Arama sonuçlarınız

1. D

şase nosu

Ynt: şase nosu tşkür ederim bakacam

2. D

şase nosu

Ynt: şase nosu hiç bilgis olan yokmu ya bulamdım kime sorcam bunu
  3. D

TUV TURK şase no sorunu

Ynt: TUV TURK şase no sorunu ben bulamdım ya bir yardımcı olun

4. D

şase nosu

slm ladacılar lada nivanın şase nosu nerde yazılı yani yeri nerde bir tarif ederseniz sevinirdim
  5. D

koltuk sorunu

lada nivanın ön koltukların kızaklarını nerden bula blirim muayeneden geçmedi koltuklar çok salanıyor

6. D

LPG SIKINTISI yardım lütfen

Ynt: LPG SIKINTISI yardım lütfen

7. D

ACİL BİLGİ LÜTFEN

Ynt: ACİL BİLGİ LÜTFEN gazdan hafif kusrlu geçer onun bir sakıncası yok ama şu koltuları anlamdım benim koştuklarda geçemeye bilirmi diye düşündüm neyi vardı acaba
  8. D

Bir anda Niva aldık

Ynt: Bir anda Niva aldık hele o fiyata kesin bir şey vardı hayırlı olsun istersen ben b,r 89 moddel var
  9. D

Yardımcı Olabilir Misiniz?

Ynt: Yardımcı Olabilir Misiniz? slm gel seni gezdireyim arbamda satlık beyinirsen satarım sana

10. D

lada nivaya suzuki vitara v6 motor takılabilir mi

Ynt: lada nivaya suzuki vitara v6 motor takılabilir mi

11. D

1600 cc NİVA'sı olan arkadaşlar buraya.

Ynt: 1600 cc NİVA'sı olan arkadaşlar buraya. kolför muslugunu kapatır keser
  12. D

yardımlarınızı bekliyorum..

Ynt: yardımlarınızı bekliyorum.. süper olur

13. D

yardımlarınızı bekliyorum..

Ynt: yardımlarınızı bekliyorum.. slmlar niva senin işini görmez
  14. D

Lada Niva Yakıt Sarfiyat Rakamları

bana göre süper benim 30 litre ancak 200 km yol yapar sen süper yol yapmışsın
  15. D

1990 model yapılı çürüksüz ve acil

Ynt: 1990 model yapılı çürüksüz ve acil sen daha önce aracı satımdemiştin hayırdır noldu

16. D

Düzgün Temiz değerinde fiyatlı niva bulunamıyor...

Ynt: Düzgün Temiz değerinde fiyatlı niva bulunamıyor... baktın beninkine http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-lada-2001-trafik-cikisli-1989-model-44niva-88181864/detay
  17. D

YARDIM! 90 Model niva ile (90.000km de) K.Maraştan İstanbula gelebilirmiyim?7

Ynt: YARDIM! 90 Model niva ile (90.000km de) K.Maraştan İstanbula gelebilirmiyim?7 ben taban sacını elden geçirdim çürükleri yapıldı
  18. D

Ynt: YARDIM! 90 Model niva ile (90.000km de) K.Maraştan İstanbula gelebilirmiyim?7 slm lar benim arabam bu yer beykoz hiç bakım yapmadan ilk aldıgımda sivas darende ve istanbula geldim bakın beynir seniz size satım...

19. D

Ynt: YARDIM! 90 Model niva ile (90.000km de) K.Maraştan İstanbula gelebilirmiyim?7 istambulda kavacıktayım 7500 düşünüyorum 1989 model şanzımanı üsakap ferneler uzun lafın kısa her yeri elden geçirdim sivastan aldım sivas plakalı degiştirmdeim öyle kulanıyorum dedigim gibi yarın ilan bırkacam
  20. D

Ynt: YARDIM! 90 Model niva ile (90.000km de) K.Maraştan İstanbula gelebilirmiyim?7 yarın resimleri çekip ilan vercem sahibinden com ama

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,163
Kayıtlı Üye Sayımız
167,057
Kaydolan Son Üyemiz
R.KICIR

Çevrimiçi üyeler

Geri