Arama sonuçlarınız

1. numan33

KARAVANINIZDA BÖYLE Bİ BALKON OLSA?

Ynt: KARAVANINIZDA BÖYLE Bİ BALKON OLSA? Çok güzel bir detay, umarım denenmiş bir araç üzerinde görme şansımız olur. Ön tarafına, iki teleskopik ayak konulabilse daha dengeli olmaz mı? Hem böylelikle karavan da devrilmez :) :)

2. numan33

Yeni Bir Defender 90 ; Alanya'dan

Ynt: Yeni Bir Defender 90 ; Alanya'dan Mustafa Bey, mekanik tadilatlarla ilgili de resimler bekliyoruz. Kolay gelsin.
  3. numan33

BÜLENT KÖK ARKADAŞIMIZA BAŞSAĞLIĞI

Ynt: BÜLENT KÖK ARKADAŞIMIZA BAŞSAĞLIĞI Nur içinde yatsın. Size ve ailenize sabırlar dilerim.

4. numan33

Kendi Karavanını Yapanlar; İveco 15.6 (Aka)

Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; İveco 15.6 (Aka) Kema Bey, geçmiş olsun.. Kısa sürede sağlığınıza kavuşmanızı dilerim. Syg.
  5. numan33

Amerikan Versiyonu Buggy Yapımı

Ynt: Amerikan Versiyonu Buggy Yapımı Ustam, daha önce de " kulağını tıka ve devam et " içeriği olan bir tavsiyede bulunmuştum. Yine aynı konular yüzünden, çıkardığınız iş tartışmaların gölgesinde kalıyor. Diğer forumdaki tartışmaları buraya taşıyarak, tartışmaya açmak bence doğru olmadı. O...

6. numan33

Ynt: Yeni Bir Defender 90 ; Alanya'dan Mustafa Bey merhaba, Projeniz ile ilgili daha fazla resim bekliyoruz. Defender' ı boyaya göndermişsiniz. 110' luk kasadan, 90'lık yapıyorsunuz. Sık karşılaştığımız bir proje değil. Tüm aşamalarını resimleyerek aktarabilirseniz ve projeyi aşamalarına göre...

7. numan33

Karavan Yenileme- Chevrolet Centurion

Ynt: Karavan Yenileme- Chevrolet Centurion Levent Bey teşekkür ederiz... Biz çevremize karşı, Yusuf Bey' den daha duyarlıymışız. Umarım bir gün döner de, kendisine hatırı sayılır sitemlerde bulunma fırsatımız olur. Syg.
  8. numan33

Ynt: Amerikan Versiyonu Buggy Yapımı Ustam, biz de giremiyoruz. Ya alçağın biri hackledi, ya da kendileri ile alakalı ciddi bir teknik problem var. Bence, site yönetiminden bir arkadaş bizi bilgilendirmeli. Ben de merak ediyorum..
  9. numan33

Kendi Karavanını Yapanlar İveco 15.6 (Adil05)

Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar İveco 15.6 (Adil05) Hocam, sitede problem mi var? İki gündür giremiyorum... Sohbetinizi özledik..

10. numan33

Ynt: Amerikan Versiyonu Buggy Yapımı Bu mudur ? Budur... İşte, ben bu sitedeki yorumları bunun için sevdim. Burası, insanları eleştiren değil, sürekli yüreklendiren insanlarla dolu. Emeği geçen herkese teşekkürler.. Yazın için sana da teşekkürler İlker kardeşim.

11. numan33

Ynt: Yeni Bir Defender 90 ; Alanya'dan Kolay gelsin. Arka havuz ile ön tarafı ayıran parçayı, koltuk arkasına gelen kısımları bırakıp ara parçayı kaldırmak daha kullanışlı olmaz mıydı? İyi çalışmalar.
  12. numan33

Ynt: Amerikan Versiyonu Buggy Yapımı Şaban Usta eline sağlık.. Biten projeleri izlemek çok keyifli oluyor. Buggy' nin tanıtım videosunda, rengini ve motorunu eleştirenlerin sizi üzdüğünü anladım. Bence, bu tavırlara hiç alınmamalısınız. Kıt kaynaklarınızla harika bir iş çıkarmışsınız. Bunu...

13. numan33

Karavanımın Yapım Aşamaları; 17 m3 Ducato Efsane (Goldwingerr)

Ynt: Karavanımın Yapım Aşamaları; 17 m3 Ducato Efsane (Goldwingerr) Burak Bey aracınız hayırlı olsun.. Yapmak istediklerinizle idol olma yolunda ilerliyorsunuz. Özellikle de, motorsiklet alt yapınızla, karavancılığa farklı bir soluk getireceğiniz kesin.. Yollara çıktıktan sonra da, keyifle...
  14. numan33

Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar İveco 15.6 (Adil05) Adil Hocam merhaba, elimde ajandam, karavan ile ilgili çalışma takvimi için bazı notlar alıyordum. Şimdi karavanın yapım aşamalarını planlarken; kış aylarında ısıtıcı işleri, yaz aylarında da soğutucu klima işleri mi yapılıyor? Bu sıralamada...
  15. numan33

Unimog - Karavan

Ynt: Unimog - Karavan İsrafil Bey aracın o kadar güzel bir araç ki, ne yaparsan yakışacak zaten... Şase uzatma konusunda, işin mühendislik tarafı senin mesleğin olduğu için, hesabını doğru yapmışsındır diye düşünüyorum. Bu konu ile ilgili, araç bitirip kullanmaya başladıktan sonra da olumlu...

16. numan33

Benim Karavanım. BEYAZSARAY

Ynt: Benim Karavanım. BEYAZSARAY Bülent kardeşim, Tugay Bey' in selamı var. Kendisi gelemedi, beni gönderdi. " Menteşelere bir bak. Bülent Bey değiştirmiş mi " dedi. Elçiye zeval olmaz :) Kolay gelsin, eline sağlık. Çok güzel oluyor.
  17. numan33

Kendi Karavanını Yapanlar; Ducato Camper - Nihat Zaloğlu

Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; Ducato Camper - Nihat Zaloğlu Nihat Bey merhaba. Keyfle takip ediyorum. Herşeyi kendinizin yaptığı çok değerli bir çalışma çıkıyor. Bittiğinde, keyfini de kat be kat çıkarmanızı dilerim. Kolay gelsin.
  18. numan33

Unimog - Karavan

Ynt: Unimog - Karavan İsrafil Bey kolay gelsin. Harika bir araç ile uğraşıyorsunuz. Merak ettiğim birkaç konu var. Alican Bey' in 1. sayfada size verdiği bir resim vardı. Bu kasa modeli, herkesin beğendiği bir kasa idi. Nadir Bey' de bu kasayı örnek göstererek sizi yönlendirmeye çalıştı...

19. numan33

Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar İveco 15.6 (Adil05) Abi sen işi bitirmişsin.. Bunlara 4 teker, 1 direksiyon taktın mı; karavan oluyor :) Darısı da bize olsun...
  20. numan33

Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar İveco 15.6 (Adil05) Adil Abi kolay gelsin.. Maşaallah, görüşmeyeli işleri bayağı ilerletmişsin :) Darısı da, biran evvel bitirip, keyfini sürmene olsun. Saygılar.

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,163
Kayıtlı Üye Sayımız
167,057
Kaydolan Son Üyemiz
R.KICIR

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.