Arama sonuçlarınız

1. H

Adana'da Defender ve Vinç Sorunu

Teşekkür ederim. İşlerimden dolayı ilgilenip sonuca varamadım. Jantları sökersem tampon ile birlikte statiğe yollayacağım. 5mm den yaptım. Üst basım ve vinç çukuru tek parça olduğundan baya sağlam oldu. Boya biter sisi de yerleştirirsem tamamdır.

2. H

2,9 Tdi Mercedes Sprinter Motoru Arıyoruz ve G Serisi Topluyoruz

Kısmet olursa bende defender için puma düşünüyorum. Mahmut ustayla ve sizle henüz tanışıp görüşme fırsatım olmadı ama en kısa zamanda olmasını umuyorum. Konuyu takipteyim.
  3. H

Tüm Araçlar için Şnorkel

Ynt: Tüm Araçlar için Şnorkel Düşündüm böyle birşey yapmayı ama yazın sıcağını o metal kısım çekerse motora sıcak hava gider. Kısacası plastik veya fiberden dökülse daha uygun olur düşüncesindeyim.

4. H

Bugün sabah çizim yaptıktan sonra demirciye gidip demir kestirip büktürdüm sonra gazaltıyla kabaca kaynattık. 100tl 54kilo demir gitti tampon için küçük bir parça fazladan aldık eksik yer kalmasın diye Geri kalan işler sonradan hesaba eklenecek :)
  5. H

Teşekkür ederim. Gezenbilirde tüm defenderlara baktım sonrasında ufaktan kaynağa başladık sonuç böyle oldu. Gazaltı ile kaynattık boşluk kalmadı hiç. 250tl 3mm et kalınlığı olan yarım parmak deniyor sanırım o demirden aldık 10boy(1boy 6m) fazla aldık araca başka yapılacak işler için. 100tl...

6. H

Vincin ve yeni yaptığımız üst bagajın resimlerini ekledim. Yarın ön tampon için demire bakmaya gidilecek vs. vs. Cep telefonu vincin etiket yazısını gösteremedi ama üzerinde (mrv c3 15617 24v s05-86) yazıyor. Eski bir vinç ama kullanmam gerekiyor en azından puma ve dif kilidini yaptırana kadar.

7. H

Yarın sabahtan şirkete gittiğimde çekip eklerim dışarıda olduğumdan resim çekme fırsatım olmadı. Vincin markası Warn, 24v verip çalıştırdık ama elden geçmesi gerekiyor.
  8. H

Defenderımı yavaş yavaş toparlamaya başladım sayılır. Motor alt takım vs. derken üst bagaj yaptım. Daha önceden http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=15.msg1028726#msg1028726 bu başlıkta aracımın resmini yayınlamıştım. Yarın bagajlı halini çekip yayınlayacağım fakat şöyle bir sorunum var...
  9. H

Araç Stickerları 4x4 ve Diğer Araçlar için Sticker üretimi.

Ynt: Araç Stickerları 4x4 ve Diğer Araçlar için Sticker üretimi. Benim aklımda böyle birşey yaptırmak var.

10. H

ALINIK TDI puma

Ynt: ALINIK TDI puma bd30T takip.

11. H

Av ve Doğada Lada Yeterli Olur mu?

Ynt: Av ve Doğada Lada Yeterli Olur mu? 110 defender ile 6 kişi 7köpek ilave av malzemeleriyle adanadan kayseri yahyalı dağlarına gittik. Lada iki defa hararet yaptığı yerde defender 70in üstünü görmedi.
  12. H

ELVEDA ADANA MERHABA BURSA

Ynt: ELVEDA ADANA MERHABA BURSA Abim duran abiyi görebildim aracını düzenlerken ama seninle tanışma fırsatım olmadı. Yolun açık olsun şimdiden. Ailenin yanında olmak gibisi yok.

13. H

Adana Defenderini Topluyor

Ynt: Adana Defenderini Topluyor 2 hafta sonra av sezonu kapanıyor en azından arada sizlere katılabilecem. Böyle resimleri gördükçe içim gidiyor. En önemlisi abi aracın güzel ötesi. nazar değmesin. Kar arabanın güzelliğini örtmüş :)
  14. H

Adana Defenderini Topluyor

Ynt: Adana Defenderini Topluyor Duran abi aracı sen mi kullanıyordun bilmiyorum ama alev egzozun orada gördüm. Yetişemedim size, işim vardı. Bir türlü nasip olmadı tanışmak :)
  15. H

Yeni G4

Ynt: Yeni G4 Bugün gidip sorarım. Fotoğraflara baktım ama farkedememiştim. Teşekkür ederim.

16. H

Yeni G4

Ynt: Yeni G4 Port bagajın yağmur oluğuna gelen kısmını nasıl yaptınız? Oluğa basacak kısımla ilgili bilgisi olan var mı ?
  17. H

10-11 Aralık 2011 Köşk Gezisi (Adana Offroad Grubu)

Ynt: 10-11 Aralık 2011 Köşk Gezisi (Adana Offroad Grubu) g00glem@ps ne olarak aratmamız lazım köşk için?
  18. H

Defender Kardeşliğine bir Üye Daha

Yeri bilmiyorum, benim lastikler kötü durumda kar varsa :)

19. H

Tamam duruma bakıp irtibata geçerim. Toplanma var mı bugün yarın ?
  20. H

Lastik alacam yakın zamanda, orjinal jantları kullanacağım, şuan araştırma yapıyorum BF mi alsam yoksa Lassanın defender için özel lastiğinden mi alsam diye. Lastikten geriye üst bagaj, vinç ve diff lock kalıyor. Giderinde bir sıkıntı yok şuan için.

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,163
Kayıtlı Üye Sayımız
167,057
Kaydolan Son Üyemiz
R.KICIR

Çevrimiçi üyeler

Geri