Arama sonuçlarınız

1. H

Trafik Cezası İptali Mümkün Mü?

Ynt: Trafik Cezası İptali Mümkün Mü? http://gundem.milliyet.com.tr/10-gun-icinde-gelmeyen-trafik/gundem/detay/1833700/default.htm 10 gün içinde tebliğ olmamış diye iptal et, benim ceza 1ay sonra gelsin iptal olmaz de. Nasıl muayene istasyonları değişik şeyler yapıyor, mahkemelerde de bir...

2. H

Defender Minibüs Ruhsat Sorunu

Ynt: Defender Minibüs Ruhsat Sorunu En arkadaki karşılıklı koltukları sök, çamurlukların üstünede mdf kestir kapat. Her istasyon ayrı bir işlem yapıyor ayrı bir sakatlık çıkartıyor.
  3. H

Ynt: Trafik Cezası İptali Mümkün Mü? Ektede kararı okuyabilirsiniz. Beni durdurup bu cezayı kesseler hiç durmadan öderim. Ama plakaya ceza kesilip gönderilmesi hiç hoş değil.

4. H

Ynt: Trafik Cezası İptali Mümkün Mü? Mahkeme verilen ceza hukuka uygun ve 5326 S.K.nun 28/8 maddesi uyarınca reddine dedimiş, Ayrıca üstte bu cezanın aksini ispat edecek birşey olmadığını yazmış(aksini nasıl ispat edeceksem, herşey ortadayken). düşünsenize 1 plaka iki tane yazılı cezada 2...
  5. H

Ynt: Trafik Cezası İptali Mümkün Mü? Ben itiraz ettim, nedenlerim; 1 Cezada üstte benim aracımın plakası vardı, altta başka araç plakası vardı 2 Resim gönderilmemişti 3 10 gün içerisinde tebliğ edilmesi lazım 1ay sonra ceza gelmişti.. Sonuç: karara bile bağlanmış, itiraz edilmesi mümkün değil...

6. H

IVECO ECODAILY 4x4

Ynt: Iveco Ecodaıly 4x4 Araçla ilgili bilgi yada gelişme var mı acaba ? Ben neden farketmemişim bunu...

7. H

300 Tdi Motor Araniyor

Ynt: 300 Tdi Motor Araniyor 300tdi motor işletilebiliyor mu ? Sorup onay aldınız mı ? Kural kanun her gün değişiyorda.
  8. H

Yeni Kanunlar Ve Değişiklik Projeleri Hakkında

Ynt: Yeni Kanunlar Ve Değişiklik Projeleri Hakkında Araca 300tdi sonradan atıldıysa muayeneye gittiğinizde işletilebilecek olsa bile faturasını isterler. Faturası yok ve çalıntı ise sıkıntı çok büyük olabilir. Nissan motor turbosuz olduğu için binde bir hafif kusur olarak geçebilir ama üst...
  9. H

100" Trayback Projesi Kırat

Ynt: 100" Trayback Projesi Kırat Göğüs böyle daha güzel olmuş..

10. H

Defender 110td Mi Yoksa Puma Mı ?

Ynt: Defender 110td Mi Yoksa Puma Mı ? Kapağın üstü düzgün bir işçilik ile sanayide taşlanabilir :) Birde güzel bir boyandımı sıfır kapak gibi olur. Motor numarası silinmeden saklanabilir, (Neden silinmeden saklanabilir?) En azından motoru faturalı alıp işletmemek daha iyi gibi geliyor, onlar...

11. H

Ynt: Defender 110td Mi Yoksa Puma Mı ? Benide bilgilendirirseniz sevinirim. Ankara gibi herkese 6saatlik yerde bir buluşma olsaydı defenderla gelebilirdimde uzak düşüyor malesef...
  12. H

Ynt: Defender 110td Mi Yoksa Puma Mı ? BD30u ruhsata işletme konusunu bir netleştirebilsem düşünmeden atacam.. Aklıma takılıp duruyor. Rampa önemli benim için. Yoksa düz yolda 100km hız bile yeterli geliyor benim için. BD30 sizin lastikleriniz için biçilmiş kaftan, dişli grubunu değiştirmeden...

13. H

Ynt: Defender 110td Mi Yoksa Puma Mı ? Reha bey ambulans landa BD30 uygulamıştınız doğru mu hatırlıyorum ? puma ile bd30 karşılaştırması nasıl acaba?
  14. H

Defender Kullanımı

Ynt: Defender Kullanımı 90model düz dizel defender kullanıyorum. Şehiriçinde sıkıştıran yok, yol kesen yok, makas atan yok :) Yakıt tüketimi sürüşe yüke rampaya göre çok değişken...(ÖR: 5kişi ve kamp malzemesi ile ava gidiyoruz, uzun yol ve rampa olunca yakıt artıyor, malum düz dizel çekmeyince...
  15. H

Kısmetse Ben De Defender Sahibi Olacağım

Ynt: Kısmetse Ben De Defender Sahibi Olacağım Bu lastikler römork ve tarım araçlarında kullanılıyor genelde, muhtemelen iç lastiksiz takılmıştır. 60 km hızdan sonra lastik aracın yanında size eşlik edebilir, kaldı ki defender hafif bir taşıt değil.

16. H

Kısmetse Ben De Defender Sahibi Olacağım

Ynt: Kısmetse Ben De Defender Sahibi Olacağım Ben muayenesini tentesini geçtim, o lastiklerle 60km üstü hızlara çıkmamanızdır, kaldı ki o lastiklerle ailenizi tehlikeye atmamanızdır.
  17. H

Bir Defenderi Baştan Yaratıyoruz

Ynt: Bir Defenderi Baştan Yaratıyoruz Hazır bu kadar sökülüyken güzel bir BD30 motor eklense tadından yenmez :) ;D
  18. H

Sonunda Defender İme Kavuştum

Ynt: Sonunda Defender İme Kavuştum Beğendiğim takip ettiğim bir araçtı. Hayırlı uğurlu olsun. Nakit olarak uygun olduğunuz bir zamanda lastikleri değiştirmeniz hem sesten hemde yakıttan tasarruf sağlayacaktır. Ayrıca bildiğim kadarıyla bu lastikler 60km/s üzeri hız için uygun görülmüyor.

19. H

Defender Sahibi Olmak Tecrübeli Arkadaşlar Bekleniyor

Ynt: Defender Sahibi Olmak Tecrübeli Arkadaşlar Bekleniyor Aklımda pickup niva yada duster almak varken hiç beklemediğim anda 15.ooo liraya defender aldım, discoverer stc lastik taktırdım, dert tasa çizik batık yağmur çamur rampa bayır demeden 2yıldır kullanıyorum. Rampada gitmesin, hız...
  20. H

DEFENDER MOTOR MUHAFAZA KORUMA SACI 125 TL

Ynt: Defender Motor Muhafaza Koruma Sacı 125 Tl Suya girince v3.5 oluyor ;D

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,163
Kayıtlı Üye Sayımız
167,057
Kaydolan Son Üyemiz