Arama sonuçlarınız

1. A

küçük arazi vitesi

arkadaşlar slm. benim keçinin küçük arazi vitesi cırıldamaya başladı elimle tuttum mu ses kesiliyor bıraktım mı yine cızırtı yapmaya başlıyor sorun ne olabilir saygılar..

2. A

benim keçi zıplamaya başladı :))

Ynt: benim keçi zıplamaya başladı :)) inşallah onuda yaptıracam :)))
  3. A

benim keçi zıplamaya başladı :))

http://www.youtube.com/watch?v=CWVjkSJJRtk http://www.youtube.com/watch?v=jlDMaIP6k_8

4. A

Aydın'da OffRoad

Ynt: Aydın'da OffRoad herkese slm. aydın nazilliden 1986 nivam var müsait olursam kesinlikle turlara katılmak isterim saygılar.. 0 536 980 31 57
  5. A

Bu da benim teke

Ynt: Bu da benim teke sağ olun teşekkür ederim.. :)

6. A

vinç

herkese slm arkadaşlar benim keçiye vinç taktırmayı düşünüyorum nasıl bir şey tavsiye edersiniz mesela manuel olarak bi aparat varmı halatlı gibi yada bennim düşüncem hırdavatçılarda satılıyor zincirli calaskar olur mu ?elektiriklinin bunun maliyeti nedir ? saygılar..

7. A

geç çalışma

Ynt: geç çalışma murat 67 ve erco usta. yardımlarınız için teşekkür ederim sorun buji kablolarında çıktı buji kabloları ipekmiş telliye çevirdik bide kontak elektirik kesiyormuş kontaktan bobine kablo çekildi sorun düzeldi sağolun.
  8. A

bisiklet alacağım hangisini tavsiye edersiniz ?

arkadaşlar herkese slm. bisiklet almayı düşünüyorum.kullanma amacım asfaltta toprak yolda dağda ev iş yeri ''evle iş yerimin arası 2 km''.. amortisörlü mü alayım yoksa düz mü disk frenli var vb. karasız kaldım yardımınıza ihtiyacım var. herkeze şimdiden teşekkür eder saygılarımı sunarım...
  9. A

1990 model nivamı sonunda topladım

Ynt: 1990 model nivamı sonunda topladım güle güle kullan güzel olmuş

10. A

geç çalışma

herkese slm. benim keçi sabahları tek marşta çalışıyor herhangi bi problem yok ama araziye çıktım mı araba ısındı mı hararet 70 i bile geçmiyor araç stop ettim mi araç çok geç çalışıyor. buji buji kabloları bobin platin meksefe yeni sorun ne olabilir. saygılar

11. A

nivam cok yakıyor

Ynt: nivam cok yakıyor slm bende 86 model 4 ileri vetes var son ölçümlerim 260 krş yakıyor lpg de akıl vermek gibi olmasın benden daha tecrübeli ağbilerimiz var formda subab ayarı buji buji kabloları distirbitör avans ayarı tabi birde kaçak var mı onada baktır dolum ağzından da kaçırıyor...
  12. A

yakıt çokmu

arkadaşlar herkese slm. bende 1986 4 vites niva var yakıtı düz yolda 70-80 km hız ile 26 lt. lpg ile 245 km yol yapıyor net hesaplamam gazı bitirdim. araziyi zaten saymıyorum acaba şanzumanı 5 ileri yapsam elektronik ateşlemeye çevirsem yakıt düşer mi ? saygılar....

13. A

Bu da benim teke

Ynt: Bu da benim teke teşekkürederim sağolun :D :D
  14. A

Bu da benim teke

herkese slm arkadaşlar buda benim niva belki tanıdık gelir formdan sivaslı murat 67 nin nivası aracı galeriye satmış galerici konya ya satmış konyadan da ben aldım bu arada muratlada tanıştık arabaya baya bi emeği geçmiş ellerine kollarına sağlık. tek kelimeyle niva gerçekten başka. bu arada...

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,163
Kayıtlı Üye Sayımız
167,057
Kaydolan Son Üyemiz
R.KICIR

Çevrimiçi üyeler

Geri