Arama sonuçlarınız

1. serhatxdurmaz

SUBARU'NUN KARDA PERFORMANSI

Ynt: SUBARU'NUN KARDA PERFORMANSI ben daha dik yokuşta çamurlu zeminde yaklaşık 40 mt çıktım sorun olmadı keşke videoya çekecek zamanım olsaydı

2. serhatxdurmaz

Ynt: SUBARU'NUN KARDA PERFORMANSI yükseltme kitinin maliyeti ve araca uyumluluğu nedir, daha önce okumuştum yazdıklarınızı bende düşünüyorum ama malatya da yaptırabilirmiyim tereddütdeyim
  3. serhatxdurmaz

Ynt: SUBARU'NUN KARDA PERFORMANSI yok böyle bir araç süper, güzel video teşekkürler

4. serhatxdurmaz

Subaru Team Rusya'dan 2012 Guiness rekoru..

Ynt: Subaru Team Rusya'dan 2012 Guiness rekoru.. zaten ruslar resmen tapıyorlar forester için şarkı bile yapmışlar :) ;D
  5. serhatxdurmaz

Subaru Team Rusya'dan 2012 Guiness rekoru..

Ynt: Subaru Team Rusya'dan 2012 Guiness rekoru.. teşekkürler erol bey Subaru bunu fazlasıyla hakediyor....

6. serhatxdurmaz

Subaru Forester K&N kutu içi filitre takılması..

Ynt: Subaru Forester K&N kutu içi filitre takılması.. ankara bayraktardan sipariş verdim 57 tl ilgin ve yardımların için teşekkürler erol bey sıkıştığım konularda sizi rahatsız edebilirmiyim e-mail yollarmısın

7. serhatxdurmaz

Ynt: Subaru Forester K&N kutu içi filitre takılması.. siteye baktım hangi modele uygun olduğu , marka, ebat vs. hiç açıklama yok siz daha önce aldınızmı
  8. serhatxdurmaz

Ynt: Subaru Forester K&N kutu içi filitre takılması.. adana yetkili servis okar yağ olarak shell tavsiye etti polen filtresi için yardımınızı bekliyorum 250 tl çok değilmi değiştirmem lazım çünkü üfleme biraz zayıf
  9. serhatxdurmaz

Forester'ın Kayak Pistinden Uçması

Ynt: Forester'ın Kayak Pistinden Uçması erol bey ve özay bey burda amacımız kimsenin aracını kötülemek değil güzel şeyler paylaşıyoruz çok faydalı oluyor, bilmediklerimizi öğreniyoruz.hepinize teşekkür ederim. deneyimlerimizi paylaşmaya devam edelim teşekkürler...

10. serhatxdurmaz

Ynt: Forester'ın Kayak Pistinden Uçması

11. serhatxdurmaz

Ynt: Subaru Forester K&N kutu içi filitre takılması.. teşekkürler erol bey bana adana yakın ordan istedim yağı burdan temin edecem 10/40 yağ filtresi,tapası ve hava filtresi istedim polen filtresine 250 tl dediler almadım polen için uygun bulursanız benimle paylaşırsanız sevinirim birde yağ...
  12. serhatxdurmaz

önemli olan heybetli görünüm değil yolda kalmamak, SUBARU'nun farkı yandaki linkte gizli http://www.youtube.com/watch?v=0_MXK2nzt2Y

13. serhatxdurmaz

Ynt: Subaru Forester K&N kutu içi filitre takılması.. merhaba erol bey hava, polen, yağ filtresi ve yağ(hangi marka ve kaç litre) temini konusunda yardımcı olurmusunuz (internetten) nereyi tavsiye edersiniz. teşekkürler.
  14. serhatxdurmaz

Ynt: SUBARU'NUN KARDA PERFORMANSI Arkadaşlar verdiğiniz bilgiler çok faydalı oldu hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim. (erol bey videoları açamıyorum youtube linkleri varsa gönderebilirmisiniz, saygılar)
  15. serhatxdurmaz

Ynt: SUBARU'NUN KARDA PERFORMANSI ARACIM 2004 2.0X TURBOSUZ VE LASTİKLERİM YAZLIK... KIŞ LASTİĞİ BAKIYORDUM AMA 20 CM. LİK KARDA O TEPEYİ ÇIKINCA LASTİĞE VERECEĞİM PARAYLA KASKO YAPTIRDIM:)) lsd NEDİR BİLMİYORUM BENİ AYDINLATIRSANIZ SEVİNİRİM

16. serhatxdurmaz

GEÇEN HAFTA MALATYA'YA YILIN İLK KARI YAĞDI FORESTER'I DENEMEK İÇİN SABIRSIZLANIYOR BİR YANDANDA 'ACABA'HAYAL KIRIKLIĞINA UĞRARMIYIM DİYE DÜŞÜNÜRKEN DİK YOKUŞLU BİR MAHALLEYE MİSAFİRİMİ BIRAKACAKTIM YERDE 20 CM KAR VARDI VE BENDEN ÖNCE ARAÇ İZİ YOKTU 'HOLD' TUŞUNA BASTIM VE VİTESİ 1 KONUMUYLA...
  17. serhatxdurmaz

LİNKTEKİ VİDEOYU İZLEYİN http://www.youtube.com/watch?v=5LZlEJFf-8M
  18. serhatxdurmaz

LİNKTEKİ VİDEOYU İZLEYİN :) http://www.youtube.com/watch?v=5LZlEJFf-8M

19. serhatxdurmaz

2004 forester amortisör patlak yardımm

Ynt: 2004 forester amortisör patlak yardımm teşekkür ederim söküp göndermeyi düşünüyorum
  20. serhatxdurmaz

2004 forester amortisör patlak yardımm

Ynt: 2004 forester amortisör patlak yardımm yan sanayi derken hangisi marka verebilirmisiniz. hangisini tavsiye edersiniz.

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,163
Kayıtlı Üye Sayımız
167,057
Kaydolan Son Üyemiz
R.KICIR

Çevrimiçi üyeler

Geri