Arama sonuçlarınız

1. numan33

Karavan Yenileme- Chevrolet Centurion

Ynt: Karavan Yenileme- Chevrolet Centurion Teşekkürler Levent Bey. Ben de bugün, Yusuf Bakla ismiyle internette araştırdım. Türkiyede' ki kendi Köy Muhtarı kesin biliyordur veya bir bilgiye ulaşabilir, diyerek. Tekirdağ / Malkara / Kürtüllü Köyü / Muhtarlık Tel: 0 282 458 33 77. Maalesef...

2. numan33

Ynt: Karavan Yenileme- Chevrolet Centurion Yok abicim somurtmak tabiatıma aykırı :) Bu sitede ağız tadıyla küsmemize bile izin vermiyorsunuz. Bunu öğrendik :) Sadece Adil abi, geçenlerde bana şu soğuk kış gününde buz gibi bir içecek ikram etti . O da üzerinize afiyet, biraz sesimi kısmış...
  3. numan33

Ynt: Karavan Yenileme- Chevrolet Centurion Tugay Bey, bana bu karavanlardan bakmayalım!! Baksanıza, bermuda şeytan üçgeni gibi karavan. İçerisine giren kayboluyor. Yusuf bey an azından sağlıklı olduğunu bildirse de, içimiz rahat etse... Bulunduğu bölgede bir yakını olan tanıdık...

4. numan33

Amator Denizcilik ve Yelken Eğitimi Alırken Dikkat Edilecek Hususlar

Mehmet Bey, açtığınız konular ve vermeye devam ettiğiniz bilgiler için teşekkürler. Bu konuların, gezen bilir üyeleri içerisinde neden rağbet görmediğini anlayamıyorum. " Denizden korkuyoruz " deyiminizin karşılığı, bilgisizlik olsa gerek. İnsanlar genelde bilmedikleri birşeyden korkarlar...
  5. numan33

HGS hakkında

Ynt: HGS hakkında Adil Hocam, Gereksiz meşguliyet için Kemal Bey' den özür dileyerek ve bahsettiğiniz namelerimin sesini kısarak, herzamanki gibi sizleri izlemeye geçiyorum. Sizin de geceniz güzel olsun. Sağlıcakla kalın.. Saygılarımla..

6. numan33

HGS hakkında

Ynt: HGS hakkında Asıl cinlik, herkese cihaz satmak.. Eskiden, bir KGS kartı alınıyordu. İhtiyacı olan kartı alıp geçip gidiyordu.. Şimdi HGS radyo frekansı ile çalışan, aracın camına yapıştırılması gereken ve plaka ile birebir eşleşen bir sistem olduğu için, mecburen herkes almak zorunda...

7. numan33

HGS hakkında

Ynt: HGS hakkında Özgür bey tebessüm ettirebildiğime mutlu oldum. Gülün arkadaşlar, gülün.. Herşey olacağına varıyor, ağlamak yanımıza kar kalıyor.. İyisimi gülelim.. Devlet, ileriye dönük alacaklarımız ile beraber Koç & Ülker grububuna sattı. Şimdi adamlar, " Biz parasını verdik, ama herkes...
  8. numan33

HGS hakkında

Ynt: HGS hakkında Adil Bey, benim karşılaştığım adamın, hayatı boyunca hiç sahibi olduğu taşıt aracı olmamış. Devlet yine birgün, KGS için tarih vermiş. Adam, işine yarayıp yaramayacağını bilmeden sıraya girip almış. Adam, parasını geri istemiyor. HGS kartı istiyor... Bu adamın hayatı boyunca...
  9. numan33

HGS hakkında

Ynt: HGS hakkında Arkadaşlar, ben HGS kartımı alırken, önümdeki kişiden memur arcına ait ruhsatı istedi. Adam, ruhsatın olmadığını söyledi. Memur, " Araç nerdeyse arayın, ruhsatın fotokopisini fakslasınlar" dedi. Adam, " Aracım yok! " dedi. Memur, " Aracınız yoksa, işlem yapamayız" dedi. Adam...

10. numan33

Kendi Karavanını Yapanlar-2007 Ducato-Adnan Ilgaz

Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar-2007 Ducato-Adnan Ilgaz Herkese saygılar, Karavan yapımı konusunda halen izlemedeyim. Bun adım ne zaman atılacağını, ilgilenebileceğim zaman ve ailemin de konuya vereceği destek belirleyecek. Umarım, bu süreç kısa olur. Ama, en azından bu süreç devam ederken...

11. numan33

Benim Karavanım Mercedes-Hymermobil

Ynt: Benim Karavanım Mercedes-Hymermobil Mustafa Bey, iyi dilekleriniz için teşekkür ederim. Klima konusunda haklısınız. Yunanistan da gördükleriniz gibi, split klimalardı. Dış üniteleri de, arka tamponun üzerine monte edilmişti. Mersin li olduğum için, Türkyede ki motokaravanların, iki...
  12. numan33

Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar-2007 Ducato-Adnan Ilgaz Hepiniz benim istikbalimsiniz. Asıl ben size teşekkür ederim.. Umarım birgün tanışırız.. Saygılarımla..

13. numan33

Kendi Karavanını Yapanlar İveco 15.6 (Adil05)

Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar İveco 15.6 (Adil05) Merhaba, gezenbilir' i uzunca zamandır takip ediyordum ve aranıza yeni katılıyorum. Bugüne kadar, Adnan Bey' in de sizden farklı bir konu başlığı ile açmış olduğu projesini izledim. O da çok hoşuma gitti. Sizin projenizi de keyifle izledim...
  14. numan33

Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar-2007 Ducato-Adnan Ilgaz Adnan Bey, karavanınız sağlık ve mutlu günlerinize vesile olsun.. Baştan sona sürükleyici bir roman okur gibi, hikayenizi okudum. Bu hikayenin beni cezbeden tarafı, diğer bazı resterasyonlardaki, yazınızın içerisinde ticari kokular yoktu...
  15. numan33

Benim Karavanım Mercedes-Hymermobil

Ynt: Benim Karavanım Mercedes-Hymermobil Mustafa Bey merhaba, bu güzel emeğiniz için tebrikederim. İyi ve mutlu günlerde kullanın. Karavanlara bayılıyorum, fakat cesaretim yok. Denizi çok seven ama yüzme bilmediği için giremeyenler gibiyim. Bu nedenle, sizi gıpta ile izledim. Özellikle...

16. numan33

4X4 Araç Yenileştirme ve Modifikasyon Uygulamalarım

Ynt: 4X4 Araç Yenileştirme ve Modifikasyon Uygulamalarım Teşekkür ederim. Harika görünüyor. Fiyat da çok makul. İhitiyacımı giderirken, umarım tekrar görüşürüz. Syg.
  17. numan33

Ynt: 4X4 Araç Yenileştirme ve Modifikasyon Uygulamalarım Kaner Bey, cevabınızı yeni farkettim. Özür dilerim, zahmet veriyorum. Ben, bu resimdeki aracı kastetmiştim, bu aracın kabin içi maliyeti konusunda bilgi verirseniz memnun olurum. İyi çalışmalar. Numan.
  18. numan33

Ynt: 4X4 Yenileştirme ve Modifikasyon Uygulamalarım 34 SIV 87 plakalı aracın kabini olması gerekiyor. Düz siyah kombinli. Direksiyonu turkuaz olmayan. Koltuk deseninde diegonal çizgi olmayan. Selamlar.

19. numan33

Ynt: 4X4 Araç Yenileştirme ve Modifikasyon Uygulamalarım Kaner Bey elinize sağlık. Hepsi, imrenilecek kadar çok güzel. Resimlerdeki Lada' nın sadece kabin içi dizayn ve koltuklar dahil aksesuarlarının yaklaşık toplam maliyet fiyatını verebilirmisiniz. İyi çalışmalar. Numan.
  20. numan33

Mercedes G ' ye Turbo ..

Ynt: Mercedes G ' ye Turbo .. Özgür Bey, Bölgenizden bir araç alırsam, kesin sizinle beraber alacağım. Yoğurdu üfleyerek yemeye başlamışsınızdır, başınıza gelenler benim işime yarayacak:)) Görüşmek üzere..

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,163
Kayıtlı Üye Sayımız
167,057
Kaydolan Son Üyemiz
R.KICIR

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.