Arama sonuçlarınız

1. Hmtatl

Sonunda Bende Defender'ıma Kavuştum....

Arkadaşlar bilgi olsun diye söylüyorum projeye başladım arka kasa fiberden olacak içinde dolap ve yatacak yer olacak ve şuna benzeyecek muhtemelen...Ocak'tan önce bitecek inşallah tabii bu iki kabinlisi benimki tek kabin ve içide yine eklediğim resimlerdeki gibi olacak...

2. Hmtatl

teşekkür ederim dostum...
  3. Hmtatl

Dostum 2 tane marangoza söyledim bir şekilde olmadı daha sonra bir şekilde içeri su girer ve tahta bozulur diye demir profilden yaptırıcam usta cumartesi günü gelecek göstereceğiz artık hayırlısı bakalım...

4. Hmtatl

Ancak işler burda işler biraz yavaş yürüyor ne zaman reele geçireceğiz göreceğiz eğer yapabilirsem ayrıntılı paylaşırım inşallah...
  5. Hmtatl

Sevgili hemşerim arkaya kapaklar hizasında demirden dolap yaptırmayı düşünüyorum yan tarafa açılınca gözler olacak ortada çekme dolap olacak ustaya söyledim yaparız dedi şu şekilde olacak...Tabi bu tek gözlü olacak ve yan taraflar açıldığında ordada malzeme yemek çay şeker su diğer malzemeleri...

6. Hmtatl

iyi temennileriniz için çok teşekkürler dostum barb_alone arkadaşımız dikkatimi arka kasaya çekti eğer burda usta bulup üstünü kapatabilirsem o zaman webastoyu da taktırırım inşallah...Defender ların birçok kar videosunu izledim ama bir sıkıntı görmedim orgasmatron dostum şimdi kafamı...

7. Hmtatl

Bu haftasonu için planım Çambaşından Karagöl'e gitmek güzel bir gezi olacak inşallah kar olursa daha da güzel olacak...
  8. Hmtatl

muayenede sorun çıkarmaz mı bu dostum...
  9. Hmtatl

Arka taraf için kastediyorsunuz sanırım sevinirim aslında ama her taraftan hava giren bir yer için ne kadar sağlıklı olur biraz süphem var...

10. Hmtatl

Arkadaşlar ustama demirden kasa seviyesinde dolap yaptıracağım ,bu dolapla tente arasında yatılabilecek düz bir zemin olacak hava çok yağışlı veya karlı olursa arkada kalmayı düşünüyorum yani araç bir camper olarak tarafımdan kullanılacak 2 kere yolda kaldım ama inanın Defender'ımı seviyorum ...

11. Hmtatl

Perşembe yaylasına gittim arkadaşlar harikaydı hatta muhteşemdi Ordu bence mükemmel bir şehir...Aracıma tavan sepeti,sis farları ve yan koruma demirlerini yaptırdım aracımı çok seviyorum..
  12. Hmtatl

Satılık Defender Ön Konsol

Merhaba bir resim alabilirmiyiz acaba..

13. Hmtatl

Defender İçin Ortakonsul

Ustam güncel resmi varsa tekrar yukleyebilirmisiniz goremiyoruzda tesekkurler...
  14. Hmtatl

Ve ilk gezim arkadaslar Ordu-Gölköy-Ulugöl oldu.Göl harika manzara muhtesem Orduya 80 km yolun cogunlugu asfalt ve resimler...
  15. Hmtatl

Sevgili dostum bunu bende düşündüm ama usta alüminyum kasa taşımaz dedi şüpheye düştüm ama bu kasada alüminyum deil mi?

16. Hmtatl

yeni resim herkese sevgiler saygılar...
  17. Hmtatl

İyi dilekleriniz için teşekkürler daha güzeli sizin olsun arkadaşlar ve resimler... Arkadaşlar acaip sevdim Defender'ımı anlatamam
  18. Hmtatl

Arkadaşlar bende uzun zamandır hayalini kurduğum Defender'ıma kavuştum.Aracım 93 m odel askeriyeden çıkma pick up tenteli ve aracımı çok seviyorum.Şuana kadar - hidrolik direksiyon taktırdım - 265 75 16 deestone mud clawer lastik taktım -hi-jack aldım -arka kısma alet,edevat ve malzemeleri...

19. Hmtatl

Defender Pick Up Last Ve Jant Yardım...

nasıl yaptırıcaz

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,163
Kayıtlı Üye Sayımız
167,057
Kaydolan Son Üyemiz