Arama sonuçlarınız

1. serhatxdurmaz

2004 forester amortisör patlak yardımm

Ynt: 2004 Forester Amortisör Patlak Yardımm merhaba, aracınızı güle güle kullanın, yolda ilerlerken kasisten veya çukurdan geçişte küt diye vuruntu yapar. veya sökme imkanı varsa (ustanın yapması gerekir) helezonu amortisörden ayırın, ve amortisöre yukarıdan elinizle baskı uygulayın eğer...

2. serhatxdurmaz

Sonunda Forester'ı Yükselttim...

Ynt: Sonunda Forester'ı Yükselttim... teşekkürler. bende fırsat bulursam karlar yağmadan yükseltecem karda forester kullanmaya doyamıyorum yükselince daha derin karlara gözü kapalı girerim. ;D tamponların sertleşmiş kardan zarar görme riski, vede askıda kalma ihtimali azalır. ;D
  3. serhatxdurmaz

Ynt: Sonunda Forester'ı Yükselttim... bu arada bir şey dikkatimi çekti, eski z rotunun takılış şekli ile yenisininki farklımı olmuş yoksa ön arka farklımı takılıyor.

4. serhatxdurmaz

Ynt: Sonunda Forester'ı Yükselttim... şimdi daha güzel olmuş, güle güle binin z rotları kaça mal oldu
  5. serhatxdurmaz

Ynt: Sonunda Forester'ı Yükselttim... değiştirmenize sevindim kaynak biraz sakat duruyordu , daha rahat oldu derken nasıl bir etki söz konusuydu, biraz açıklayabilirmisiniz.

6. serhatxdurmaz

Ynt: 2004 Forester Amortisör Patlak Yardımm Şu ana kadar sıkıntısız kullanıyorum ilk günki gibi, arkadaşınıza tavsiyem orjinalini ankara nam'a göndersin. bende başlarda tereddüt ettim ama şimdi gayet memnunum.

7. serhatxdurmaz

Ynt: Sonunda Forester'ı Yükselttim... hayırlı olsun güle güle binin, sormak istediğim; z rotlarını uzatmak sağlıklı olurmu (kaynak nedeniyle), uzunlarının yenisi kaç lira. birde sizin getler 4 cm. idi galiba, 5 cm olsaydı bir fark olurmuydu. bu arada lastiklerinizden memnunmusunuz asvaltta...
  8. serhatxdurmaz

4 Cm Yükseltme

Ynt: 4 Cm Yükseltme giderseniz dikkatli gidin, dönüşte 5 kat daha dikkatli olun yükseltilmiş halini tecrübe etmeden virajlarda limitleri zorlamayın, yolunuz açık olsun takipteyiz
  9. serhatxdurmaz

4 Cm Yükseltme

Ynt: 4 Cm Yükseltme erol bey tatildesiniz galiba yükseltme ne oldu merakla foto bekliyoruz :D birde önceki halinide resimleyip eklerseniz süper olur.

10. serhatxdurmaz

Ynt: 2004 Forester Amortisör Patlak Yardımm "alternatıf amortısor" burdaki alternatif marka mı ? yoksa muadil anlamında mı ? gazlı mı normal mi? orjinal değilse uzak durmanızı tavsiye ederim, sitede kyb, monreo vs.. diğer alternatif (MUADİL) marka taktıran arkadaşların hiçbiri memnun değil...

11. serhatxdurmaz

Forester 2.0x Mi Nıssan Pathfınder 3.3 Mü

Ynt: Forester 2.0x Mi Nıssan Pathfınder 3.3 Mü fiyat olarak 2004 forester için "ben 4-5 sene binerim" diyorsanız 28.000-29.000 tl'den fazla vermeyin
  12. serhatxdurmaz

Ynt: Forester 2.0x Mi Nıssan Pathfınder 3.3 Mü Evet vergi 520 yeni senede düşecek demişsiniz, hayır 2004 model 9 yaşında 12 yaşında 1 dilim düşer 1-3 yaş aynı / 4-6 yaş aynı / 7-11 yaş aynı / 12-15 yaş aynı /16 -99 yaş aynı lpg şehir içi 33-35 krş arası yakar klimayı her bindiğimde açarım 1.5...

13. serhatxdurmaz

Ynt: Forester 2.0x Mi Nıssan Pathfınder 3.3 Mü merhaba anıl bey, siz forester'i gayet güzel araştırmışsınız, ekleyeceğim: alırsanız arka amortisörleri kontrol ettirmeden almayın adet 1000 tl. lpg konusunda telefex öneririm (bende 2004 2.0x var telefex lpg var şikayetim yok ), gayet keyifli bir...
  14. serhatxdurmaz

4 Cm Yükseltme

Ynt: 4 Cm Yükseltme ölçüleri alma imkanımız varmı? teşekkürler
  15. serhatxdurmaz

Forester için Lastik Yardım..

Ynt: Forester İçin Lastik Yardım.. arkadaşımız gayet güzel izah etmiş (yağmurun yeni düştüğü durumlarda yerdeki toz toprak nasıl araçları kaydırıyorsa, kuru ıslak geçişinde de lastiğin üzerindeki tozlar ilk ıslandığı anda aynı etki oluşuyor..)

16. serhatxdurmaz

Amanoslar Dül Dül Dağı Tırmanışı (subaru Forester İle Kamp-offroad)

Ynt: Amanoslar Dül Dül Dağı Tırmanışı (subaru Forester İle Kamp-offroad) muhteşem kareler yakalamışsınız paylaşım için teşekkürler
  17. serhatxdurmaz

Subaru Forester K&N kutu içi filitre takılması..

Ynt: Subaru Forester K&n Kutu İçi Filitre Takılması.. malesef bilmiyorum zaten 250 tl.yi duyunca koptum. ama yanılmıyorsam karbonlu'muymuş ne.. Selamlar,
  18. serhatxdurmaz

Ynt: Subaru Forester K&n Kutu İçi Filitre Takılması.. pardon ömer bey mülkiye denetiminden yeni çıktım dalgınlık :D (O.E.) nedir

19. serhatxdurmaz

200 Bin Bakımını Tork Garaj'da Yaptırdım :)

Ynt: 200 Bin Bakımını Tork Garaj'da Yaptırdım :) [color=red]
  20. serhatxdurmaz

Ynt: Subaru Forester K&n Kutu İçi Filitre Takılması.. merhaba ömer bey, bahsettiğim fiyatı adana okar subaru yetkili servisi verdi.(ADANA –MERSİN YOLU ÜZERİ ÇUKOBİRLİK GENEL MÜDÜRLÜĞÜ KARŞISI 17. KM YENİCE 01360 Seyhan / Adana Telefon 0 324 651 41 42 bu arada sadece polen filtresi mi üretiyorsunuz.

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,163
Kayıtlı Üye Sayımız
167,057
Kaydolan Son Üyemiz
R.KICIR

Çevrimiçi üyeler

Geri