Arama sonuçlarınız

1. numan33

Toyota Arazi Araçları Fotoğraf Arşivi (Tüm Seriler)

Ynt: Toyota Arazi Araçları Fotoğraf Arşivi (Tüm Seriler) Birisi üzerine basmış olabilir mi :)

2. numan33

Benim Karavanım. BEYAZSARAY

Ynt: Benim Karavanım. BEYAZSARAY Ali Bey, baştan sona keyifle izlediğimiz bir çalışma oldu. Ailenizle ve sevdiklerinizle mutlu geziler yapmanızı dilerim. Selamlar.
  3. numan33

Kendi Karavanını Yapanlar İveco 15.6 (Adil05)

Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar İveco 15.6 (Adil05) Hocam, duamız her zaman seninle. Yalnız, ustanın gözünün içine değil, ustanın gözünün işine bakmasını sağlayın da mobilyalar kesilsin artık. Yada, ustayı bu foruma üye yapın, biz ikna ederiz :)

4. numan33

Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar İveco 15.6 (Adil05) Hocam, sucuk her yerde aynı ama gerçekten pastırma Kayseri' de farklıymış. Biz de buraya gelince öğrendik. Hayırlısıyla, İkinci Bahar da yollara düşünce, artık nerede ne yenir senden öğreneceğiz hocam. Gezilerini paylaşacağın günleri...
  5. numan33

Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar İveco 15.6 (Adil05) Hocam hazır Ankara'dan İstanbul'a gelmiş iken, oradan da Kayseri'ye geçiverirsin artık :)

6. numan33

Çekme Karavan Yapıyorum "badi'k" Seyfettin Başkurt

Ynt: Çekme Karavan Yapıyorum "badi'k" Seyfettin Başkurt Hocam, isterseniz kremin seçilmesinin kesin olacağı şekilde "Torba Referandum" da yapabiliriz :)

7. numan33

Ynt: Çekme Karavan Yapıyorum "badi'k" Seyfettin Başkurt Tabiki krem :)
  8. numan33

Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar İveco 15.6 (Adil05) Karavanın da sıkılmış bir hali var! Adil Hocam tez zamanda bitirmezse, kendi başına kaçıp tatile gidecek gibi :)
  9. numan33

Amerikan Versiyonu Buggy Yapımı

Ynt: Amerikan Versiyonu Buggy Yapımı Şaban Usta tebrik ederim. Videolar harika! Kendimi görüntülere öyle bir kaptırmışım ki, buggy bir ara ormana doğru yöneldiğinde, ağaçların üzerinden basıp geçecek sandım :) Aylardır beklediğimize değdi, eline sağlık. Eminim, sen de ilk defa bu hafta...

10. numan33

El Yapımı Buggy Projesi

Ynt: El Yapımı Buggy Projesi Sayın xkirpix, yukarıdaki alıntı yaptığım cümleleriniz hariç, tüm yazdıklarınıza katılıyorum. Bu projede, sağlıklı gitmeyen bir taraf vardı. Çünkü, imalat aşamasında yapılacak tüm yanlışlar yapılarak, bitmiş iş eleştirilere sunulmuştu. Aracın yerden yüksekliği...

11. numan33

Ynt: Çekme Karavan Yapıyorum "badi'k" Seyfettin Başkurt Hocam kolay gelsin. Yumurtadan çıkacak civcivi merakla bekliyorum. Selamlar.
  12. numan33

El Yapımı Buggy Projesi

Ynt: El Yapımı Buggy Projesi Aracınızın yerden yüksekleği göz önüne alındığında, ağır arazi şartlarında kullanılamayacağından enli palet tip kayışlar , ihtiyacınız olan gerekli mukavemeti sağlar, kanımca.

13. numan33

El Yapımı Buggy Projesi

Ynt: El Yapımı Buggy Projesi Bu projede, dişli kasnak ve kayış ile aktarım zincire göre daha kullanışlı olabilirmiydi ??
  14. numan33

El Yapımı Buggy Projesi

Ynt: El Yapımı Buggy Projesi Ömer Bey kolay gelsin. Elinize sağlık. Benim merak ettiğim şey; motordan tekere gücü zincir ile iletmişsiniz. Bu tarzda üretilen araçların tamamı arazi şartlarında kullanılıyor. Yol şartlarına göre ortaya çıkabilen esnemeler, teker ve defransiyel iletişiminde...
  15. numan33

Ynt: Amerikan Versiyonu Buggy Yapımı Harika resimler. Elinize sağlık. Ustam, buggy' de sen olduğunu düşününce, kameremana sitem ettik. Kusura bakma. Film stüdyolarında kamereman ve yönetmen ayrıdır. Hem yönetip hem çekince böyle oluyor demek :) Birdahaki sefere kamerayı damada ver de, sitem...

16. numan33

Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar İveco 15.6 (Adil05) Mobilyalar, inşaatı bitmiş eve gelir.. Artık karar sürecinde eşinizin de olması kaçınılmaz. :)
  17. numan33

Az Yakandan Az, Çok Yakandan Çok Vergi

Ynt: Az Yakandan Az, Çok Yakandan Çok Vergi Arkadaşlar, birkaçgündür gazete ve televizyonlarda sürekli yayın yapılıyor. Bizim açımızdan moral bozucu haberler. Duyduğum kadariyle, vergilerin %500 artacağı, zorunlu sigortaların fahiş fiyatlar ile yapılacağı gibi dedikodular var. Sigortacı bir...
  18. numan33

Ynt: Amerikan Versiyonu Buggy Yapımı Şaban Usta, çekimleri yapacak iyi birini bulamadık ya!! Bu güzelim performans ancak bu şekilde sabote edilebilir. Haftalardır bekliyoruz, adam makinadan başka heryeri çekmiş. İnan ki, İstanbul da olsam, bir hafta sonu sadece çekim yapmaya gelecem. Çekimi...

19. numan33

1966 model Gaz69, K.Maraş'tan

Ynt: 1966 model Gaz69, K.Maraş'tan Kolay gelsin. İlgiyle izleyeceğim!!!
  20. numan33

Karavanımın Yapım Aşamaları; 17 m3 Ducato Efsane (Goldwingerr)

Ynt: Karavanımın Yapım Aşamaları; 17 m3 Ducato Efsane (Goldwingerr) Boşuna dünya markası olunmuyor. Reklama bak!!! Hıristiyan aleminin resmi motorsikleti; Harley Devidson :)

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,163
Kayıtlı Üye Sayımız
167,057
Kaydolan Son Üyemiz
R.KICIR

Çevrimiçi üyeler

Geri