Arama sonuçlarınız

1. gardiyano

OPEL Frontera Serbest Muhabbet Köşesi

Ynt: Opel Frontera Serbest Muhabbet Köşesi Birkaç kare daha...Keşke bir daha ki etkinlikte Frontera ları da böyle etkinliklerde görmek nasip olur..Çok zevkliydi,büyük haz aldım ...Emeği geçenlere çok çok teşekkürler...saygılarımla..

2. gardiyano

Ynt: Opel Frontera Serbest Muhabbet Köşesi 6.Gezenbilir Bolu Festivali dün başladı,ameliyat olmam sebebiyle aracımla gidemedim ancak onlarla aynı havayı teneffüs etmek ve etkinlikte bulunmak için bugün öğle saatlerinde festival alanındaydım.Saat 12.15 gibi offroad başladı ve hakikaten çok zorlu...
  3. gardiyano

6. Gezenbilir & Boloff Doğa Sporları Festivali Ön Duyurusu (29-30 Haziran 2013)

Seben-Taşlıyayla Göleti ne Ankara dan gelecekler için Ankara-Beypazarı-Kıbrıscık güzergahı kısa olduğu doğrudur ancak yolun güzergahı zamanı bol olan için biraz uzun sürecektir,zaman benim için önemlidir diyenler için Ankara-Bolu-Aladağlar-Seben Taşlıyayla Göleti güzergahı daha çabuk...

4. gardiyano

Ynt: Opel Frontera Serbest Muhabbet Köşesi Sevgili Fronteracı lar,ben sizin gezinize iştirak edemedim ancak hepinizi http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=96630.msg1261579#msg1261579 Festival etkinliğimize bekliyorum..saygılar.
  5. gardiyano

Evet Bizlerde her yıl olduğu gbi Aladağlardayız..Resimler Aladağ izcilik Kampı...

6. gardiyano

Sevgili dostum,görseldeki sıçrayan balıklar bu gölete ait değil kanaatindeyim.Bunlar ya somon yada Van gölü inci kefalidir.Seben Taşlıyayla göletinde böyle bir görüntü görmedim.saygılar.

7. gardiyano

Emre,Levent le bir konuşsan belki bir imkan olur hep birlikte Bolu da buluşur ve tanışırız ...
  8. gardiyano

Ynt: Opel Frontera Serbest Muhabbet Köşesi Levent,hoşgörüyle karşılarsın umarım..bu oyuncaklar ne işe yarıyorlar ? eğimle ilgili birisi fakat diğerlerinin anlayamadım :) :) :)
  9. gardiyano

Ynt: Opel Frontera Serbest Muhabbet Köşesi Çok güzel olmuş...eline,emeğine sağlık....

10. gardiyano

OPEL FRONTERA CLUB KIYAFETİ

Ynt: OPEL FRONTERA CLUB KIYAFETİ Sevgili Levent kardeşimi ve diğer emeği geçen arkadaşları tebrik ediyorum..Kıyafetler ve logolar çok güzel olmuş..Hayırlı uğurlu olsun,iyi günlerde giyinirsiniz inşallâh...saygılarımla.

11. gardiyano

satılık 245/70/16 cooper discoverer M+S kar lastiği + P38 jant

Ynt: satılık 245/70/16 cooper discoverer M+S kar lastiği + P38 jant Derya kış geldi diye fiyatıda artırdın galiba :) :) :) lastiklere hala talibim..Emre ninde söylediği gibi fronteraya kış için kar lastiği lazım..fiyatı bi daha gözden geçir ve özelden mesaj at..değerlendirelim atıl kalmasın...
  12. gardiyano

Ynt: OPEL FRONTERA CLUB KIYAFETİ Yalnız site üyelik ismim SİTEDE baki kalsın ancak giysilerede isim yazılacaksa DAYI diye yazılmasını rica edecektim..saygılarımla

13. gardiyano

Frontera Kullananlar için Kısa Bilgilendirmeler

Ynt: Frontera Kullananlar için Kısa Bilgilendirmeler Her ne kadar aranızda yeni olsamda böyle bir genelleme yanlış olur kanaatindeyim..çünkü benim aracın camlarını açasım geliyor sıcaktan ve kalorifer çok güzel çalışıyor.. bizden daha soğuk iller ve bölgeler var ama Bolu nun karını buzunu...
  14. gardiyano

Ynt: OPEL FRONTERA CLUB KIYAFETİ Renkler banada uygundur...yalnız inşallah benim bedenime uygun kıyafet olacakmı :) :) :) XXL
  15. gardiyano

Ynt: OPEL FRONTERA CLUB KIYAFETİ Leven kardeşim Maliyeti alır almaz paylaşırsan çok memnun oluruz... Ayrıca logolarda yaptığımız gibi giysileri isteyenlerin bir listesini oluşturursak iyi olur kanaatindeyim..saygılarımla..

16. gardiyano

Ynt: OPEL FRONTERA CLUB KIYAFETİ Ayrıca naçizane renk konusunda da benim fikrim Gezenbilir ve Opel in renklerine uyulması daha hoş olur gibime geliyor..mesela Gezenbilir site rengi siyah ve turuncu-opel in de bildiğim kadarıyla turuncuya yakın sarı ve gri olmalı(yanlışsan düzeltin lütfen) giysi...
  17. gardiyano

Ynt: OPEL FRONTERA CLUB KIYAFETİ Bence logoların giysilerin üzerinde olması orjinalliğini koruma açısından daha güzel olur,kimin kıdemli kimin kıdemsiz olduğu belli olur hemde hatırası olur o giysilerin :) :) :) Yoksa benim uniformanın logolarıda cırtlı yıkanmadan yıkanmaya çıkartılıyor...
  18. gardiyano

Ynt: OPEL FRONTERA CLUB KIYAFETİ Konu başlığı ile alakalı değil bu paylaştıklarımız o yüzden Levent kardeşimin paylaştığı konuyu fazla dağıtmamak amacındayım.Burada frontera club için tasarlanmış çizimlerle ilgili paylaşımda bulunursak Levent kardeşimin emeği boşa gitmemiş olur...Elelktrikçi...

19. gardiyano

Ynt: OPEL FRONTERA CLUB KIYAFETİ aracın beyninde imiş..devre yanmış o yüzden yapıyormuş ustam öyle söyledi..ayrıca benzin pompa rolesi yanmıştı onuda değiştirdik..şimdi nazar deymesin saat gibi maaşallâh.. :)) :)) :))
  20. gardiyano

Ynt: OPEL FRONTERA CLUB KIYAFETİ Sevgili Levent bu güzel ve bir o kadarda emek isteyen uğraşıların için seni gönülden tebrik ediyor ve başarılarının devamını diliyorum..Üzerimize düşen neyse söyle yardım ve desteğe hazırım.(Not:Fronteram saat gibi çalışıyor,aksaklık elektirk tesisatı ve...

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,163
Kayıtlı Üye Sayımız
167,057
Kaydolan Son Üyemiz
R.KICIR

Çevrimiçi üyeler

Geri