Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: samurai için yardım.
Benim aracı alın diye demiyorum biz 6 ay araştırdık düzgunu zor bulduk masraf yaptık dediğiniz araç gri jimny cabrio ise o araç çok düzgün bir araç değil haberiniz olsun uyarı!!!
Merhabalar sahibindende benim araç satılık 71051020 nolu ilan long bagaj geniş dizel araç 2000 tl masraf edildi motoruna bakım lastikler yeni dizel jimny derseniz benim elimden çok suZuki gecti jimny çok fazla yakıyor onun dısında arazi performansı en iyi samuraidir...
Merhabalar suzuki samurai aracım satıliktir 1.9 dizel 2002 long body 90000 km dedir lastikler ve bakımları yenidir...fiyat olarak 15750 dir pazarlık vardır
Bence 1 daha temize benziyor ben 2 gün önce Antalyadan aldım 2002 model dizel long body 90000 kmde 11500 tl ye ama 1. daha temiz duruyor
Ynt: Yeni 4x4 Skystar Hazır
Arkadasim araçları yapıp yapıp koyuyorsunuz bende aynısı var kendi aracımdan soğudum :) isin sakası bı yana arac on numara maşallah ...
Ynt: GÖRÜNTÜ AMAÇLI KULLANILACAK TELSİZ ANTENİ ARANIYOR
Konum günceldir arkadaslar yardımcı olursanız sevinirim telsize ihtiyacım yok aselsan el telsizlerin var zaten yardımcı olursanız sevinirim ;)