Arama sonuçlarınız

1. serhatxdurmaz

forester motor arıza ikaz lambası hangi nedenlerden yanar

Ynt: forester motor arıza ikaz lambası hangi nedenlerden yanar cahilliğimi bağışlayın :D değişmesi gereken susturucu mu ? katalizörmü ? yoksa her ikisi mi ?

2. serhatxdurmaz

Ynt: forester motor arıza ikaz lambası hangi nedenlerden yanar cumartesi motor arıza lambası için telefex yetkili servisine gittim cihaza bağlayıp baktı, katalizör arızası yazıyordu arızayı sildi nedir diye sordum susturucunun değişmesi lazım dediler. buna ne dersiniz ;)
  3. serhatxdurmaz

Ynt: forester motor arıza ikaz lambası hangi nedenlerden yanar aklıma gelmişken geçen hafta uzun yolda lpg tüketimini deneme fırsatım oldu 120 tl 365 km yol yani önceki şehiriçi ölçüme göre (100tl lpg+20tl benzin=370 km) yakıt tüketimi arttı, bu artış oksijen sensörünü mü işaret ediyor? birde...

4. serhatxdurmaz

Ynt: forester motor arıza ikaz lambası hangi nedenlerden yanar oksijen sensörünü değiştinizmi maliyeti hakkında bilginiz varmı
  5. serhatxdurmaz

Ynt: forester motor arıza ikaz lambası hangi nedenlerden yanar

6. serhatxdurmaz

Ynt: forester motor arıza ikaz lambası hangi nedenlerden yanar denemekte fayda var, iki gün deneyip sonucu paylaşırım(bizim malatya'daki USTA'larda deneme yanılma metodunu çok benimsemişler Sayelerinde usta olacam ;D)

7. serhatxdurmaz

Ynt: forester motor arıza ikaz lambası hangi nedenlerden yanar beni korkutan da o , (başka problem olabilir.) forester'a sizin kadar vakıf değilim malatya'da servisin olmaması beni endişelendiriyor en kötü senaryo ne olur sizce
  8. serhatxdurmaz

Ynt: forester motor arıza ikaz lambası hangi nedenlerden yanar dediğiniz gibi yapmıştım 50 km benzinle gittim ama ışık sönmedi bildiğim kadarıyla ışık bi kere yandıysa bilgisayardan silmeyince sönmez
  9. serhatxdurmaz

Forester LPG'de 0-100

Ynt: Forester LPG'de 0-100 sucuk ekmek süper olmuş ;D fakat başaka forester kullanıcıları ciddiye alıp deneyebilirler uyarmak lazım;D

10. serhatxdurmaz

Ynt: forester motor arıza ikaz lambası hangi nedenlerden yanar sarı ve sabit ışık dimi? fakir karışımda motor ışığı yaktırır korkulacak bişey yok yani. evet sarı ve sabit , fakir karışım nedir, biraz aydınlatabilir misiniz. ayrıca ikaz lambasının başka nedenleri varmı teşekkürler

11. serhatxdurmaz

2004 forester 2.0x lpgli (telefex) aracımla bozuk satıhlı bir yolda ilerlerken motor arıza lambası yandı bu başıma ikinci kez geliyor ikisinde de yol bozuktu ilkinde bilgisayara bağlayıp arızayı sildiler neden olduğunu söyleyemediler, sarsıntı ile alakalı olabilirmi ? çünkü 250 km'den sonra...
  12. serhatxdurmaz

cj5, disco 2 v8,pathfinder,forester kum tepesi tırmanışı

Ynt: cj5, disco 2 v8,pathfinder,forester kum tepesi tırmanışı ilk olarak siz deneseydiniz daha ileri çıkardı önceki araçlar yolu eşelemiş ;D yol derinleşmiş ama buna rağmen iyi çıkmış paylaşım için teşekkürler.

13. serhatxdurmaz

SUBARU'NUN KARDA PERFORMANSI

Ynt: SUBARU'NUN KARDA PERFORMANSI subarunun kar performansı çok güzel yeterki kullanan işin ehli olsun linkte güzel bir video var http://www.youtube.com/watch?v=aSG-pF1LXHI
  14. serhatxdurmaz

subaru forester 5 cm yükseltme uygulaması resimli

Ynt: subaru forester 5 cm yükseltme uygulaması resimli VERDİĞİNİZ BİLGİLER İÇİN TEŞEKKÜRLER iyi bir tornacı araştırıyorum bulunca size tekrar danışacağım.
  15. serhatxdurmaz

Ynt: subaru forester 5 cm yükseltme uygulaması resimli en kısa sürede 4 veya 5 cm yükseltecem teşekkürler mossin nagant

16. serhatxdurmaz

Ynt: subaru forester 5 cm yükseltme uygulaması resimli Benim kanaatim yükseltince çok harika görünüyor linkte eski ve yeni kasa forester'e uygulanmış. özellikle forester'i tanımayanlar aracıma bakıpta meşhur tabirle STEYŞIN'mış demeleri insanın gücüne gidiyor. ;D...
  17. serhatxdurmaz

Ynt: SUBARU'NUN KARDA PERFORMANSI LASTİKLER YAZLIK MAXXİS 215X65X15
  18. serhatxdurmaz

Ynt: SUBARU'NUN KARDA PERFORMANSI galiba oldu ;D http://www.youtube.com/watch?v=fnXyMCXSZds

19. serhatxdurmaz

Ynt: SUBARU'NUN KARDA PERFORMANSI aslında bir tane video var ama beş para etmeyen iphone 4s ile çektim görüntü çok güzel ama nasıl yükleyeceğim bir türlü bulamadım ???
  20. serhatxdurmaz

Ynt: SUBARU'NUN KARDA PERFORMANSI tamamdır. söz budefa çekecem ama sizinki gibi araç kamerası olsa süper olacak

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,163
Kayıtlı Üye Sayımız
167,057
Kaydolan Son Üyemiz
R.KICIR

Çevrimiçi üyeler

Geri