Arama sonuçlarınız

1. Dawn

Mitsubishi Marka Buluşması

Ynt: Mitsubishi Marka Buluşması arkadaslar ben bugün Sakarya / Sapanca da sogucak yaylasına çıktık guzel ve büyük biryer sizler icinde uygun olursa bu yaylada yapabiliriz organizasyon için elimden geleni yapmaya çalışırım benim fikrim yarin fotografları paylaşacağım

2. Dawn

Ynt: Mitsubishi Marka Buluşması evet mitsubishiciler hevesimiz kursağımızda kalmasın bu konuyu netlestirelim 15 kiside toplansak toplanalım bence
  3. Dawn

Mitsubishi Pajero

Ynt: Mitsubishi Pajero Turgay arkadasım bana tercüman olmuş teşekkürler aslında ben daha yeni pajero sahibi oldum fakat baya inceleme fistatim oldu bilgi paylastikca çoğalır düşüncesiyle sorunlarınız var ise alabilirim diye bir espri yaptik yoksa ben daha yeniyim ama meraklıyim bu arada...

4. Dawn

Mitsubishi Pajero

Ynt: Mitsubishi Pajero aslında gözüm korkmuştu başka bir problem mı var diye ama sadece termistor mus pajero yü baya çözdüm bu arada soruları alabilirim :))
  5. Dawn

Düzce Off-Road Team

Ynt: Düzce Off-Road Team 1- Mert Birincioğlu 2- Bircan Yarıcı 3- Murat BALCI 4- KOZOFF-Celal EKSİLMEZ 5- KOZOFF-Mustafa UZAVCI 6- KOZOFF-Yunus YILMAZ 7- KOZOFF-Selim ENDER 8- Aycan ÖZEN 9- Şener ŞEN 10- Haluk YILMAZ 11- Hüseyin memioğlu 12- Tolga Feyyaz ÇÖMLEKÇİOĞLU 13-...

6. Dawn

Ynt: Mitsubishi Marka Buluşması arkadaslar benim için İnegöl uygun bu arada bende Sakarya / pamukova tarafında bir iki yer için araştırma yapıyorum bilgi vereceğim uygun olursa buralarda da yaparız herkez neresi kendine uygun olacağını bildirsin

7. Dawn

Mitsubishi Pajero

Ynt: Mitsubishi Pajero istanbuldan buldum kardes saol ve çalışıyor problemsiz 1 tl ye satın aldım termistoru :)
  8. Dawn

Ynt: Mitsubishi Marka Buluşması gunaydin arkadaslar hayirli sabahlar
  9. Dawn

Ynt: Mitsubishi Marka Buluşması evet benimde aklımdan gecen buydu yarışmaktan ziyade tanışmak ve dostluk kurmak acısından guzel olur diye düşünüyorum sizler ne dersiniz

10. Dawn

Ynt: Mitsubishi Marka Buluşması Ekrem arkadaşa katılıyorum soğuklar fazla bastırmadan olsa hepimiz için iyi olur yavaş yavaş tarih ve yer konuşmaya başlasak iyi olur diye düşünüyorum ne dersiniz ben sakaryalıyım sakaryada bir iki yayla var böyle etkinliği yapabileceğimiz fikirleri...

11. Dawn

Ynt: Mitsubishi Marka Buluşması haklısınız Ekrem bey o şekilde yaparsak daha etkin olur. biraz daha katılımcı sayısını arttırıp nerede olacağı konusunda da karar vermemiz lazım
  12. Dawn

Düzce Off-Road Team

Ynt: Düzce Off-Road Team Günaydın Arkadaşlar Hayırlı sabahlar Hayırlı cumalar Bugün yağmur var :)

13. Dawn

Ynt: Mitsubishi Marka Buluşması Günaydın Arkadaşlar Hayırlı sabahlar Bugün yağmur var :)
  14. Dawn

Ynt: Mitsubishi Marka Buluşması size katılıyorum Uğur bey belli bir sayıya ulaşalım nerede yapacağımızı da oylarız hepimiz için uygun bir yer seçeriz
  15. Dawn

Ynt: Mitsubishi Marka Buluşması arkadaşlar bu kadarmıyız çevremize haber verelim kadroyu genişletip güzel bir organizasyona imza atalım aramızda

16. Dawn

Pajero 3500 Yükseltme İnegöl

Ynt: Pajero 3500 Yükseltme İnegöl güzel bir araç olmuş yapan ustanın eline sağlık
  17. Dawn

Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi

Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi herkeze günaydınlar hayırlı işler
  18. Dawn

Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu Sakarya amatör foto pajero 93 Off-road Özgür Tan :)

19. Dawn

Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu evet Bende özgür sakarya amatör fotograf gezmek görmek
  20. Dawn

Operasyon; Land Rover Defender 110

Ynt: Operasyon; Land Rover Defender 110 Murat abi eline saglık yine hakkını vermissin :) yanına uğrayacağım bu sıralar benimde bir iki istegim olacak

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,163
Kayıtlı Üye Sayımız
167,057
Kaydolan Son Üyemiz
R.KICIR

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.