Arama sonuçlarınız

1. NivamYokBenim

İlk Aracım Lada Nivaaa:))

Ynt: İlk Aracım Lada Nivaaa:)) hayırlı uğurlu olsun güle güle kullanın :) Fotoğraflarınıda bizimle paylaşırsan seviniriz ;)

2. NivamYokBenim

Artık Benimde NİVAm Var

Ynt: Artık Benimde NİVAm Var Ben ve 97 Model Niva'm,, kardeşim adını ''Coşkun'' koydu ;D ;D
  3. NivamYokBenim

Artık Benimde NİVAm Var

Ynt: Artık Benimde NİVAm Var 97 Model 1.7 Enjeksiyonlu Ellerimle sıfırladım herşeyini

4. NivamYokBenim

Böyle bir Niva alacağım. Peki Kış Lastiği Meselesi?

Ynt: Böyle bir Niva alacağım. Peki Kış Lastiği Meselesi? Aynen katılıyorum, eğer yapacağın yol buzlu ise OK 144 senin için hiçbir şekilde seçenek olamaz o zaman asfalt için olan kış lastiklerini araştırmak lazım
  5. NivamYokBenim

LADA NİVA TEK NOKTA ENJEKSİYON İÇİN HANGİ TİP LPG TAKILIR

Ynt: LADA NİVA TEK NOKTA ENJEKSİYON İÇİN HANGİ TİP LPG TAKILIR Tek nokta enjeksiyonlu NİVAlara sıralı sistem takılmıyor normal bildiğimizi anahtarlı model tüplerden takılıyor ;)

6. NivamYokBenim

Böyle bir Niva alacağım. Peki Kış Lastiği Meselesi?

Ynt: Böyle bir Niva alacağım. Peki Kış Lastiği Meselesi? Eğer asfalt yol yapılmayacaksa genel görüş Lassa OK144, şu anda bende 4 çift aldım aracımda var fotolarını yolarım, bende köye gidiş geliş için kullanıyorum yılbaşına kadar sabretsen sorunsuz bir niva bırakırdım sana :)

7. NivamYokBenim

Gezenbilir İçin Oylarınızı Bekliyoruz!.

Ynt: Gezenbilir İçin Oylarınızı Bekliyoruz!. +1 ::)
  8. NivamYokBenim

Jeep Cherokee ile İlgili Bilgi

Ynt: Jeep Cherokee ile İlgili Bilgi İstediğin motor hacminde ve modelde JEEP CHEROOKE bulabilirsin, yalnız bu aramayı ilan sitelerinde yapsan daha çok seçenek çıkar karşına motor hacmi olarak.. Yalnız çok çok incelemeniz lazım eğer düzgün bi araç bulamazsanız çok uğraştırır ve çok masraflı olur
  9. NivamYokBenim

Aranıza Bende Yeni Katıldım.

Hayırlı uğurlu olsun güle güle kullanın,, fotoğraflarınızı paylaşırsan memnun oluruz :)

10. NivamYokBenim

Yaptıklarım - Ettiklerim ve Maliyetleri

Ynt: Yaptıklarım - Ettiklerim ve Maliyetleri Çok çok iyi değerler bence,, bende hep 5.9 'um olsun istiyorum ama şu anda Niva'dan öte gidemiyorum imkanlar elvermiyor :)

11. NivamYokBenim

Yaptıklarım - Ettiklerim ve Maliyetleri

Ynt: Yaptıklarım - Ettiklerim ve Maliyetleri Harika bir araç olmuş emeğinize sağlık kesenize bereket :) Aracınıza bu işlemleri yapmadan önce ve yaptıktan sonraki yakıt miktarınızı öğrenebilir miyim?
  12. NivamYokBenim

YENİ YOL ARKADAŞIM "Black MAMBA" 97 Model 5.2...

Ynt: YENİ YOL ARKADAŞIM "Black MAMBA" 97 Model 5.2... Hayırlı uğurlu olsun Allah kazasız belasız kullanmak nasip etsin,, benimde hayalimde 5.9 sahibi olmak var ama benim için uzun vadeli bir hayal birazda :)

13. NivamYokBenim

2012 Jeep Rubicon Sahara

Ynt: 2012 Jeep Rubicon Sahara Allah kazadan beladan saklasın güle güle kullanın,, Sivas'ta istasyon'un karşısında birkaç kez gördüğüm Jeep bu sanırım :) Bu donanımlar oralama ne kadara mal oldu size acaba?
  14. NivamYokBenim

Mükemmel Ötesi Bir Rubicon Videosu

Ben izlerken hayretler içinde kaldım sizleri bilemiyorum :) http://www.youtube.com/watch?v=2W3fvjn55CQ&feature=related
  15. NivamYokBenim

Lada Xray 2012

Ynt: Lada Xray 2012 fikirler farklilik yaratir fakat arkasi genis olduktan sonra 4 kapiya ne gerek var :)

16. NivamYokBenim

Artık Benimde NİVAm Var

Ynt: Artık Benimde NİVAm Var masallah nazar degmesin NVA n cok guzel.. emek harcadiktan sonra modelinin onemi yok bence :)
  17. NivamYokBenim

vize

Ynt: vize Bilgilendirme icin tsk ederim benim niva nin yanlarinda siyah serit var acaba muayee de sorun cikar mi merak ediyorum
  18. NivamYokBenim

niva yakıt problemi

Ynt: niva yakıt problemi hemde inanilmaz derecede cok

19. NivamYokBenim

Artık Benimde NİVAm Var

Ynt: Artık Benimde NİVAm Var Bildigim kadariyla 2007 sonrasi standart olarak hidrolik direksiyon var ama onceki modellerde de opsiyonel olarak takilanlar var
  20. NivamYokBenim

İlk Araba

Ynt: İlk Araba Cherokee satma sebebiniz nedir acaba bende niva kullaniyorum ama cherokee almayi dusunuyorum 5.9 istiyorum ama su an icin alma imkanim yok.. yakit fazla onu goze alirimda onun haricinde ne gibi sikintilari var acaba

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,163
Kayıtlı Üye Sayımız
167,057
Kaydolan Son Üyemiz
R.KICIR

Çevrimiçi üyeler

Geri