Arama sonuçlarınız

1. A

Lada Niva iç tasarımı

Ynt: Lada Niva iç tasarımı gerçekten süper kener bey böyle bi iç tasarım maliyeti nedir acaba ?

2. A

Lada Niva Yakıt Sarfiyat Rakamları

arakaşlar herkese slm aracım 1986 model 4 ileri vites ateşleme sistemi platin-meksefe yani elektronik değil. bugün bi ölçüm yaptım net bilgiler 32 litre lpg aldım lpg markası aygaz aracı şehir içi şehir dışı ortalama hızım 85 diğelim yani 80-90-100-110 tabi 100-110 km hız çoz az yaptım 32 lt lpg...
  3. A

5 ileri şazuman

herkese slm aracım 1986 model 4 vites şanumanda herangi problem atma ötme yok ama aracımın şanumanını 5 ileri yapmak istiyorum 2. el fiyatları ne kadardır saygılar...

4. A

buji sulanması

Ynt: buji sulanması sağolun sayın gebu
  5. A

buji sulanması

Ynt: buji sulanması dursun ustam sübab ayarlarına bugün baktırdım ateşleme sistemi süper tek marşta alıyor hatta egozdan su da atıyor bunu ustama sorduğumda motorun sağlıklı çalışıyor diyor. bujiler çalışıyor hatta bujileri öllçtü dediğim gibi soldan 2. buji sulanmış dedi benim usta ben bu...

6. A

buji sulanması

Ynt: buji sulanması çok sağolun dursun ustam

7. A

buji sulanması

herkese slm sübabları yaptıralı 1 ay oldu hepsini yeniledik silindir kapak contası yeni ama soldan 2. buji sulanıyor sorun ne olabilir saygılar...
  8. A

EGR VALFİ VE VAKUM SİSTEMİ

Ynt: EGR VALFİ VE VAKUM SİSTEMİ sayın erdem benim erg valfini komple iptal etmişler yani sökmüşler egr valf sistemini taktırsam faydası olur mu diye düşünüyorum
  9. A

EGR VALFİ VE VAKUM SİSTEMİ

EGR VALFİ VE VAKUM SİSTEMİ nerden bulabilirim

10. A

HELEZON YAYLARI

HERKEZE SLM ARKADAŞLAR BENİM KEÇİNİN AMORTİSÖRLERİNİ VE HELEZON YAYLARINI BOYAMAK İSTİYORUM RENK KONUSUNDA KARARSIZ KALDIM AKLIMDAN GEÇEN RENK SARI SİCE NE OLABİLİR SAYGILAR...

11. A

yeni lada niva

Ynt: yeni lada niva o zaman elimizdeki nivalara sahip çıkalım :-) en iyisi
  12. A

yeni lada niva

Ynt: yeni lada niva

13. A

yeni lada niva

Ynt: yeni lada niva vallahi benim lada nivadan tek beklentim dizel olsun güçlü yakıtı da olsun yeter bu yeni lada niva sosyete işi olmuşyasakşehir arkadaşımın dediği gibi konfor istemiyoruzplastik sandelyeyle bile kullanırım.
  14. A

yeni lada niva

Ynt: yeni lada niva bence eski niva derim bu nivayı insan dağa vurmaya kıyamaz :)
  15. A

AYDIN - Paşa Yaylası Gezimiz....

Ynt: AYDIN - Paşa Yaylası Gezimiz.... slm sayın gürbüz nazilliye yolunuz düşerse beklerim burda da güzel offroad yapılacak yerler var madran dağına çıkarız rakım 1857 yolunuz düşerse beklerim 1986 lada nivam var saygılar..

16. A

Puma Motor ARANIYOR.

Ynt: Puma Motor ARANIYOR. slm üstadım araştırıken gözüme çarptı bi bakın belki işinizi görebilir saygılar. http://www.offroadcuyuz.com/teknik-technical-issues/90-defender-110-puma-motor-degisimi-kirat/
  17. A

subab

herkeze slm arkadaşlar 1986 model 4 vites nivam var bu yaz 70-80 km. hızla 100 km. de 10.750 lt. 11 lt. gaz yakıyordu bunlar net ölçümlerim aynı istasyon aynı pompa ayarlarım felan ii bugün ustaya gittim subabın birisi yanmış dedi bu subab yanması yakıtı arttırır mı şua aracım 100 km. 14 lt...
  18. A

ateşleme

herkeze slm arkadaşlar benim keçiyi elektronik ateşlemeye çevircem doğan slx in ateşleme sistemi uyar mı benim usta distirbitörün ayağını kesip uzatırız dedi veyautta ladanın orjinal elektironik distirbitörünü alsam geriye kalan elektronik bobin ekomizer vb. parçaları doğan slx parçalarıyla...

19. A

elektronik ateşleme

herkese slm. arkadaşlar bende 1986 model niva var bunu elektronik ateşlemeye çevirmek istiyorum çünkü platin çok problem çıkartmaya başladı. elektronik ateşleme için parçalar nelerdir yardımcı olursanız sevinirim herkese saygılar.
  20. A

Benim Keçiye Vurdular

herkese slm. geçen canım sıkıldı alıp keçiyi bi gezinti yapayım dedim neyse çıktım öyle dik bi yamaç vardı oradan çıktım indim beni izleyen adamlar şaşkınlıkla bakmaya başladı neyse adamın altında renaut 12 var o da gaza geldi benim önümden basmaya başladı neyse ben onu geçtim yağmurdan bütün...

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,163
Kayıtlı Üye Sayımız
167,057
Kaydolan Son Üyemiz
R.KICIR

Çevrimiçi üyeler

Geri