Arama sonuçlarınız

1. daf95xf

fronteranız kaç kuruş yakıyor ?

Ynt: Fronteranız Kaç Kuruş Yakıyor ? Şehiriçi 33 lt lpg ile 270 km yol yapıyorum,şehir dışı ise 320-340 arası,BRC marka tüp var

2. daf95xf

Frontera Ateşleme Problemi

Ynt: Frontera Ateşleme Problemi Ateşleme sistemi pek tamir edilmez diye biliyorum,en garantisi komple değiştirmek,Vectra B'nin bobini uyar mı araştırmak lazım
  3. daf95xf

Yardımlarınızı Bekliyorum

Ynt: Yardımlarınızı Bekliyorum Arabayı rölantideyken boşa atacaksın daha sonra debriyaja basıp 4L veya 4H'ye geçirip 1.vitese takıp ilerleyeceksin

4. daf95xf

Defenderi Üstün Kılan Nedir ?

Ynt: Defenderi Üstün Kılan Nedir ? En çok da şoför faktörü önemli bence,bir keresinde 20 araçlık bir dağ gezintisine gitmiştim.Lada Niva ve Mitsubishi L200'ğn saplanıp kaldığı çamurda ben rahatça geçmiştim :) bazen tersi de olabiliyor,biraz da şans belki de
  5. daf95xf

Frontera Sport 2.0 Benzin Pompası Arızası

Ynt: Frontera Sport 2.0 Benzin Pompası Arızası Açıklayıcı ve aydınlatıcı bilgiler için teşekkürler

6. daf95xf

Ynt: Defenderi Üstün Kılan Nedir ? Teşekkür ederim,yetersiz bilgimle kafamda oluşturduğum cevaplara yakın cevaplar geldi.Defender'e niyetlendim ama araziye pek girmediğim ve Frontera konforunu veremeyeceğini düşündüğüm için vazgeçtim gibi

7. daf95xf

Defender 2.5 benzinli 83 beygir,62 kw ve 181 tork üretirken,Frontera 2.2 140 beygir,100 kw ve 202 tork üretirken,Defender'i arazide daha kabiliyetli kılan nedir,arazi şanzumanı mıdır acaba
  8. daf95xf

Frontera Hakkında Merak Ettiklerim

Ynt: Frontera Hakkında Merak Ettiklerim Şartlardan ve imkanlardan ziyade bu daha çok gönül işiyle ilgilidir,gönlünden geçeni almak en mantıklısı,ben de almadan önce olumsuz bir sürü yorum okudum nette,netteki yorumlara bakılacaksa kimse araç almazdı,kötü araba yoktur kötü kullanıcı...
  9. daf95xf

Frontiye Sis Lambası Taktım,yakıştı Gibi

Ynt: Frontiye Sis Lambası Taktım,yakıştı Gibi Sağolasınız,bir de yükseltebilsem çok süper olurdu

10. daf95xf

Frontiye Sis Lambası Taktım,yakıştı Gibi

http://www.hizliresimyukle.com/images/2013/08/07/4Q5NM.jpg

11. daf95xf

Kapı Kolu

Ynt: Kapı Kolu Çok teşekkür ederim,Ankara Opel Özçelik'ten buldum sanırım,100 TL'ye yarın elime ulaşacakmış,umarım bir sorun çıkmaz,tekrar teşekkür ederim
  12. daf95xf

Kapı Kolu

Aracımın sol arka kapı kolunun ayakları kırık ve tamir olmuyor daha doğrusu önceden tamir edilmiş lehim falan yapılmış şu an ise faal değil,bu koldan bulabilir miyim ya da başka bir aracın kolu uyar mı acaba

13. daf95xf

Frontera Hakkında Merak Ettiklerim

Ynt: Frontera Hakkında Merak Ettiklerim Valla parça sıkıntısı beni korkutmasa bir 10 yıl daha kullanırım da,çok memnunum gerçekten 1475 km boyunca hiç dinlenmeden uyumadan yol yaptığım tek araç,usta sıkıntısı pek olmaz da parçası geriyor insanı
  14. daf95xf

Yağ Pompası

1900 metre rakımlı karlı ve bol çamurlu zorlu bir geziden sonra,aracımın altından yağ damlamaya başladı,usta,yağ pompasından kaçırıyor dedi,etrafını temizletip özel bir yapıştırıcıyla kaplattı ama gene damlıyor,bizim aracın yağ pompasıyla Vectra B'lerin yağ pompası uyumlu mudur acaba
  15. daf95xf

Frontera Da Ki Hız Rekorunuz Nedir ?

Ynt: Frontera Da Ki Hız Rekorunuz Nedir ? Otobanda 150'yi gördüm,bir daha da hiç 110'nun üstüne çıkmadım 1400 km'yi 80-90'la geldim :)

16. daf95xf

İMBOLİZER ANAHTARLIK İLİŞKİSİ

Ynt: İMBOLİZER ANAHTARLIK İLİŞKİSİ %90 immo antenidir,eğer bulursanız onu değiştirin,bulamazsanız da çipi kontağın hemen yanına yapıştırın böylece anahtarı daha rahat okur,immo beynini kurcalatmayın bence
  17. daf95xf

Ynt: İMBOLİZER ANAHTARLIK İLİŞKİSİ Sorun halloldu mu acaba merak ettim...
  18. daf95xf

Frontera 2.2 Isınınca Tekleme Yapıyor !!!!

Ynt: Frontera 2.2 Isınınca Tekleme Yapıyor !!!! Yüksek ihtimal lpg enjektörlerindendir,tüpün markası ne ?

19. daf95xf

Ynt: İMBOLİZER ANAHTARLIK İLİŞKİSİ Aynı sorun bende de vardı,kontağı açtığımda arıza lambası sürekli yanıp yanıp sönüyordu ve araba mümkün değil çalışmıyordu,bir kaç defa kontak açıp kapadıktan sonra düzeliyordu,yedek anahtarda da aynı şeyi yapıyordu,bence sizin anahtarlarda sorun yok,kontağın...
  20. daf95xf

Facebook sayfamız kuruldu :)

Ynt: Facebook sayfamız kuruldu :) Evet

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,163
Kayıtlı Üye Sayımız
167,057
Kaydolan Son Üyemiz