Arama sonuçlarınız

1. H

Discovery Park Sensörü

Ynt: Discovery Park Sensörü Geniş açı gösteren bir ayna bagaj camına monte edilse çözüm olabilir mi acaba ?

2. H

Bi Defender`de Osmaniyeden Gelsin

Ynt: Bi Defender`de Osmaniyeden Gelsin Gelişmeleri bekliyoruz ;D
  3. H

Türkiyede İlk Defender İçin Muhafazalı Kapı Kolu...

Ynt: Türkiyede İlk Defender İçin Muhafazalı Kapı Kolu... Elinize sağlık, gayet güzel görünüyor.

4. H

Bi Defender`de Osmaniyeden Gelsin

Ynt: Bi Defender`de Osmaniyeden Gelsin Ellerinize sağlık, ilerleme süper görünüyor.. Takipteyim.
  5. H

Motor Atma , Hidrolik Direksiyon Takma Devri Sona Erdi !!!

Ynt: Motor Atma , Hidrolik Direksiyon Takma Devri Sona Erdi !!! 2yılda bir motor indirir hidrolik direksiyon söker muayeneye girer, varsa tadilat yapar devam ederiz. Alıştık kaçak göçek işlere...

6. H

Büyük Lasti Balans Oldu

Ynt: Büyük Lasti Balans Oldu Kesin emin değilim ama balansın içte yada dışta olduğunu balans aleti gösteriyor, ona göre içeri yada dışarı kurşun takılıyor herhalde. Yapışkanlı kurşunlar ile çözülebilir ama görüntü kirliliği olmasın diye.

7. H

Büyük Lasti Balans Oldu

Ynt: Büyük Lasti Balans Oldu Maşallah, defender 35lerle daha tok ve güzel görünüyor. Yakında 35lenecek benim defenderda.
  8. H

Büyük Lasti Balans Oldu

Ynt: Büyük Lasti Balans Oldu Aynı lastiği takmayı bende planlıyorum. Yükseltme, motor ve dişli oranlarınızı öğrenebilir miyim? Birde fazla olmayacaksa görsel yükleyebilirseniz sevinirim. Takipteyim.
  9. H

Satılık Temiz 1.22 Oranlı Arazı Gurup Dişlileri

Ynt: Satılık Temiz 1.22 Oranlı Arazı Gurup Dişlileri ??? bu dişli ve ayna mahruti kombinasyonları çok karışık bir olay...

10. H

Ynt: Satılık Temiz 1.22 Oranlı Arazı Gurup Dişlileri Ford 130hp motora göre forumda okuduğum yorumlardan öyle bir izlenim edindim.

11. H

Ynt: Satılık Temiz 1.22 Oranlı Arazı Gurup Dişlileri 1.21 ile 33''lastik 1.41 ile 35''lastik 1.67 ile 38''lastik Herhalde, uyarlama bu şekilde sanırım.
  12. H

evde fiber tekne yapımı

Ynt: Evde Fiber Tekne Yapımı Elinize sağlık, güzel geziler teknenizle, resimdeki burak abime buradan selam olsun ;D

13. H

Yeni Bir DEFENDER Doğmak istiyor. (Bu ara çok yeni birşey değil ama...)

Ynt: Yeni Bir Defender Doğmak İstiyor. (bu Ara Çok Yeni Birşey Değil Ama...) Maşallah. Allah nazardan saklasın. Güzel bile ifade etmez, muhteşem.
  14. H

Defender yükseltme

Ynt: Defender Yükseltme Benimde plan var ama çok para lazım ;D ford120hp motor motor için gereken parçalar vinç ve tampon yükseltme jant lastik arka kilit koltukların değişimi derken masraf 2o.oooi buluyor. Defendera çalışıyorum mübarek.
  15. H

Köpek Taşıma Sepeti

Ynt: Köpek Taşıma Sepeti Aynı şekilde dışarıda bagaj düşünmekteyim ama trafik cezaları açısından vazgeçiyorum. Yolda durdurulduğumda bu ruhsatta işlimi derseler sinir olurum. 110 defenderımın içerisine içi havuzlu(kışın köpekler avdan sonra ıslak bindiğinde temizlemek zor oluyor) yapma planım...

16. H

Beraber Bir Defender Yapalım

Ynt: Beraber Bir Defender Yapalım Bencede bilyadan. Benim araçtada o ses var, debriyaja basınca ses kesiliyor.
  17. H

Bir Kötü Haber Daha

Ynt: Bir Kötü Haber Daha Haydaaaa. Gelde uğraş şimdi.
  18. H

Land Rover Fotoğrafları

Ynt: Land Rover Fotoğrafları Seviyorum bu hayvanları ;D

19. H

Yeni Bir DEFENDER Doğmak istiyor. (Bu ara çok yeni birşey değil ama...)

Ynt: Yeni Bir Defender Doğmak İstiyor. (bu Ara Çok Yeni Birşey Değil Ama...) Bence en güzelini yapmışsınız. Üstünden boyamak bana göre boşa masraf. Biraz sıkıntı yaratır, vakit kaybı olur ama beklemeye değer. Kolaylıklar diliyorum.
  20. H

Lastik Ebadı İle Gidilen Yol,hız Denklemi

Ynt: Lastik Ebadı İle Gidilen Yol,hız Denklemi

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,163
Kayıtlı Üye Sayımız
167,057
Kaydolan Son Üyemiz