Arama sonuçlarınız

1. F

Saç Beyazlatan C5

2 vites ani dip gaz; kudurmus köpek gibi nereye saldiracagi belli degilo_Oo_O Ugrastigimiza degdini gazladigizda ani degisen kalp ritminde anliyorum. Patent bana aittir.cinliler taklitte bende yeni biseyler uygulamalada bi adim ondeyim galiba.su tesisatlarinida bagladikmi karburatorlede isimiz...

2. F

Saç Beyazlatan C5

Dusuncelerin sagligi icin celik yelek sart:smiley::smiley:. Ses istemis oldugun desibele gore degiskenlik gosterecektir.girtlaktan tam boru yapilirsa dadindan yinmez mesela:D.
  3. F

Saç Beyazlatan C5

4. F

Saç Beyazlatan C5

Daha yolun basindasin tedavi etmek lazim seni.yoksa anca mezarda kurtarirsin yakayi;)
  5. F

Saç Beyazlatan C5

Muhammed sanirim dun uzun uzadiya gorustugum arkadas sendin.bakilcak okadar cok sey varki bu yazmayla olmaz.soylediklerimi kulak ardi etme.yalniz dikkat et mubtezel olup cikarsin.suan ilk adimi anlamadan atmis durumdasin.

6. F

Saç Beyazlatan C5

Isin en can alici noktasi weber karburator.olmaz dediler tutmaz dediler ama tutturdukk:p gaz telinede duzgun dusurebildikmi olay biter.bir falansla bir ay .cift bogaz karburator ufakbir ooynamayla cift acar hale getirildi..gaz verince motor altindan cikip gidicek diye korkuyorumm.

7. F

Saç Beyazlatan C5

Ve koltular biter taban dösemeside bugun yarin eli kulaginda biter.
  8. F

1960 Cj5 Araç Hakkında Sorular / İlk Çalıştırma

Daha ne olsun zaten yapilacaklari yapmissin zaten.su gelmesi olayini sadece hararete baglamayalim.blok ve manifoltun altinda totallde 6 veya 8 tane 2 cesit tapa vardir.araclarin yaslarini da goz onunde bulundurursak curumesi muhtemel tabi bunun kisi donu da var.
  9. F

Toyatanin Devi

Teaekkurler.

10. F

Toyatanin Devi

Dostum pek pisey anlayamadim cunku cumleyi tamamlayamiyorum.tekrar yorumlardan yardimci olurum.bi soru oldugu kesin ama ne:smiley:

11. F

Saç Beyazlatan C5

Bende biktimda caktirmiyorumm :D Hergun arastirma icerisindeyim.arastirdikca yeni biseyler goruyorum dolayisiylada is hic bitmiyor.bi tamirci sanayici olsam hafta ici ugrassam bukadar yorulmam.lakin hafta sonlarimi bu araca baglamak bitirdi ama oda bitti
  12. F

Saç Beyazlatan C5

Sadece beni takdir edin yetero_O.kaporta boya haric gerisi bende..kaportanin parcalarini ha neredeyse ben bastirdim 3 4ayda cikti.boya deseniz kaportayi cil cil yapip en ufak pas birakmadan adamlara teslim ettim oda 4 ayda cikti.altinin temizligi astarlari epoxy si boyasi puturu yine bana...

13. F

Saç Beyazlatan C5

Basimiz dertte su flansla karburatoru 32/36 cift acar weberyaptik.bogazi ayarlayamadik henuz ama.bi flans yapmaya 400 lira istiyorlar.denwkki ben bi abayi parca parca satsam sirtim yere gelmez amk.
  14. F

Toyatanin Devi

Motoru ustune attigimizda bitti bitti diyip kendime moral verdigim anlar. Ince bir sbop ayariyla ses mukemmel.
  15. F

Toyatanin Devi

Ve sanziman kece leri yagi degisti boyandi.

16. F

Toyatanin Devi

Elimiz degmisken baski balata setinide degiselim dedikk.fenada etmedik hani
  17. F

Toyatanin Devi

Tesekkur ederim.aslinda birazda kafami dagitmak icin ugrasiyorum desem yeridir ama isler ters gittimi kafam bi milyon...iste ozamn saricak birilirini aramiyor degilim.malzeme gelmez gelir yanlis gelir.ustaya gidersin nazlana nazlana is yapar burun kivirir,jeep dersin ceyrek akliyla gecirmeye...
  18. F

Toyatanin Devi

Hersey yerli yerindeyken ilk kat boya calismamiz.herseyi uzun uzadiya yazamiyorum tirmaladigim anlar aklima geldigi icin...takim contalar alindi manifol sokuldu contalari degisti kapak contalari degisti.boya temizlik islemiyle genelde bisey yapamadgim zaman hasir nesir oldum.neyapsam kardir...

19. F

Toyatanin Devi

Isler aksi gittimi haram zikkim oluyo guzel kardesim.. Genelde hep boyle oluyor,gazi alip bir sariliyoruz dagitmaya sora tirmala dur.:oops:
  20. F

Toyatanin Devi

Yagsogutucu kapagimizda ufakbir catlaktan oturu tadilat yapilmis fakat kucukte olsa terleme yapiyordu.sokuldu haliyle sokmusken yenisi istendi.1.5 aysonra geldi busefer yag filtresinin kutugu uymadi kasimngozum derken 1 aydaha gecti. Ve temizlige baskadik diyelimm.

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,163
Kayıtlı Üye Sayımız
167,057
Kaydolan Son Üyemiz
R.KICIR

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.