Arama sonuçlarınız

1. NivamYokBenim

Lada Niva 2004 Yenileştirme ve Modifikasyon

Ynt: Lada Niva 2004 Yenileştirme ve Modifikasyon Kaner usta daha detayli resimler var mi

2. NivamYokBenim

Lada Xray 2012

Ynt: Lada Xray 2012 Lada bu prototipi uretse istemedigi kadar satis yapar :D ama teknik ozelligi SUV kategorisinde olur diye dusunuyorum araziye cikamaz
  3. NivamYokBenim

LADA NİVA Arıyorum

Elimdeki NİVA'yı sattım ve yeni bir niva arayışına girdim,, bildiğiniz NİVA varsa bana yardımcı olabilir misiniz? Abartılı fiyat koyuyor herkes ama benimde 2-3 seçenek var aklımda http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-lada-97-model-temiz-4x4-kacima-96289695/detay#...

4. NivamYokBenim

Artık Benimde NİVAm Var

Ynt: Artık Benimde NİVAm Var Herkese yeniden merhabalar :) Sivas'a yerleştim Niva'mı doya doya kullandım ve iyi bir teklif gelince sattım :) Sanırım çamura daha fazla bulaşma isteği oluştu içimde :D Şu anda almak istediğim NİVA pek yabancı değil...
  5. NivamYokBenim

Yaptıklarım - Ettiklerim ve Maliyetleri

Ynt: Yaptıklarım - Ettiklerim ve Maliyetleri Herşey mükemmel olmuş onlar bir kenara da Çadır işi mükemmel ötesi :D Allah kazasız belasız kullanmak nasip etsin ;)

6. NivamYokBenim

Lada Niva'ya Egsoz Manifoldu Ve Headers Yapılır

Ynt: Lada Niva'ya Egsoz Manifoldu Ve Headers Yapılır Bu Egsoz modifiyesi nin artıları nelerdir? ne işe yarar?

7. NivamYokBenim

Sıfır Km Lada Niva Aldım...

Ynt: Sıfır Km Lada Niva Aldım... Harika görünüyor ilk resim ve son resimdeki Niva'lar ama tahminen 13 bin az kalır, nedeni ise sadece görünüş değil mekanik olarak modifiyesi var o araçların bence
  8. NivamYokBenim

lada niva tavsiye

Ynt: lada niva tavsiye Dursun Usta nasılsın? Yanına uğradık sonra görüşemedik :)
  9. NivamYokBenim

lada niva tavsiye

Ynt: lada niva tavsiye Portal aks benimde ilgilendiğim bir konu bende merakla bekliyorum eğer başarılı olursanız ve yüksek maliyet olmazsa benim gibi çoğu kişinin kullanacağını düşünüyorum portal aksı. kolay gele...

10. NivamYokBenim

niva yakıt problemi

Ynt: niva yakıt problemi İstanbul/Başakşehir 'den Sivas/Kangal 'a yani yaklaşık 1200 km yol yaptı benim NİVA :) yaktığı yakıt 398 TL, içinde de var biraz desek toplamda 450 TL yok yaktığı yakıt ??? Bu arada 97 model 1.7 tek nokta enjeksiyonlu...

11. NivamYokBenim

Ön Arka Silecek Ve Traktör Lastiği [yardım]

Ynt: Ön Arka Silecek Ve Traktör Lastiği [yardım] Traktör lastiği kış için daha cazip gibime geliyor ok144 karda pek performans sağlamıyormuş sanırım
  12. NivamYokBenim

Artık Benimde NİVAm Var

Ynt: Artık Benimde NİVAm Var Aramıza HoşGeldin Cenk, sorduğun soruya cevap verecek kadar bilgim yok ama teknik konuların bulunduğu yere konu açarsan ya da ilgili bir konuya yazarsan daha net cevaplar bulabilirsin.

13. NivamYokBenim

Lada Niva Kelebek Cam Kilidi

Ynt: Lada Niva Kelebek Cam Kilidi Oto parçacısına gidip kelebek camlar için sürgülü kilitler varmış dersen bilir, bir kısmı kelebek camın üzerine geliyor diğer kısmını sıkmalı vida ile cam direğine sıkıştırıyor..
  14. NivamYokBenim

Artık Benimde NİVAm Var

Ynt: Artık Benimde NİVAm Var Öncelikle teşekkür ederim :) Niva Vitara'ya göre daha zorlu şartların üstesinden gelebilir eşit şartlarda kıyaslarsak, parçası ve işçiliğide ucuz Vitara'ya kıyasla. Konfor veya kullanım şartlarına göre Vitara da düşünülebilir tabiki nihayetinde güzel bir araç...
  15. NivamYokBenim

Artık Benimde NİVAm Var

Ynt: Artık Benimde NİVAm Var Teşekkür ederim bol bol dağa taşa vuracağım ama çamur denk gelir mi yazın bilemem ;D

16. NivamYokBenim

Artık Benimde NİVAm Var

Ynt: Artık Benimde NİVAm Var Çok teşekkür ederim
  17. NivamYokBenim

Artık Benimde NİVAm Var

Ynt: Artık Benimde NİVAm Var Açıkçası kış için Nokian çivili lastiklerden düşünüyorum o yüzden lastik ebadını sormuştum
  18. NivamYokBenim

Artık Benimde NİVAm Var

Ynt: Artık Benimde NİVAm Var Sordum o jantı ve lastiği üzerinde çok güzel duruyordu gerçekten, lastik sürtme yapıyordu kasislerde o yüzden değiştirdim dedi, kaner usta ok 144 mü iyi olur yoksa çavuş desenli traktör lastiği mi daha iyi olur?

19. NivamYokBenim

Artık Benimde NİVAm Var

Ynt: Artık Benimde NİVAm Var Kaner Usta hazır seni bulmuşken 1-2 sorum var onları sorayım :) Bu Nivaya sorun yaşamadan takabileceğim jant ve lastik ölçüleri nedir? Birde bu araçta dif. kilidi yok diye hatırlıyorum doğru mudur?
  20. NivamYokBenim

Artık Benimde NİVAm Var

Ynt: Artık Benimde NİVAm Var Teşekkür ederim Kaner Usta geldim yanına ama kapalıydı işyerin,, o tarafa yolum düştüğünde gelcem yine :)

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,163
Kayıtlı Üye Sayımız
167,057
Kaydolan Son Üyemiz
R.KICIR

Çevrimiçi üyeler

Geri