Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Duster takas...
Merhabalar samurai benim duster ile takas etmek istiyorum artik tam arazi degil yoldada hızlı gidecek bir araç istiyorum samuraim 1.9
Dizeldir sonradan koyma degil orjinaldir
Ynt: Her Türlü Tampon, Dodik, Get Yükseltme, Tavan Sepeti İmalatı ve Mekanik İşleri
BEN KİTE YAKIN BİR YÜKSELTME BULDUM TAKOZ FİLAN HİKAYE OLMUŞ YİNE YAYLAR SALINCAK VS. LERLE GÜZEL İŞ SANIRIM 3"
Ynt: Her Türlü Tampon, Dodik, Get Yükseltme, Tavan Sepeti İmalatı ve Mekanik İşleri
Cenk abi ve Kuzne yardımlarınız için teşekkürler yetkili kişilerle görüşülmüş konu hallolmuştur
Sürekli araç değistirdiğimiz için hem zevkimizi giderecek hemde normal yolda kullanmak istiyoruz bunun için get dusunuyorum birde aracın eski performansını kaybetmemesi için kaç lastik koymaliyiz buralara...
Vitara get fiyat nedir 30.9.5.15 lastik koyabilirmiyiz kullananlar memnun mu ?
Ynt: Alınık 30-9.5-15 lastik
Çekisle ilgili sorun olmaz büyük lastik takacağınız için yavaşlama olabilir ve makas ortasına parça ile yapacak onun için sorun olmaz ?