Arama sonuçlarınız

1. F

Saç Beyazlatan C5

Dosemelerin eksik kisimlarinida tamamladik.isler bittikce bi okadar daha keyifleniyorum hersey nizami,olmasi gerektiginden daha iyi...yan panzotlar epeyce ugrastirdi ama.herkose fitil dösemeci isyanlarda:p.koldayama da ayni renk le kaplaniyor.

2. F

Saç Beyazlatan C5

yazı kışı yok artık...yazın sünnet düğün kışın çeki hizmetı verilir die ilana çıkıcam:yum:
  3. F

Saç Beyazlatan C5

5 dk lık yol erhan bey. Bol bol slmlasırız artıksahil yolunu kullanmayı severim heleki altımda böyle bi arac varsa

4. F

Saç Beyazlatan C5

5. F

Saç Beyazlatan C5

Enson sampanya patlatiyorken resmini goreceginize garanti ederim. Kanli canli gormek bi baska tabi :sweatsmile::D:D Beklrim..

6. F

Saç Beyazlatan C5

Erhan bey nazar bocugu kurtarmaz.tilsim dokturmek lazim Oyuzden isiniz zorgibi...kocaeli gebze den saygilarla

7. F

Saç Beyazlatan C5

Kocaeli gebzede ikamet ediyorum..
  8. F

Saç Beyazlatan C5

Gelen basimiz gozumuz ustune de bu dunya turu degildir heraldeo_O
  9. F

Saç Beyazlatan C5

Cok sukur...yazdik ya abi tören gecidi yapiyoruz diye.:D.testlerde problem yasamadik cok sukur...simdi kumsalda katalog cekimlerine hazirlaniyorumda cj min yanina yakisacak fotomodel seciminde kararsizlik yasiyorumo_O.dedigim gibi rollbarda bittimi is bitti sampanya yudumlamaya beklerim..

10. F

Saç Beyazlatan C5

o_O Ben test suruslerine basladim.sartlari olisturan herkes eslik edebiliyor.

11. F

Saç Beyazlatan C5

Yalniz koltuklari taktiktan sonra kamyoncularin kullandigi ön burun aynalarina ihtiyacim oldunu anladim.araclara biraz yanasinca gordugum teksey tavandaki radyo anteni:D:D:p. Hal boyle oluncada yol gecislerindeki zoraki buyrunlar tadindan yenmiyo.hele bide yarim debriyaj yarim gazla kupayi...
  12. F

Saç Beyazlatan C5

Koltuklarida montajladik. Rollbar da krom olsun diye tutturduk.600 borulara verince birden hevesim kacti bari takinca arka koltugun kenar minderleride montajlancak tabi.tabi bari ve ön tamponu susleyecek sislerde hazirlaniyor...uzunlarini kapatmayanlara caktinmi gecici korlukk:D

13. F

Saç Beyazlatan C5

Herseyi hesapladik atladigimiz birsey olmasindiye hep cift dikis gittik ama garaj kapisini hesaplamadik ön cami takinca bu arac bu garaja nasil sigacak.:confused::confused::mad:. Kirişimi kessek napsak.o_O Herseferinde cam siperini indir kaldir zulum olur bu is bize.
  14. F

Saç Beyazlatan C5

10 numara 10 yildizdan asagisi beni kesmeez ama;).helzonun + lari inkar edilemez fakat benim nekadar gereksinim var ? Suan uygun makas kupelriyle (trflex)uygun makas ve kat sayisiyla ihtiyacim olan konforu yakalamis durumdayim...sonucta profesyonel yarislara cikmiyorum.banada fazla gelir sanada...
  15. F

Saç Beyazlatan C5

Dostum ben ne sekilde oldugunu bilen ve uygulayan bir insanim.link atmana gerek yok. Dedim ki taban halisindan once zaten uyguladim.Dikkatli incele diye yazdim ek olarak.onuda gectim altina onca putur attimki absurt bi ses gelecegini dusunmuyorum diye ekledim bide.. sen senol efsaneleri goz...

16. F

Saç Beyazlatan C5

17. F

Saç Beyazlatan C5

Yazdiklarima mizah katarak okuyanlarin sıkılmamasini hedefliyordum.suan basarili olanadigimi dusunmekteyim.yazdimlarimi dikkatli okumamissin. Dikkatle incelersen izalasyonun yapildigini fark edeceksin.ayrintilari pek pas gecmem.bu aracin bukadar uzamasinin sebebide o ayrintilar. Taban...
  18. F

Saç Beyazlatan C5

Erhan bey son duzlukdeyiz de derman kalmadi.sampanya patlaticam demistim bitince oda hazir.bukadar uzun surcegini bilsem sarap alirdim parayi kirardik:D. Bu arada sampanyaya beklerimm.

19. F

Saç Beyazlatan C5

Lastiklerimizde tamam..kapi iclerinin kaliplari cikartilip kablaniyor koltuklarin montajida montajida bugun biter.bitti bitti hakkaten bitti bisey kalmadi
  20. F

Saç Beyazlatan C5

Taban doaemesinide atlamamak lazim tabi koltuklarimizla ayni renk hic fena degil sanki

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,163
Kayıtlı Üye Sayımız
167,057
Kaydolan Son Üyemiz
R.KICIR

Çevrimiçi üyeler

Geri