Arama sonuçlarınız

1. NivamYokBenim

Lada Niva Arıyorum

Ynt: Lada Niva Arıyorum orada da üyeliğim var ama ne mesaj yazabiliyorum ne de konu açabiliyorum bir iki kişiye özel mesaj göndermeye çalıştım olmadı

2. NivamYokBenim

Lada Niva Arıyorum

Ynt: Lada Niva Arıyorum Benim için öncelik tabanı ve kaportası diğerleri zamanla yapılacak şeyler,, yalıtım olsa benim için biçilmez kaftan olur ama o zamanda fiyatı bana uymayabilir, araçlarınızın fotoğrafını ve düşündüğünüz fiyatı yazarsanız sevinirim
  3. NivamYokBenim

Lada Niva Arıyorum

Ynt: Lada Niva Arıyorum Ben bir tane Niva alacağım burası kesin, fotoğraflarını yollarsanız ya da buraya eklerseniz aracınızı görmüş olurum

4. NivamYokBenim

Lada Niva Arıyorum

Ynt: Lada Niva Arıyorum Fotoğraflarını yollarsan bakayım hemen ;)
  5. NivamYokBenim

Lada Niva Arıyorum

Ynt: Lada Niva Arıyorum İki tane araba buldum ama fiyatları pahalı geldi,,ilk olarak 93 model siyah bir tane buldum bunu alırsam 5 kuruş harcamadan keyfime göre binerim diye düşünüyorum...

6. NivamYokBenim

Lada Niva Arıyorum

Ynt: Lada Niva Arıyorum Çok teşekkür derim yardımcı olacağın için,, Allah sana da güzel bir niva nasip eder inşallah :)

7. NivamYokBenim

Lada Niva Arıyorum

Ynt: Lada Niva Arıyorum Bir araç daha buldum ama bunun fiyatı yüksek bana göre,, belki pazarlıkla işi tatlıya bağlarız bu nasıl peki ?http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-lada-mukemmel-temizlikte-sifir-boya-sifir-kaporta-74788532/detay İstanbul - Pendik'teymiş orada bir...
  8. NivamYokBenim

Lada Niva Alacağım Önerileriniz.

Bende birkaç araç beğendim o sitede ama karar verdikten sonra pazarlık aşamsına geçeceğim (:
  9. NivamYokBenim

Lada Niva Arıyorum

Ynt: Lada Niva Arıyorum http://www.arabam.com/ikinciel/ilan/detay/3427179şöyle bir araç buldum orjinale daha yakın,, ama ilk defa alacağım için aracın nerelerine dikkat edeceğimi bilmiyorum o yüzden yardımınıza ihtiyacım var. Daha önce şunu beğenmiştim ama gerek sahibinin davranışı gerek...

10. NivamYokBenim

Lada Niva Alacağım Önerileriniz.

oraya fiyat yazanlar en az 500 TL pazarlık payı koyuyorlar onu hesaba katıp çıkabileceğin rakamı öyle belirle bence,, eğer istanbul da isen götürebileceğin işin ehli ustalar var aracı almadan oraya götürmeni tavsiye ederim

11. NivamYokBenim

Lada Niva Arıyorum

İlk defa Niva alacağım, yükseltesi yapılmış büyük jant lastik olan kaportasında masrafı olmayan(alt kısmında özellikle) bir NİVA arıyorum, modeli önemli değildir,, 7-8 bin civarında param var belki biraz daha üstüne çıkabilirim hiç masrafı olmayacak bir araç olursa.. Yardımcı olursanız...

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,163
Kayıtlı Üye Sayımız
167,057
Kaydolan Son Üyemiz
R.KICIR

Çevrimiçi üyeler

Geri