Arama sonuçlarınız

1. gardiyano

FRONTERA CLUP VE LOGO

Ynt: FRONTERA CLUP VE LOGO bir kaç resim daha...

2. gardiyano

FRONTERA CLUP VE LOGO

Ynt: FRONTERA CLUP VE LOGO Geçen hafta Köroğlu Tepesine yapmış olduğumuz gezi ve av fotoğraflarından birkaçını paylaşayım..Av yoktu ama zirve yapmanın hazı,semaverde çay,sucuk-ekmek çok güzeldi..Not:ilk resimdeki aracın hemen üstündeki tepe bir kaç yıl önce hava şartlarının kötülüğü ve yoğun...
  3. gardiyano

satılık 245/70/16 cooper discoverer M+S kar lastiği + P38 jant

Ynt: satılık 245/70/16 cooper discoverer M+S kar lastiği + P38 jant Arakadaşım lastiklere ben talibim..özelden cep telini verirsen ararım.

4. gardiyano

FRONTERA CLUP VE LOGO

Ynt: FRONTERA CLUP VE LOGO Ekrem,ben Bolu da ikamet ediyorum ama Ankara lıyım..Benim 97 frontera 2.2 GLS var..tamir bakım servisinizmi var yoksa sanayici olup kendi arabanızı kendinizmi yapıyorsunuz..İyi bir usta ya ihtiyacım var bu yüzden sordum..saygılar.
  5. gardiyano

OPEL Frontera Serbest Muhabbet Köşesi

Ynt: OPEL Frontera Serbest Muhabbet Köşesi Sevgili Levent kardeşim,malumun kış kapıyı çaldı ve Bolu kış şartlarının ağır geçtiği bir memleket.Kar tipi lastik düşünüyorum..hangi marka ve özellikte kar tipi lastiği nereden temin edebilirim? Yardımların için şimdiden teşekkür ederim.saygılarımla

6. gardiyano

FRONTERA CLUP VE LOGO

Ynt: FRONTERA CLUP VE LOGO Sevgili Levent kardeşim kargoyu aldım çok çok teşekkür ederim..ayrıca alıp yapıştıran arkadaşların resimlerini gördüm hakikaten çok güzel olmuş,senin ve emeği geçen dostların eline emeğine sağlık..ben işlerimin yoğunluğu yüzünden henüz yapıştıramadım.nasip olursa...

7. gardiyano

FRONTERA CLUP VE LOGO

Ynt: FRONTERA CLUP VE LOGO Levent ilgin için tekrar teşekkür ederim..Malumun benim işyeri çok yoğun olduğu için muhakkak dikkatten kaçmıştır..mesai başlangıcında kontrol edeceğim..saygılar...
  8. gardiyano

FRONTERA CLUP VE LOGO

Ynt: FRONTERA CLUP VE LOGO Sevgili Levent kardeşim,önce mübarek Kurban Bayramınızı tebrik eder Hayırlara vesile olmasını temenni ederim.Bu vesile ile tüm tanıdık tanımadık önce tabiiki fronteracılar olmak üzere GEZENBİLİR sakinlerinin de Kurban Bayramlarını Tebrik ederim.. Levent benim...
  9. gardiyano

FRONTERA CLUP VE LOGO

Ynt: FRONTERA CLUP VE LOGO Levent kardeşim paketleri kargoya verdinmi ?

10. gardiyano

Ynt: OPEL Frontera Serbest Muhabbet Köşesi Yorumlarınız içimi rahatlattı :) :) :) Demekki ayar ve bakım yapılmışsa yakıt fazla gitmiyor anladıoğım kadarıyla..Sağolun ..

11. gardiyano

Ynt: OPEL Frontera Serbest Muhabbet Köşesi Peki sizin ölçülerinize göre yakıt durumu nasıl ? Ayar yaptırmam lazımmı ? veya yakıt ile ilgili ne yapabilirim ?
  12. gardiyano

Ynt: OPEL Frontera Serbest Muhabbet Köşesi Merhaba arkadaşlar...biliyorsunuz aranıza yeni katıldım aracım 2.2 GLS ...geçen akşam 6 saate yakın (bunu 2 saati asfalt ama 2. ve 3 ncü vites olmak üzere )diğer 4 saati (1 ve 2. vitesde geçmek üzere) arazide kaldım.Giderken depo (otogaz) full...

13. gardiyano

FRONTERA CLUP VE LOGO

Ynt: FRONTERA CLUP VE LOGO Levent maliyetler çıkmadımı ?
  14. gardiyano

Semt Pazari

Ynt: Semt Pazari Selamlar...Levent kardeş bende vinç listesine girmek istiyorum eğer mümkünse...port bagaj dan şimdilik vaz geçtim ilerde düşüneceğim..Daha elzem olan ihtiyaçlar hasıl oldu..Biliyorsunuz yeni aldım aracımı şu anda görüntüden çok teknik aksamla uğraşmak ve yenilemek istiyorum..Bu...
  15. gardiyano

FRONTERA CLUP VE LOGO

Ynt: FRONTERA CLUP VE LOGO ARKADAŞLAR STİCKERLERI İSTEYEN, İSTEDİĞİNİ STİCKERI İSTEDİĞİ KADAR BASTIRTACAK ŞEKİLDE AŞAĞIDAKİ LİSTEYE ADET BİLDİRSİN. 29 EYLÜL 2012 İTİBAREN GÜNCELLEME RUMUZU S-1 S-2 S-3 S-4 S-5 S-6 S-7 S-8 SC-9 SC-10 S-11 S-12 S-13 S-14 S-15 S-16...

16. gardiyano

FRONTERA CLUP VE LOGO

Ynt: FRONTERA CLUP VE LOGO Levent kardeşim ben özelden niye mesaj atamıyorum ? ve niye gelen mesajlara cevap veremiyorum ? yardımcı olurmusunuz ?
  17. gardiyano

FRONTERA CLUP VE LOGO

Ynt: FRONTERA CLUP VE LOGO Benim yerime sağolsun Levent kardeşim eklemiş..sağolsun varolsun :) :) :) Levent kardeş ben zaten hiç çamurdan kurtulamadım ki :) :) :) fronteradan önce 92 kartal,ondan öncede Nissan vanetta vardı..ama artık Frontera var..çok severek aldığım araç dersem...
  18. gardiyano

Semt Pazari

Ynt: Semt Pazari Emre kardeş,senin portbagaj benm fronteraya olurmu ? 2.2 Gls..yarın fotoğraflarını paylaşacağım.Ayrıca A kasa B kasa ne demek ?Benim frontera hangi kasa nerde anlayacağım ? Ayrıca ava gideceğimden bende vinç almayı düşünüyorum,yukarıda verilen fiyatlara bende vinç alabilirmiyim...

19. gardiyano

FRONTERA CLUP VE LOGO

Ynt: FRONTERA CLUP VE LOGO Yardımlarınız için teşekkürler..Ankara da ki ustayı 10-15 gün içerisinde rahatsız ederim :) Sticker konusuna gelince,yukarıdaki listede 30 ncu sırayı aldım galiba..ismimi ve nickimi yazdım,başka yerede yazmam gerekiyormu ?
  20. gardiyano

FRONTERA CLUP VE LOGO

Ynt: FRONTERA CLUP VE LOGO Teşekkürler..Hoşbulduk...Rabbim Cümlemizi kaza ve belalardan esirgesin..Öncelikle Istanbul veya Ankara da ikamet eden arkadaşlardan aracın bakımı için usta konusunda yardım talep edeceğim..Benden önceki sahipleri kanaatimce özensiz kullanmışlar ben önce yakıt sonra...

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,163
Kayıtlı Üye Sayımız
167,057
Kaydolan Son Üyemiz
R.KICIR

Çevrimiçi üyeler

Geri