Arama sonuçlarınız

1. D

YARDIM! 90 Model niva ile (90.000km de) K.Maraştan İstanbula gelebilirmiyim?7

Ynt: YARDIM! 90 Model niva ile (90.000km de) K.Maraştan İstanbula gelebilirmiyim?7 anlatıgına göre araç güzel 7000 çok rahat eder hayırlı olsun

2. D

Ynt: YARDIM! 90 Model niva ile (90.000km de) K.Maraştan İstanbula gelebilirmiyim?7 aracımı satmayı düşünüyorum istersen gör
  3. D

Ynt: YARDIM! 90 Model niva ile (90.000km de) K.Maraştan İstanbula gelebilirmiyim?7 slm ben 1989 model niva ile tek piston çalışamdan araçta 4 vitesolmadan sivastan darendeye darendeden de çalışamayn pistonu çalıştırdık 4 vites gene yok firenler zayıf yok diyecek kadar istanbula geldim kışın hiç...

4. D

Lada Niva'ya Tempra 2.0 16V Motor?

Ynt: Lada Niva'ya Tempra 2.0 16V Motor? yani benim lada gibi desene 80 geçmiyor zaten
  5. D

Sıfır Km Lada Niva Aldım...

Ynt: Sıfır Km Lada Niva Aldım... paramolsa alırımn sıfır sıfırdı

6. D

NİVA YAKIT TÜKETİMİ İÇİN ACİL YARDIM. İFLAS EDİYORUM.

Ynt: NİVA YAKIT TÜKETİMİ İÇİN ACİL YARDIM. İFLAS EDİYORUM. okey aynen benimkide seninki gibi yakıyor

7. D

NİVA YAKIT TÜKETİMİ İÇİN ACİL YARDIM. İFLAS EDİYORUM.

Ynt: NİVA YAKIT TÜKETİMİ İÇİN ACİL YARDIM. İFLAS EDİYORUM. süperya yakıt çok normal benimki 15 lt yakıyor 1990 model gaz 17 lt yakıyor
  8. D

niva aracımın hararet ve su sızdırma sorunu lütfen bakınız

Ynt: niva aracımın hararet ve su sızdırma sorunu lütfen bakınız hortumları kontorol et
  9. D

Sıfır Km Lada Niva Aldım...

Ynt: Sıfır Km Lada Niva Aldım... slm çelik motor lada getirmiyor azeri ve bir türk firma getiriyor lada otomotif diye haberinin olsun

10. D

yeni lada niva

Ynt: yeni lada niva kılima yok sanırım

11. D

niva yakıt problemi

Ynt: niva yakıt problemi benimki 100km de 17 litre yakyor yeni ayarlar yaptırdım bir daha ölçecem
  12. D

nivada ses yalıtımı

Ynt: nivada ses yalıtımı hepsi böylebunların şanzımındanses gelirhep

13. D

müjde

Ynt: müjde aynıkasa
  14. D

Lada Niva Kelebek Cam Kilidi

Ynt: Lada Niva Kelebek Cam Kilidi slmnasıl bir şey benim camhala açık
  15. D

4.Beykoz Off-Road oyunları başlıyor

Ynt: 4.Beykoz Off-Road oyunları başlıyor slmlar mutlaka izlemey gelcem aracın muayenesini yaptırmadım yarışalar katıla bilirmiyim muayene olmadan takipdeyim

16. D

müjde

slm arkadaşlar hepinize müjde 2012 lada nivalar gelmiş dünkadıköyde bir bayinin önünde gördüm iş acele idi inip bakamadım herkese hayırlı olsun
  17. D

Ön Arka Silecek Ve Traktör Lastiği [yardım]

Ynt: Ön Arka Silecek Ve Traktör Lastiği [yardım] en iyisi ok 144 biraz asfaltases yapar ok kadar
  18. D

Lada Niva Kelebek Cam Kilidi

Ynt: Lada Niva Kelebek Cam Kilidi benimkininde bir tanesi eksik daha almadım

19. D

kolla çalıştırma

Ynt: kolla çalıştırma vallahi bu koldan bir tane yaptırcam heralde akü zayıf olunca iyi olur
  20. D

Lada Niva Arıyorum

Ynt: Lada Niva Arıyorum üzerindeki jantlar suzikimi

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,163
Kayıtlı Üye Sayımız
167,057
Kaydolan Son Üyemiz