Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: forester motor arıza ikaz lambası hangi nedenlerden yanar
cahilliğimi bağışlayın :D değişmesi gereken susturucu mu ? katalizörmü ? yoksa her ikisi mi ?
cumartesi motor arıza lambası için telefex yetkili servisine gittim cihaza bağlayıp baktı, katalizör arızası yazıyordu arızayı sildi nedir diye sordum susturucunun değişmesi lazım dediler. buna ne dersiniz ;)
aklıma gelmişken geçen hafta uzun yolda lpg tüketimini deneme fırsatım oldu 120 tl 365 km yol yani
önceki şehiriçi ölçüme göre (100tl lpg+20tl benzin=370 km) yakıt tüketimi arttı, bu artış oksijen sensörünü mü işaret ediyor? birde...
denemekte fayda var, iki gün deneyip sonucu paylaşırım(bizim malatya'daki USTA'larda deneme yanılma metodunu çok benimsemişler Sayelerinde usta olacam ;D)
beni korkutan da o , (başka problem olabilir.)
forester'a sizin kadar vakıf değilim malatya'da servisin olmaması beni endişelendiriyor en kötü senaryo ne olur sizce
dediğiniz gibi yapmıştım 50 km benzinle gittim ama ışık sönmedi bildiğim kadarıyla ışık bi kere yandıysa bilgisayardan silmeyince sönmez
sarı ve sabit ışık dimi?
fakir karışımda motor ışığı yaktırır korkulacak bişey yok yani.
evet sarı ve sabit , fakir karışım nedir, biraz aydınlatabilir misiniz.
ayrıca ikaz lambasının başka nedenleri varmı teşekkürler
2004 forester 2.0x lpgli (telefex) aracımla bozuk satıhlı bir yolda ilerlerken motor arıza lambası yandı bu başıma ikinci kez geliyor ikisinde de yol bozuktu ilkinde bilgisayara bağlayıp arızayı sildiler neden olduğunu söyleyemediler, sarsıntı ile alakalı olabilirmi ? çünkü 250 km'den sonra...
Ynt: cj5, disco 2 v8,pathfinder,forester kum tepesi tırmanışı
ilk olarak siz deneseydiniz daha ileri çıkardı önceki araçlar yolu eşelemiş ;D yol derinleşmiş ama buna rağmen iyi çıkmış
paylaşım için teşekkürler.
Ynt: SUBARU'NUN KARDA PERFORMANSI
subarunun kar performansı çok güzel yeterki kullanan işin ehli olsun linkte güzel bir video var
http://www.youtube.com/watch?v=aSG-pF1LXHI
Ynt: subaru forester 5 cm yükseltme uygulaması resimli
VERDİĞİNİZ BİLGİLER İÇİN TEŞEKKÜRLER iyi bir tornacı araştırıyorum bulunca size tekrar danışacağım.
Ynt: subaru forester 5 cm yükseltme uygulaması resimli
Benim kanaatim yükseltince çok harika görünüyor linkte eski ve yeni kasa forester'e uygulanmış.
özellikle forester'i tanımayanlar aracıma bakıpta meşhur tabirle STEYŞIN'mış demeleri insanın gücüne gidiyor. ;D...
Ynt: SUBARU'NUN KARDA PERFORMANSI
aslında bir tane video var ama beş para etmeyen iphone 4s ile çektim görüntü çok güzel ama nasıl yükleyeceğim bir türlü bulamadım ???