Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Böyle bir Niva alacağım. Peki Kış Lastiği Meselesi?
Aynen katılıyorum, eğer yapacağın yol buzlu ise OK 144 senin için hiçbir şekilde seçenek olamaz o zaman asfalt için olan kış lastiklerini araştırmak lazım
Ynt: LADA NİVA TEK NOKTA ENJEKSİYON İÇİN HANGİ TİP LPG TAKILIR
Tek nokta enjeksiyonlu NİVAlara sıralı sistem takılmıyor normal bildiğimizi anahtarlı model tüplerden takılıyor ;)
Ynt: Böyle bir Niva alacağım. Peki Kış Lastiği Meselesi?
Eğer asfalt yol yapılmayacaksa genel görüş Lassa OK144, şu anda bende 4 çift aldım aracımda var fotolarını yolarım, bende köye gidiş geliş için kullanıyorum yılbaşına kadar sabretsen sorunsuz bir niva bırakırdım sana :)
Ynt: Jeep Cherokee ile İlgili Bilgi
İstediğin motor hacminde ve modelde JEEP CHEROOKE bulabilirsin, yalnız bu aramayı ilan sitelerinde yapsan daha çok seçenek çıkar karşına motor hacmi olarak.. Yalnız çok çok incelemeniz lazım eğer düzgün bi araç bulamazsanız çok uğraştırır ve çok masraflı olur
Ynt: Yaptıklarım - Ettiklerim ve Maliyetleri
Çok çok iyi değerler bence,, bende hep 5.9 'um olsun istiyorum ama şu anda Niva'dan öte gidemiyorum imkanlar elvermiyor :)
Ynt: Yaptıklarım - Ettiklerim ve Maliyetleri
Harika bir araç olmuş emeğinize sağlık kesenize bereket :)
Aracınıza bu işlemleri yapmadan önce ve yaptıktan sonraki yakıt miktarınızı öğrenebilir miyim?
Ynt: YENİ YOL ARKADAŞIM "Black MAMBA" 97 Model 5.2...
Hayırlı uğurlu olsun Allah kazasız belasız kullanmak nasip etsin,, benimde hayalimde 5.9 sahibi olmak var ama benim için uzun vadeli bir hayal birazda :)
Ynt: 2012 Jeep Rubicon Sahara
Allah kazadan beladan saklasın güle güle kullanın,, Sivas'ta istasyon'un karşısında birkaç kez gördüğüm Jeep bu sanırım :)
Bu donanımlar oralama ne kadara mal oldu size acaba?
Ynt: Artık Benimde NİVAm Var
Bildigim kadariyla 2007 sonrasi standart olarak hidrolik direksiyon var ama onceki modellerde de opsiyonel olarak takilanlar var
Ynt: İlk Araba
Cherokee satma sebebiniz nedir acaba bende niva kullaniyorum ama cherokee almayi dusunuyorum 5.9 istiyorum ama su an icin alma imkanim yok.. yakit fazla onu goze alirimda onun haricinde ne gibi sikintilari var acaba