Arama sonuçlarınız

1. T

defender arazi şanzıman aranıyor

Ynt: Defender Arazi Şanzıman Aranıyor Merhaba. Ben yarın şanzımanı İndirtecegim. Üzerindeki. 1.6 ratio şanzımanın yerine 1.2 ratio ile degişecegim satıp satmamaya karar vermedım daha ama işinizi görecekse düşünebilirim. Araç 1992 diesel defender 110. saygılar.

2. T

Defender 110 Hız Sorunu

Ynt: Defender 110 Hız Sorunu Evet bu mantık land roveri özel yapan mantık. Diger yöndende yeni nesil elektronik motorlar çok yüksek torklara sahip. Düşük devirlerden yüksek devirlere kadar tork kontrolunu güzel ayarlıyorlar. yakıt sarfiyatlarida % 30 kadar daha düşük. Bu sebepten düşündüm...
  3. T

Defender 110 Hız Sorunu

Ynt: Defender 110 Hız Sorunu Forumda göremedim. Genelde defender motorları ford motorları yada başka bazı güçlü ama eski nesil ve agır motorlarla degişilmiş ( yakıt sarfiyatı yuksen torkları düşük )niçin yeni nesil common rail multijet motorlarla degişilmemiş. Bu konunun hakkında bana bilgi...

4. T

Defender 110 Hız Sorunu

Ynt: Defender 110 Hız Sorunu Merhaba vosdost. Ben aracı aldıgımda üzerinde sıfır motor,şanzıman ve diferansiyel dişlileri vardı. yaylar ve amortisorler de yeniydi.Araç devletten çıkmadan evvel yürür aksamı 1992 model orijinaliyle degişmiş ama tekrar hizmete verilmiş ama hemen satılmış...
  5. T

Defender 110 Hız Sorunu

Ynt: Defender 110 Hız Sorunu İlginize teşekkür ederim. ŞU anda italyadayım. Şanzıman ve diferansıyel oranlarını ogrenip emin olmam lazım. Orta difransiyel bencede dediğiniz gibi. 1.6, eger 1.2 ile degişirsem yaklaşık % 33 hızlanır. 80 km de bagırmadan giden motor. aynı devirde 106 km saate...

6. T

Defender 110 Hız Sorunu

Ynt: Defender 110 Hız Sorunu Teşşekkür ederim. Araç fenni muayeneden geçti frenler dengeli çıktı. Araç pick up bu etkili olurmu nasıl çözerim onu düşünüyorum. Bende şanzıman yada diferansiyelde dişli değiştirmenin daha hesaplı çözüm olacagını düşünüyorum. Ama elimde sanzıman yada...

7. T

Defender 110 Hız Sorunu

Merhaba arkadaşlar. Benim bir defender 110 um var 1992 askeriye çıkışı. motor 2500 cc düz. 5 vites. Aracın Motor, Şanzıman ve diferansıyeli ve yayları 0 km. ( Rektefeye yada tamir degil komple 0 ) Sorunumun biri araçta özellikle yağmurda fren yaptıgımda aracın arkası yana kayıyor. Araç düz...

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,163
Kayıtlı Üye Sayımız
167,057
Kaydolan Son Üyemiz
R.KICIR

Çevrimiçi üyeler

Geri