Arama sonuçlarınız

1. numan33

Mercedes G ' ye Turbo ..

Ynt: Mercedes G ' ye Turbo .. Özgür Bey merhaba, bu forumda yeniyim. Yaklaşık 2 aydır, her sayfayı inceledim. İnanılmaz güzel projeler ve araç restorasyonları izledim ve izlemeye de devam ediyorum. Yakında, sedan arabamı garaja kilitleyip, alacağım 4x4 ile doğa tutkumu bir adım ileriye taşımak...

2. numan33

KIS AYLARINDA YABAN KUSLARINI YEMLEME..

Arkadaşlar merhaba, geçenlerde av ve doğa ile ilgilenen bir tv kanalı yaptığı kampanya ile kış aylarında yiyecek sıkıntısı çeken özellikle keklik gibi kuşların aç kalmasını önleyecek bir çalışma için tüm bölgelerde kırık buğday toplama kampanyası yaptı. Tonlarca buğday toplandı.Toplanan tüm...
  3. numan33

Yeni Bir DEFENDER Doğmak istiyor. (Bu ara çok yeni birşey değil ama...)

Ynt: Yeni Bir DEFENDER Doğmak istiyor. (Bu ara çok yeni birşey değil ama...) Kolay gelsin. Büyük bir keyifle takip ediyorum..

4. numan33

Land Rover Defender Satış İhaleleri

Ynt: Land Rover Defender Satış İhaleleri " arkadaşlar ben kırıkkaleden aldım bi tane land tenteli hurda biçimde 2500 e aldım ama 20 bin harcasan adam olmaz aracın sokulmemiş yeri kalmamış" Arkadaşım, merakımı mazur gör.. Gerçekten, bu özelliklerdeki aracı neden aldın? Yedekparça olarak mı...
  5. numan33

Yeni bir v8 toplamak için şuanki aracımı satıyorum..2.5lt benzin 110 87 model..

Ynt: Yeni bir v8 toplamak için şuanki aracımı satıyorum..2.5lt benzin 110 87 model.. Vargi dairesinde çalışan bir arkadaşım, aşağıdaki sorgu ekranını verdi. kendileri de bu sorgu ekranına bakarak işlem yapıyorlarmış. Bu ekranda mevcut kasko değerini, sigorta şirketimizden onaylı bir belge ile...

6. numan33

Yeni bir v8 toplamak için şuanki aracımı satıyorum..2.5lt benzin 110 87 model..

Ynt: Yeni bir v8 toplamak için şuanki aracımı satıyorum..2.5lt benzin 110 87 model.. Onat Bey, aracınız çok güzel görünüyor. Bir 4x4 almaya karar verdikten sonra, Defender ve Suziki arasında gidip gelmeye başladım. Sizin belirlediğiniz rakam bütçemi çok aşıyor. Değilse, mutlaka bu aracı...

7. numan33

Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu Tüm arkadaşlara merhaba, Tutkum olan; av, doğa ve 4x4 araçlar konusunda bilgi sahibi olmak ve paylaşımda bulunmak için buradayım. Umarım, varlığım faydalı dostlukların oluşmasına katkı sağlar. Syg.
  8. numan33

Kan Gruplarımızı Yazalım

Ynt: Kan Gruplarımızı Yazalım Numan Çalıcı / Kayseri B RH(+) 0 532 394 15 45
  9. numan33

karayollarına karşı hak talebi

Ynt: karayollarına karşı hak talebi Arkadaşlar forumun yeni üyesiyim. 1 aydır enteresan olaylar okuyorum. Çok canım sıkılıyor. Öncelikle Alican Bey'e geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum. İşim icabı zaman zaman şehirler arası yollarda seyahat ederim. Alican Bey' in başına gelen olay ile yollarda...

10. numan33

bacak kırılması (femur kırıgı)

Ynt: bacak kırılması (femur kırıgı) Büyük geçmiş olsun. Acil şifalar diliyorum. Motorsikleti çok sevmeme rağmen, çevrenin eğitimsizliği nedeniyle almaya cesaret edemiyorum. Geçmişte ben de, benzer tecrübeler yaşamıştım. Şükür, o dönemleri kırıksız atlattık. Umarım en kısa sürede eski...

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,163
Kayıtlı Üye Sayımız
167,057
Kaydolan Son Üyemiz
R.KICIR

Çevrimiçi üyeler

Geri