Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Bugün Arazi Aracınıza Ne Yaptınız?
bende vitarama snoker ve çarpışantürk ofsetli jant siparişi verdim cumartesi yükseltmelerle beraber hepsini takacam
Ynt: Doğada İftar Yemeği (13 Ağustos 2011)
iftar yemeği vesilesiyle orada toplanmamıza emeği bulunan arkadaşlara çok teşekkür ediyorum herşey çok güzeldi hasan çalışkan ve ahmet gündüze ayrıca teşekkür ederim
Ynt: Vitara'nın Sevmediğiniz Yönleri
selam arkadaşlar benim üç kapılı vitaramın tek kusuru herhalde otomatik cam motorları bir gün sag çalışmıyor bir gün sol sabah aracıma bindiğimde açaba hangisi çalışmıyacak diye bakıyorum bunun dışında aracımdan çok memnunum suzukı almak isteyipte düşünen...
Ynt: arka bahçemiz olan ayazağa gezisi
alicim cebini kayıt ettim g o paşa avrupa şafak hastanesinde çalışıyorum yolun düşerse beklerim buarada yeni lastiklerin hayırlı olsun araçına çok yakışmış güle güle eskit
Ynt: arka bahçemiz olan ayazağa gezisi
selam ali ben senin lastiklerini satın alan kişiyim gazi osman paşadan birdahaki gezinize benide haberdar ederseniz çok sevinirim ismim gökay cep 0532 670 39 63
Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu
selam arkadaşlar ben gökay istanbul gazi osman paşada oturmaktayım özel bir hastanede teknik servis sorumlusuyum vitara sahibiyim gezenbilir ailesine katılmaktan çok mutluyum