Arama sonuçlarınız

1. NivamYokBenim

Araç Seçimi? Ladamı yoksa başka bir araçmı ?

Ynt: Araç Seçimi? Ladamı yoksa başka bir araçmı ? Bu fiyata eli ayağı daha düzgün bir araç bulabilirsin o yüzden tavsiye etmiyorum

2. NivamYokBenim

Ynt: Araç Seçimi? Ladamı yoksa başka bir araçmı ? Şahsen tavsiye etmem bu aracı
  3. NivamYokBenim

Lada Niva Kelebek Cam Kilidi

Ynt: Lada Niva Kelebek Cam Kilidi Ben kilit olayını çözdüm cama yapışan değilde sürgülü bir kilit ayarladım maliyetide çok çok ucuz ;D

4. NivamYokBenim

Ynt: Araç Seçimi? Ladamı yoksa başka bir araçmı ? Ewt Kermit çok arazi görmüştür ama diğer ide temiz duruyor, tabi ki hemen alacaksın diye bir şey yok araştırmaya devam etmen en güzeli. Bende 97 model enjeksiyonlu var tamir konusunda diğeriyle pek farkı olacağını sanmıyorum yalnız su...
  5. NivamYokBenim

Ynt: Araç Seçimi? Ladamı yoksa başka bir araçmı ? Kermit ve gri renkte olan niva gayet güzel ikisinden birine karar verebilirsin benm tavsiyem

6. NivamYokBenim

lada almak istiyorum

Ynt: lada almak istiyorum Benim niva gayet konforlu ;D http://img268.imagevenue.com/loc510/th_214785171_NiVa5_122_510lo.JPG :o :o zaten ses ve ısı yalıtımıda var ses denen birşey yok lastiklerde dişli olmayınca gayet güzel ;) Off Road için kullanacaksan en akıllı seçim niva olur...

7. NivamYokBenim

Artık Benimde NİVAm Var

Ynt: Artık Benimde NİVAm Var Aracın elektrik aksamına ve rot başlarına para harcadım kontak şarj dinamosu akü ateşleme bobini ve rot başları komple değişti, evet verdiğim para biraz fazla ama aracın yapım aşamaları forumda mevcut zaten, izolasyonundan yürüyenine kadar masraftan kaçılmamış...
  8. NivamYokBenim

Artık Benimde NİVAm Var

Ynt: Artık Benimde NİVAm Var Çok teşekkür ederim, ben 13.750 TL ye aldım fakat araç hor kullanılmıştı 1500 TL falan masraf ettim ama saat gibi maşallah şimdi hiçbir sıkıntısı yok
  9. NivamYokBenim

Artık Benimde NİVAm Var

Ynt: Artık Benimde NİVAm Var Çok teşekkür ediyorum

10. NivamYokBenim

Artık Benimde NİVAm Var

Ynt: Artık Benimde NİVAm Var Teşekkür ederim

11. NivamYokBenim

Artık Benimde NİVAm Var

Ynt: Artık Benimde NİVAm Var Çok teşekkür ederim :) İlk direksiyona geçtiğimde hiç dönderemeyeceğim sandım ama alıştım :D Direksiyon hidrolik değil ve simidi küçük olduğundan biraz sert oluyor tabi, arazi konusunda diyecek yok bu alstiklerle bile giripte çıkamadığım yer kalmadı ama tabi...
  12. NivamYokBenim

Artık Benimde NİVAm Var

Ynt: Artık Benimde NİVAm Var Teşekkür Ederim :)

13. NivamYokBenim

Artık Benimde NİVAm Var

1997 model 1.7 Tek nokta Enjeksiyonlu Lada Niva'm :) Niva almak için bayağı bi araştırdım buraya da konu açmıştım hatırlarsanız, araştırma yaparken Kaner Usta'nın elden geçirdiği Niva denk geldi ve bende kaçırmadım bu fırsatı :)
  14. NivamYokBenim

Suzuki ve Lada için Çok Özel Lastik Jant Takımı

Niva için ek bir işlem yapmadan kullanılabilir mi acaba? Birde mekanik aksama zararı olur mu?
  15. NivamYokBenim

Ön Arka Silecek Ve Traktör Lastiği [yardım]

Ynt: Ön Arka Silecek Ve Traktör Lastiği [yardım] Teşekkür ederim güzel lastikler acaba niva için işlem yapmadan kullanılabilir mi onu bir danışmak lazım

16. NivamYokBenim

Ynt: Ön Arka Silecek Ve Traktör Lastiği [yardım] Düşüncelerinizi yazdığınız için teşekkür ederim şöyle güzel bir lastik bulsam beni karda çamurda bırakmayacak yaz kış kullanacağım bir şekilde tereddütsüz alırım fakat bende birkaç yerde baktım ama hangi lastik konusu olsa niva'ya olmaz diyorlar...
  17. NivamYokBenim

Ben Nivam için ön ve arka silecekleri muz silecek dediklerinden yapmak istiyorum çalışmasında bir sıkıntı olur mu? Birde kışın kar ve çamurda kullanmak için, yazında arazide kullanmak için büyük dişli traktör lastiklerinden takmak istiyorum bu konudaki görüşlerinize ihtiyacım var yardımcı olur...
  18. NivamYokBenim

Ynt: Lada Niva Kelebek Cam Kilidi kelebek cam kilidi sordum fiyatı tanesi 25 TL dediler almadım onun yerine sürgülü bir tane aldım tek kötü yanı el ile çıakrıp takmak gerekiyor, onuda cama gelen kısmını sabitleyerek çözmeyi düşünüyorum

19. NivamYokBenim

Aldığım nivada kelebek camların kilidi yoktu, edindiğim bilgilere göre sonradan takılan kilitler sağlam olmuyormuş bir süre sonra düşüyor dediler camla birlikte orjinal almamı tavsiye ettiler?? Önerebileceğiniz bir çözüm var mı acil yardıma ihtiyacım var :(
  20. NivamYokBenim

Lada Niva Arıyorum

Ynt: Lada Niva Arıyorum @fatihsalt aracın güzelmiş fakat ben bir tane niva aldım, aldığım fiyat senn verdiğin fiyattanda yukarıydı, ilginiz için teşekkür ederim

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,163
Kayıtlı Üye Sayımız
167,057
Kaydolan Son Üyemiz
R.KICIR

Çevrimiçi üyeler

Geri