Arama sonuçlarınız

1. H

96'Grand Cherokee LPG Sarfiyat

Ynt: 96'Grand Cherokee LPG Sarfiyat Olmadı bende ufak çaplı böyle birşey yaparım. :)

2. H

Karoff Offroad Oyunları Kahramanmaraş 13/14/15 Nisan 2012

Ynt: Karoff Offroad Oyunları Kahramanmaraş 13/14/15 Nisan 2012 Şöyle bir , (çentik) yapim bir kenarda dursun. Kısmetse katılma planımız var.
  3. H

Land Rover'cılar, Bizler Kaç Kişiyiz ?

Ynt: Land Rover'cılar, Bizler Kaç Kişiyiz ?

4. H

Ynt: 96'Grand Cherokee LPG Sarfiyat Kükremesinde azalma olabilir.
  5. H

Defenderciler Ön Göğüs Probleminiz Çözüldü

Ynt: Defenderciler Ön Göğüs Probleminiz Çözüldü :) Baya kalabalık gördüm :) Güzel olmuş. İyi günlerde kullanın.

6. H

Adana'da Defender ve Vinç Sorunu

Ynt: Adana'da Defender ve Vinç Sorunu Yarın sabahtan çekip ekleyeceğim.

7. H

Defender krank kecesi acil yardım

Ynt: Defender krank kecesi acil yardım Ben ne uyguladım ne de uygulayın dedim. Marka verilir mi verilmez mi bilmem. Opet 10 60 sanırım bana söylenen yağ. Bilmemek değil öğrenmemek mesele. Varolan bir konuya duyduğumu yazdım.
  8. H

DEFENDER 110"a 3000cc Nissan BD30 Montajı

Ynt: DEFENDER 110"a 3000cc Nissan BD30 Montajı BD30 Pumaya göre çok daha avantajlı geliyor aslında benim için prizdirek tadilat tedarik bakım konularında. Pumadan caymamın nedeni hem turbo hemde prizdirek. Bakim buradan irtibata geçeceğim birisi olursa motor konusunda haber veririm.
  9. H

Defenderciler Ön Göğüs Probleminiz Çözüldü

Ynt: Defenderciler Ön Göğüs Probleminiz Çözüldü Beklemekteyiz. Geç olsun güzel olsun.

10. H

DEFENDER 110"a 3000cc Nissan BD30 Montajı

Ynt: DEFENDER 110"a 3000cc Nissan BD30 Montajı Nissan BD30 ile Ford Puma arasında kaldım. Nissan olursa turboya gerek duymam. İşin açığı priz direk canımı sıkıyor. Başlığı ilgiyle takip ediyorum.

11. H

ÖN ŞAFT???

Ynt: ÖN ŞAFT??? Bak gelipte vinçle çek deme bana, alırım anahtarını :)
  12. H

ÖN ŞAFT???

Ynt: ÖN ŞAFT??? Drift mi yapacaksın? off road mu ?

13. H

Ynt: 96'Grand Cherokee LPG Sarfiyat Yakıtı boşver şöyle hafif modifiye et yeter :)
  14. H

Defender krank kecesi acil yardım

Ynt: Defender krank kecesi acil yardım Benim Defender da kaçak var ama ekleyerek devam ediyorum sıkıntı olmuyor. Bugün bir yağcının söylemi ne kadar doğrudur bilmiyorum yağını tamamen boşaltıp 10 60 yağ koyarsan keser dedi, nedenide 10 60 ın keçe şişirme özelliği var belki ilk eklediğinde biraz...
  15. H

İlk sayfadaki resimler haricinde neleri çekmem gerekiyor ?

16. H

Diff lock için arkaya detroit düşünüyorum. Öne sonra bakacam. Vinç resmide detay olarak sadece bu var. Modelinin yazdığı kısım silinmiş.
  17. H

Malzeme bakıyorum henüz karar vermedim. Fatura kesin olacak. Tornadan çıkacak herşeye rağmen hatayı azaltmak için vakit ayırıp uğraşacağım. Vinç sorununu halledemedim :( Modelini öğrenemedim. Herhalde istanbula yollatıp işin ehlinden yardım isteyeceğim.
  18. H

Samuraiii SJ410

Ynt: Samuraiii SJ410 Off diyorum başka birşey demiyorum. Başla artık şu arabaya :)

19. H

Ben daha çok Samurai Vs Defender düşünüyorum :) Satmada yapalım senin arabayı yada cherokee ye edelbrock getirtelim samurai parasına. Artık yap birşeyler :) Kalanı: flanş-sanayi üretimi 3cm mi 5cm yapsam(spacer) lastik dif kilidi ve puma motor olarak devam edecek :)
  20. H

Şase bağlantılarını ölçüm Google Sketchup ile çizdim. Ön barı tam olarak bitirdiğimde tampon bar ve vinç olarak ayrı ayrı tartıp bilgi veririm. 54 kilo demir sadece tampon için aldık ama fazla aldık tahminimce 45-50kilo arası gelir tampon(Bar hariç). Ön tampon fiyatının devamı... 50Tl Ön bar ve...

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,163
Kayıtlı Üye Sayımız
167,057
Kaydolan Son Üyemiz
R.KICIR

Çevrimiçi üyeler

Geri