Arama sonuçlarınız

1. numan33

Karavanımın Yapım Aşamaları; 17 m3 Ducato Efsane (Goldwingerr)

Ynt: Karavanımın Yapım Aşamaları; 17 m3 Ducato Efsane (Goldwingerr) Çok şanslısınız. Yazabilecek en iyi tarih yazılmış. Kasım veya Aralık ta olabilirdi. Ben tarihi atlamışım. Şimdi bitse, hemen aksiyon alınacakmış gibi beklenti içerisindeydim. Trafik polislerine göreve çıkarken, hedef ceza...

2. numan33

Ynt: Karavanımın Yapım Aşamaları; 17 m3 Ducato Efsane (Goldwingerr) Burak Bey' in aracı 2008 modeldi. 5 yıl, trafiğe çıktığı taihe göre mi hesaplanıyor ?
  3. numan33

Kendi Karavanını Yapanlar İveco 15.6 (Adil05)

Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar İveco 15.6 (Adil05) Hocam yine kayboldun. Daveti kabul edip, Giresun' a mı gittin??

4. numan33

Çalınan Karavanım,gezgin Turko-toyota Coaster

Ynt: Çalınan Karavanım,gezgin Turko-toyota Coaster Sayın Seyyah Turko, çok ilginç olayın ne olduğunu merakla bekliyoruz..
  5. numan33

Ynt: Karavanımın Yapım Aşamaları; 17 m3 Ducato Efsane (Goldwingerr) Harika ya!!! Valla, Hakimleri de ikna edip, Abant' ta açık hava duruşmaları yaptırırsanız hiç şaşırmayacağım :) Alışılmışın dışında bir karavancılık yapacağınız kesin. Onun için, yollara çıkacağınız günü merakla bekliyorum...

6. numan33

Defender Satışları Konusunda Bilgi

Ynt: Defender Satışları Konusunda Bilgi Eray Bey, MKE ihalelerini http://www.mkek.gov.tr/HurdaIsletmesi/default.aspx adresinde bulunan " İhaleler " başlığı altında takip edebilirsin. Yakında bir ihale görülmüyor. Aralık ay'ında yaklaşık 500 adet gibi bir aracın geleceğini söylemişlerdi. Ancak...

7. numan33

Ynt: Karavanımın Yapım Aşamaları; 17 m3 Ducato Efsane (Goldwingerr) Burak Bey, anlaşılmayacak birşey yok! İşin erbabı olarak öyle bir motorsiklet seçmişsiniz ki, fotoğrafta bile havada takla atıyor :) Hayırlı olsun. Allah kazadan, beladan korusun.
  8. numan33

Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar İveco 15.6 (Adil05) Hocam, şükür kavuşturana ! Ellerine sağlık. Görüşmeyeli iyi iş çıkarmışsın. Bulunduğun yerde bu işleri yapmak gerçekten çok zor. Simav, coğrafi olarak batıda, imkanları ile doğuda olan bir şehir. Çok sıkışırsan, önce yatak bölümünü bitir ve...
  9. numan33

Ynt: Çalınan Karavanım,gezgin Turko-toyota Coaster Gözünüz aydın!! Umarım alındığı şekliyle, bulmuşsunuzdur. Olayın hikayesini öğrenmeyi çok isterim. Kanımca en doğrusu, önerilen güvenlik sistemlerinden birini aracınıza uygulamak olacak. Syg.

10. numan33

Ynt: Çalınan Karavanım,gezgin Turko-toyota Coaster Sayın Yazer, öncelikle hayırlı olsun, darısı başımıza olsun :) Bence, ya bu paranoyalardan güvenlik tedbirlerinizi alarak acilen kurtulmalısınız. Ya da, acilen aracınızı geri satıp, eski hayatınıza dönmelisiniz. Gördüğüm kadarı ile, stres...

11. numan33

DISCO-MB 2012 (Gaziantep)

Ynt: DISCO-MB 2012 (Gaziantep) Ali Bey ne güzel özetlemişsiniz ülkemin becerikli insanlarının makus talihini.. Bir tane de ben ekleyeyim.. Yine 70' li yıllarda; avrupanın ve amerikanın hurda çöplüğü haline gelen ülkemizde, savaştan çıkmış kamyonları otobüse çeviren ve patlayan motorlara bire...
  12. numan33

DISCO-MB 2012 (Gaziantep)

Ynt: DISCO-MB 2012 (Gaziantep) Takibe değer görüntüler gelmeye başladı. Kolay gelsin..

13. numan33

Ynt: Çalınan Karavanım,gezgin Turko-toyota Coaster Nevzat Bey geçmiş olsun. Eşi ve benzeri olmayan birşeyi çalacak kadar aptal bir hırsızmış. Şayet çalındıysa çabuk bulunur, merak etmeyin. Umarım, yakın bir tanıdığınız bu hafta sonunu geçirmek için sizden habersiz emanet almış olsun.. En kısa...
  14. numan33

HGS hakkında

Ynt: HGS hakkında Alp Bey, sizi tebessüm ettirebilen herşey güzeldir :) KGS Kartımda, 7,80 kr. kalmış. Otoban PTT' leri, şehir merkezlerine yönlendiriyor, şehir merkezleri otoban ptt lerine yönlendiriyor. Halen aktaramadım!! Kafaya taksam, 7,80' i aktarmam için; 57,80 para harcamam gerekir...
  15. numan33

Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar İveco 15.6 (Adil05) Siteye girmeme nedenini de söylemedi. Girmeme nedenini söyleseydi, iyi birşeyse siteye biz de girmezdik :)

16. numan33

Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar İveco 15.6 (Adil05) Bekliyorum hocam. Sensiz olmaz! Döndüğünde burada olacağım :)
  17. numan33

Benim Karavanım; Artık Benimde Karavanım Var - Alpaslan Yarar

Ynt: Benim Karavanım; Artık Benimde Karavanım Var - Alpaslan Yarar Alp Bey, aracınız hayırlı olsun, mutlu günlerde kullanın..
  18. numan33

Ynt: Karavanımın Yapım Aşamaları; 17 m3 Ducato Efsane (Goldwingerr) Burak Bey, yeni fotolar bekliyoruz. Sizin ustalar detayları sevmiyorlar herhalde, direkt neticeyi göreceğiz :) Syg.

19. numan33

DAĞ KAPLANI

Ynt: DAĞ KAPLANI Sıra dışı bir çalışma oluyor. Kolay gelsin..
  20. numan33

Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar İveco 15.6 (Adil05) Herkes kendi karavanını yaparken, hocam gönüllerin karavanını yapıyor. Herkes bu karavana, sevgisini ve saygısını katıyor. Güzel olmaz mı??

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,163
Kayıtlı Üye Sayımız
167,057
Kaydolan Son Üyemiz
R.KICIR

Çevrimiçi üyeler

Geri