılıyor ve hızlanıyor araç sonrasında problem olmuyor normal ilerliyor.,Elektrik ustası şanzıman balatasından olabilir dedi,Eskişehir'de de kime...
Dediğiniz gibi önce yağ ve filtreleri değiştireyim.Hangi marka yağ ve filtre acaba ? bir de bugün park edip arabayı P konumuna alırken stop etti,alışverişten cıktım kontağı çevirdim ses yok,neyse çalıştı arac ve yola cıktım bir yerden dönecekken ayağımı gazdan...
Umarım baş ağrıtmayacak türden bir şeydir ilginiz için teşekkürler,Eskişehir'de bu araçtan anlayan tamirci yok sanırsam Bursa'ya götüreyim orada vardır eminim
Vites geçişlerinde herhangi bir vuruntu falan olmuyor hissetmiyorum bile diyebilirim ama sert kalkış yapmak istediğimde geç ivme kazanıyor sonra hızlanıyor
Daha önce otomatik vites kullanmadım,XJ 4.0 91 model aracım var, sabahları marşa basarken araç çalışıyor ama ilerlemiyor belli bir süre bekledikten sonra zar zor ilerlemeye başlıyor daha sonrasında ise normal seyrinde gidiyor.Ayrıca bazen sert kalkış yapmak istediğimde araç bağırıyor(flowmaster...
Ynt: Bu Ne İşe Yarıyor Acaba ?
Evet dibinde cok az miktar kalmış sanırım antifriz kabı dediğiniz gibi,hemen ekleteyim üzerine ne olur ne olmaz teşekkürler
Ynt: Cherokee Acill Yardım...
Aracımda 4.5 inc yükseltme ve 265/75/16 lastik takılı olduğu için doğal olarak konfor beklentim yok :) Ayrıca yolda en ufak bir çıkıntı ya da yamuklukta arka taraftan sesler geliyor ama sağlamlık ve mekanik benim için daha ön planda olduğundan rahatsız olmuyorum...
Ynt: Cherokee Acill Yardım...
1 haftalık 4.0 Xj kullanıcısıyım ve de memnunum,yakıtı da cok ideal ayrıca.Hiçbir yerde XJ 4.0 hakkında olumsuz bir görüş ne gördüm ne duydum.Yerinizde olsam 97-2000 model arası bir Xj alırdım
Ynt: Arazi Vitesi Hakkında ?
Yani arazi vitesindeyken D konumunda kullanmanın bir sakıncası yok sanırım,D'nin altında 3 ve 1-2 var sadece onları kullanmak gerekmiyor mu
Bugün aracımı 4 part time'de iken D konumunda uzunca bir süre kullandım ta ki ekranda part time yazısını görünceye kadar.Arazi vitesindeyken D konumunda kullanılabilir mi araç ? yoksa sadece 1-2 ve 3'te mi kullanılır kafam takıldı da
Ynt: Benzindeyken İlerlemiyor Araç ?
Aklıma ya pompa ya da benzin hortumunda bir sorunun olduğu geliyor,en iyisi LPG kalibrasyonunu yaptırmak,Atiker marka lpg var araçta.Ve sanırım aynı sorunu yaşayan cokmuş