Arama sonuçlarınız

1. F

Saç Beyazlatan C5

2. F

Saç Beyazlatan C5

Yarimsar metre icli disli kirmam gerek ozamnn hemde kot farki olusur olmaz...air yapma karari almak uzereyimtis asagi tis yukari Lastiklerin havasini indirp deniycem bakalim.
  3. F

Saç Beyazlatan C5

Sictigimizin göstergesi Kirisi kirarim amk.buncaugrastan sonra garajdan cikamamak olmaz.

4. F

Toyatanin Devi

Gulmek iyidirde ben genelde sinirden gulmk zorunda kaliyorum..bu kisim zorluyo biraz
  5. F

Toyatanin Devi

Elfrenini getirtme maceramizda sona erdi ve herturlu kombinasyonu deneyerek yerine takildi.. Butarz islemlerde tepe kafa kamerasi sart.uzerinden vakit gecince herseyi unutuyorsunz.

6. F

Toyatanin Devi

Kayitlarin icleri temizlenip boyandi.depo yerine takildi.hortumlar degisti.buarada sag camurlughn icinde olan mazotborularinin girdigi malzemenin ne oldugunu anlayana kadarda epeyce bi arastirma yaptik .. kime sorduysak iptal et denildi lakin ne oldugunu anlamaya calisan yok tabi.suan alt...

7. F

Toyatanin Devi

Valla hocam benmi onu diriltcem yoksa omu beni kahrimdan öldurcek bilmiyorum.
  8. F

Toyatanin Devi

Depo tamiri yapildi.testleri yapildi.kendi elimle sokup tamir ettirtdigim depoyu sen gel yerine takama.ters cevir takla attir yok .herturlu pozisyonu denedik 69 dahilo_O . Meger depocuya fazla eksimisim oda o hirsla kontrol icin depoya biraz fazla hava bastigi icin sismis...anlayana kadar akla...
  9. F

Toyatanin Devi

Meshur depomuz...samandira bozuk,icinde mazot yok diye sokup altinda kaldigim meshur depo:D Dusunsenize 50cm lik eseklerin uzerinde duran kupanin altindasiniz.bianda bi bakiyosunuz 60kg depo kucaginizda.ters donmus kamplumbagalarin cektigi eziyeti anladim valla

10. F

Toyatanin Devi

Bakalim geriye dogru neler yapmisiz.. Depo sokulup cikartildi.sokmez olaydim.temizlenince saglam xedigimiz depoda 6 adet oluk gibi delik cikti.delikleri kaynattik. SAKIN OLA ICI BOS DiYIP OZELLIKLE MAZOT DEPOLARINI KAYNATMAYIN.COK KOTU SONUCLAR DOGURABILIR... Astarlandi boyandi.samandira...

11. F

Toyatanin Devi

Hocam merhaba... 5367106276 numaram.elimden geldigi kadar yardimci olurum. Siz sorarsiniz ben elimden geldigince cevap veririm bilgim dahilinde tabi. Saseni gormeden bisey diyemiyorum ne yapilir diye ama bunlar makas kupelerinin oldugu kisimdan curuyor bunuda ordaki esneye vibrasyona...
  12. F

1977 Cj5 Için Arka Ikili Koltuk..

Benim basliga bak orda koltuk yukseklik bilgileri olmasi lazim.sac beyazlatan cj5

13. F

Saç Beyazlatan C5

Ayaklar altina krom metrik 12 civata baglandi montaj kolay olsun aynizamandada saglamve guvenilir olsun isildadigi kadar asli gorevinide yerine getirsin diye. Milli servet gibi bisey oldu. kromlari paraya doksem bi kac ay temel ihtiyaclarimi karsilarileriye donuk yatirimim. Millet bankaya bende...
  14. F

Saç Beyazlatan C5

Full kroma bagladik..herzamnki gibi buda on numara oldu.
  15. F

Saç Beyazlatan C5

Isildamaya devamm

16. F

Saç Beyazlatan C5

17. F

Saç Beyazlatan C5

Tesekkur ederim paylasiminiz icin. Birkac yerde numarami yazdim.elimdenn geldi kadar yardimci olurum.
  18. F

Saç Beyazlatan C5

Nerde kalmistik...

19. F

1977 Cj5 Için Arka Ikili Koltuk..

Profilden yapmak cok zor olmasa gerek.simiti nereye uydurdun bu arada
  20. F

Saç Beyazlatan C5

Gece 01:00 Vaziyet kotu.bitigiz resmen

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN