Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Arkadaşlar bilgi olsun diye söylüyorum projeye başladım arka kasa fiberden olacak içinde dolap ve yatacak yer olacak ve şuna benzeyecek muhtemelen...Ocak'tan önce bitecek inşallah tabii bu iki kabinlisi benimki tek kabin ve içide yine eklediğim resimlerdeki gibi olacak...
Dostum 2 tane marangoza söyledim bir şekilde olmadı daha sonra bir şekilde içeri su girer ve tahta bozulur diye demir profilden yaptırıcam usta cumartesi günü gelecek göstereceğiz artık hayırlısı bakalım...
Sevgili hemşerim arkaya kapaklar hizasında demirden dolap yaptırmayı düşünüyorum yan tarafa açılınca gözler olacak ortada çekme dolap olacak ustaya söyledim yaparız dedi şu şekilde olacak...Tabi bu tek gözlü olacak ve yan taraflar açıldığında ordada malzeme yemek çay şeker su diğer malzemeleri...
iyi temennileriniz için çok teşekkürler dostum barb_alone arkadaşımız dikkatimi arka kasaya çekti eğer burda usta bulup üstünü kapatabilirsem o zaman webastoyu da taktırırım inşallah...Defender ların birçok kar videosunu izledim ama bir sıkıntı görmedim orgasmatron dostum şimdi kafamı...
Arkadaşlar ustama demirden kasa seviyesinde dolap yaptıracağım ,bu dolapla tente arasında yatılabilecek düz bir zemin olacak hava çok yağışlı veya karlı olursa arkada kalmayı düşünüyorum yani araç bir camper olarak tarafımdan kullanılacak 2 kere yolda kaldım ama inanın Defender'ımı seviyorum ...
Perşembe yaylasına gittim arkadaşlar harikaydı hatta muhteşemdi Ordu bence mükemmel bir şehir...Aracıma tavan sepeti,sis farları ve yan koruma demirlerini yaptırdım aracımı çok seviyorum..