Arama sonuçlarınız

1. serhatxdurmaz

2004 forester amortisör patlak yardımm

Ynt: 2004 Forester Amortisör Patlak Yardımm hayırlı olsun güle güle kullanın, bende şimdilik sorun yok inşallah böyle devam eder. bu arada kyb'leri iade almaları güzel olmuş, ücretini tam iade aldınızmı.

2. serhatxdurmaz

Ynt: 2004 forester amortisör patlak yardımm forumda SUBARU FORESTER İÇİN ÖZEL ÜRETİM YAY başlığında size faydalı olabilecek bilgiler olacak
  3. serhatxdurmaz

Ynt: 2004 forester amortisör patlak yardımm almadan bu foruma baksaydınız iyi olurdu, başka bir arkadaşımızda aynı dertten muzdarip, kyb'den verim alman için yaylarıda değişmen gerekir, oda yurt dışından geliyor yanılmıyorsam 600 tl civarı kyb'nin basınç değeri forester'lara uygun değil o...

4. serhatxdurmaz

Ynt: 2004 forester amortisör patlak yardımm il dışından gönderilen amortisörlere öncelik veriyorlar benimki çarşamba ellerine ulaşmıştı aynı gün kargoladılar. perşembe günü bana ulaştı(Malatya) taktırdım
  5. serhatxdurmaz

Ynt: 2004 forester amortisör patlak yardımm amortisörün özelliği iptal olmuyor, son gönderdiğim fotoda 3 kişi, yaklaşık 250 kg ağırlıkla çekildi, 1-2 cm çöküyor ama bildiğim kadarıyla bu amortisörün self levezing özelliği yolda ilerlerken devreye giriyor(yüksüz yüksekliğine getiriyor) ama nam...

6. serhatxdurmaz

Ynt: 2004 forester amortisör patlak yardımm Arkaya 3 arkadaş(gerçek kiloları =90kg+95kg+62kg ;D) bindirip yaklaşık 300 metre dolşıp resimledim.

7. serhatxdurmaz

Ynt: 2004 forester amortisör patlak yardımm serdar bey size özellikle teşekür ederim sizin tavsiyeniz üzerine gönderdim, maliyet çifti 400 tl + 70 tl kargo, 100 tl işçilik ve rot balans ayarını kontrol ettirdim . toplam: 570 tl....1 yıl garantili ... orjinali 1000,1300 tl arası, ve...
  8. serhatxdurmaz

Ynt: 2004 forester amortisör patlak yardımm evet yükseltme uygulanmış gibi duruyor, ankara nam amortisör ve burdaki ustalar şiddetle karşı çıktılar yol tutuşu virajlarda savurma riski çok yüksek olur dediler
  9. serhatxdurmaz

Ynt: 2004 forester amortisör patlak yardımm arkaya üç kişi bindirip resimleyince gönderecem, ama sürüş ve özellikle virajlara çok daha güvenli giriyor.

10. serhatxdurmaz

Ynt: 2004 forester amortisör patlak yardımm Teşekkür ederim ankara nam amortisör(ostim) tanesi 200 tl 1 yıl garanti veriyor.

11. serhatxdurmaz

Ynt: 2004 forester amortisör patlak yardımm Yükseltmeyi ustaların hiçbiri tavsiye etmedi Amortisör tamirinden sonra aslında gerek kalmadı
  12. serhatxdurmaz

Ynt: 2004 forester amortisör patlak yardımm Yeni hali

13. serhatxdurmaz

Ynt: 2004 forester amortisör patlak yardımm Amortisörler geldi eski yeni hali arasındaki fark fotolarda bariz bir şekilde ortada
  14. serhatxdurmaz

Ynt: 2004 forester amortisör patlak yardımm arkalarda self-levezılıng kendi orjinal amortisörü (orjınal kullanmak daha sağlıklı olur) derken tanesine 1300 tl verip yenisini almamı istemiyorsunuz değil mi? :D
  15. serhatxdurmaz

Hangi 4x4 ü seçmeliyim

Ynt: Hangi 4x4 ü seçmeliyim neden ankettekilerle kendinizi kısıtlıyorsunuz subaru forester bakın derim 4x4 awd otomatik vites yokuşlarda geri kaçırmaz arazi ve şehir için süper keyifli bir araç lpg de şehir içi 120 tl yakıtla 370 km yol gidiyor youtube den araştırın awd sisteminin patenti...

16. serhatxdurmaz

forester motor arıza ikaz lambası hangi nedenlerden yanar

Ynt: forester motor arıza ikaz lambası hangi nedenlerden yanar katalizörü söküp atmak benimde aklımdan geçmiyor değil ama egzoz emisyonundan geçerken sıkıntı olmasın , temizletmek te bir şeçenek, önce temizletmeyi düşünüyorum.
  17. serhatxdurmaz

Ynt: forester motor arıza ikaz lambası hangi nedenlerden yanar spor hava filtresi yok normal kutu içi
  18. serhatxdurmaz

Ynt: 2004 forester amortisör patlak yardımm bugün arka amortisörlerin ikisinide kargoyla nam amortisöre gönderdim, ellerine ulaşınca aynı gün kargolayacaklar 3-4 gün içinde gelir, deneyip neticeyi paylaşırım

19. serhatxdurmaz

Ynt: forester motor arıza ikaz lambası hangi nedenlerden yanar bu sıvı hakkında detay verebilir misiniz, (adı nedir, nereden temin edilir, nasıl uygulanır, vb.) teşekkürler.
  20. serhatxdurmaz

Forester;Karda,plajda,kumda vs...

Ynt: Forester;Karda,plajda,kumda vs... dönüşlerde frene basmadınız değilmi gaza biraz dokunarak virajlara girmek daha güvenli ve savrulma yapmaz

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,163
Kayıtlı Üye Sayımız
167,057
Kaydolan Son Üyemiz
R.KICIR

Çevrimiçi üyeler

Geri