Arama sonuçlarınız

1. BeSoldier

Kendi Çekme Karavanımı Yapıyorum.

Üstadım, Bilgilendirme için teşekkür ederim. Bugün yaptığım araştırma ve karşılaştırma sonucunda karoseri Alüminyum profilden, dış kaplama Alüminyum kompozit, araya köpük izolasyon, iç kaplamada 3 mm ahşap plaka şeklinde karar verdim. İlk düşünce demir profil maliyet olarak çok uygun olsa da...

2. BeSoldier

Karavan Üretimi - Teknik Detay

Üstadım, Çizimlerinizi nasıl görebilirim...??
  3. BeSoldier

(* İkelet ve kaplamadaki iki farklı metal arasındaki aluminyum terlemesi olarak bilinen galvaniz akımını önlemek için ne yapmayı planlıyorsunuz ?) Bu konuda şuan bir fikrim yok. DM den yazdığım gibi yarın karkas üretim malzemesi konusunda tekrar bir araştırma yapıp ahşap ağırlıklı karkası...

4. BeSoldier

Üstadım, Öncelikle teşekkür ederim. Gerekli uyarı başlığını göndermek ve yönlendirmeden dolayı. Evet amatörce kendime bir karavan yapma isteğim var. Ancak bunu bir çok kör cahil gibi bilinçsizce yapma gibi bir düşüncem yok olmadı da. Bu sebepten dolayı bu foruma üye oldum ve saatlerdir bir çok...
  5. BeSoldier

Bir Çekme Karavan Doğuyor

elinize emeğinize sağlık.. hoş görünümlü ve güzel bir karavan olmuş... sormak istediğim dış kaplama malzemesi olarak ne kullandınız.??

6. BeSoldier

araç renault megane HB 1,6 motor benzinli ve gaz lı

7. BeSoldier

ben de şuan çekme karavan üretimine başladım. daha çok yolun başındayım. ben şaside 40x80x3mm profil karoseride 30x30x1,5mm profil kullanıyorum. size projeleri DM den atarım. mobilyacı ve demirci arkadaşlarımla birlikte görüş alışverişinde bulunduk. 750 kg altı U: 4m x G: 2,2m x Y: 2,1m çekme...
  8. BeSoldier

Birde çekici aracım Renault Megane HB 1.6 Motor. Düşündüğüm çekme karavanı çeker mi ???
  9. BeSoldier

tamamen ahşap malzemeden üretim yaptığınız için düşündüğünüzün çok üstüne bir ağırlık olacaktır. keşke daha hafif ve bakımı kolay olan malzeme ile üretim yapsaydınız

10. BeSoldier

Üstadım birsey sormak istiyorum. Neden komple ahşaptan bir karavan imal ediyorsunuz.?? Bende başladım ilk fırsatta resimleri yükleyeceğim. Ancak ben karoseri profil demirden düşündüm. Ahşap olmasının bir sebebi var ise bilgi verirseniz sevinirim.

11. BeSoldier

Çekme Karavan Proje

bu projeler alıntıdır. ama size yol gösterir. bende bu projeleri baz alarak başladım projeyi hayata geçirmeyi. ben ebatlarla oynadım kndi isteğime bağlı metrajlar üzerinden şasi ve karoseri imalatına başlıcaz
  12. BeSoldier

Ticari Amaçlı Çekme Karavan Projesi

karavan istiyorsunuz. proje çiziminden yapımına kadar işi bilen atölyesi olan birinden destek istiyorsunuz veya bu konuda size maddi sponsor olacak birini istiyorsunuz. doğru anlamış mıyım istediklerinizi.???

13. BeSoldier

Merhabalar, Öncelikle bu forumda yeniyim. İlgi ile bazı konuları takip ettim ve okudum. Güzel bilgi paylaşımları olduğu için üye oldum. Yakın zamanda kendi çekme karavanımı yapmaya karar verdim. Bu konu ile ilgili siz deneyimli ağabey, arkadaş ve kardeşlerden yardımcı olacağınızı düşünüyorum ve...

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,163
Kayıtlı Üye Sayımız
167,057
Kaydolan Son Üyemiz
R.KICIR

Çevrimiçi üyeler

Geri