Arama sonuçlarınız

1. PaleoHakan

Duster 1.5dci 90hp Titreme Problemi

Ynt: Duster 1.5dci 90hp Titreme Problemi Diesel motor daha yüksek sıkıştırma oranından ve patlama karakterinden dolayı normal sartlarda dahi daha fazla titrer. Eğer sorunlu çalışırsa dışardan bile arabanın titrediği farkedilir. Motor kulakları normal şartlardaki titremelerin bir kısmını gergi...

2. PaleoHakan

Duster 1.5dci 90hp Titreme Problemi

Ynt: Duster 1.5dci 90hp Titreme Problemi saft ta tekerlek balansı gibi belli hiz aralılarında artıp azalan titremeler yapar o yuzden tamirci diğer olasılığı söylemiş. Çünkü sizinki hız ile ortaya çıkıyormuş. Belli devir aralıklarında ortaya çıkan titreme şanzıman ve öncesinde oluştuğu için...
  3. PaleoHakan

Niva Offroad Aracı Olurmu?

Ynt: Niva Offroad Aracı Olurmu? Pürüzsüz ve kaygan olmayan bir yüzeyde tekerleğin yere temas alanı arttıkça sürtünmenin artması beklenebilir. Fakat bozuk ve kaygan olan yüzeyde tekerleğin yere uygulayacağı basınç tekerleğin yere değdiği yüzeyinin artması ile ters oranda azalır. Bu da...

4. PaleoHakan

Niva Offroad Aracı Olurmu?

Ynt: Niva Offroad Aracı Olurmu? https://www.youtube.com/watch?v=IFx5b5Tpjfc Defender ın vatanında kameramanlar defender kullandıkları için NİVA yı arkadan uzaktan cekebiliyorlar. Sunucu defender battı dıyor. Vıdeo nun sonunda da İngilteredeki en iyi arazi aracı herhalde NİVA diyor. Tabi buna...
  5. PaleoHakan

Mercedes G Class Şanzıman

Ynt: Mercedes G Class Şanzıman W460 larda ön yada arka diferansiyele eğilerek baktığınızda diferansiyel kapağının yanında direksiyonun tersi istikametinde metal bir plaka bulacaksınız. Dört sira rakamlar olacak. Üst sirada yazan İ = 44 - 9 - 4.9 yazisi ayna dişlisi 44 mahruti de 9 demek tir...

6. PaleoHakan

Ynt: Mercedes G Class Şanzıman Beyefendi, İletilerinizi okuyabiliyorum ama cevap yazmam mümkün olmuyor. emailiniz de iletirseniz kendi emailimden yeniden yazabilirim. Hürmetler Hakan

7. PaleoHakan

Ynt: Mercedes G Class Şanzıman Özelden gelen mesajınıza cevap seceneğini bulamadım. Avatarınızdaki e-posta isaretini tıklayarak cevap yazdım lakin gittiğinden emin olamadım. Hata oluştu yazdı. Yine baktım ileti gönderemezsiniz yazıyor gönderilenler kısmında. Hakan
  8. PaleoHakan

Ynt: Mercedes G Class Şanzıman Dördüncü vites 1 oranında olduğu için hızınızı hiç etkilemez. Manuel 5 inci viteste 1 oranındaysa o da etkilemez. Bana VIN numaranızı verin size diferansiyel oranınızı vereyim. Onları değistirmek masraflı olabilir. Tekerleğınizin ölçüsü nedir? 205 lik orijinal...
  9. PaleoHakan

Ynt: Mercedes G Class Şanzıman 1232602301 a yanılmıyor isem 717.402 oluyor. GL275C olarak ta arama yaparak bilgi bulabilirsiniz. Eski SL lerde çok yaygın kullanılmış. sadece w126 larde değil W107 w116 ve W123 lerde de 280 lerde kullanıldığı için kovan uyumlu olmalı. Bunlarda hız göstergesi...

10. PaleoHakan

Ynt: Mercedes G Class Şanzıman Teşekkürlük bir durum samimi olarak yok. Yazdıklarım bir zamanlar yazıp kenara koyduğum notlardan alıntılar. Konu zevk olunca ,otomatik yada manuel, orijinal w460 yada w463 görünümlüsü, yükseltilmiş yada büyük teker takılması bireylerin ihtiyaç ve kişiliklerine...

11. PaleoHakan

Mercedes G ' ye Turbo ..

Ynt: Mercedes G ' Ye Turbo .. Merhabalar Özgür Bey, Umarım G nizin başına gelenler sizi G lerden soğutmamıştır. yaşadığınız tatsız olayın vesilesi ile bir kaç seyin altını çizmem umarım haddimi aşmak olmaz. 240gd lerın motoru OM616 pek çok kişi tarafından MB in en dayanıklı motoru olarak...
  12. PaleoHakan

Ynt: Mercedes G Class Şanzıman 1979- 1991 W460 W461 de kullanılan şanzımanlar Versiyonu ilk vites oranı Vites Sayısı Son Vites Oranı Kullanıldığı modeller OTOMATIK 720.1 4.007 4 1...

13. PaleoHakan

Araç Üstü Çadır Kampçıları ( Cartop Camper ) Buraya...

Ynt: Araç Üstü Çadır Kampçıları ( Cartop Camper ) Buraya... Yol kenarlarında yada kamp yerlerinde kalmak bana cazip gelmiyor. Eğer arabadan uzaklaşmayacak isem kalmam mümkün olur. Ama illa uyuyabilmek için arabadan uzaklaşmamak düşüncesi eğer yanımda doğru insanlar var ise anlamsız. Doğaya beni...
  14. PaleoHakan

Dedelerimiz Nasıl Kamp Yapardı? Ya Onların Dedelerinin Dedelerinin Dedelerinin D

Ynt: Dedelerimiz Nasıl Kamp Yapardı? Ya Onların Dedelerinin Dedelerinin Dedelerinin D Gece ateşin ışığı yetersiz geldiği için ışık kaynağı yapmak için kazın yağlarını kullandık. Önce kolayca ayırdığımız katı halde ki saf yağları erittik. Bir su bardağına yakın yağ çıktı. Sonra derisinin bazı...
  15. PaleoHakan

Dedelerimiz Nasıl Kamp Yapardı? Ya Onların Dedelerinin Dedelerinin Dedelerinin D

Ynt: Dedelerimiz Nasıl Kamp Yapardı? Ya Onların Dedelerinin Dedelerinin Dedelerinin D Satın hazır yemek ve konserveler yok. Tahıllar dahil olmadığı için ekmek ve undan yapılan gıdalarda yok. Üç günlük kamp ta yiyecek olarak marketten mevsiminde olmayan sebze ve meyveleri almadık. Onların yerine...

16. PaleoHakan

Ynt: Dedelerimiz Nasıl Kamp Yapardı? Ya Onların Dedelerinin Dedelerinin Dedelerinin D Modern Kamp malzemelinin terk edilip tamamen kendi yaptığımız malzemelerle binlerce yıl önceki şartlarda doğada yaşama deneyi için geçiş sürecini başlattık. Bu geçiş sürecinde hangi modern malzemeleri hangi...
  17. PaleoHakan

Ynt: Dedelerimiz Nasıl Kamp Yapardı? Ya Onların Dedelerinin Dedelerinin Dedelerinin D Teşekkür ve bilgiler için ben teşekkür ederim. Kitaplarda eskiden ip olarak kullanılan materyellerin günümüze kadar kalanlarını antropoloji müzesinde görmek etkileyiciydi. Sedir ağacının kabuğunun iç yüzünden...
  18. PaleoHakan

Ynt: Dedelerimiz Nasıl Kamp Yapardı? Ya Onların Dedelerinin Dedelerinin Dedelerinin D .

19. PaleoHakan

Ynt: Dedelerimiz Nasıl Kamp Yapardı? Ya Onların Dedelerinin Dedelerinin Dedelerinin D Modern kumaşı hayatımızdan çıkartınca geriye kalan kullanabileceğimiz materyaller yün, bitki liflerinden yapılan dokuma kumaşlar ve deri. Yün bulmak için kırkma zamanını beklemem gerekti yakında yünler elimde...
  20. PaleoHakan

Ynt: Dedelerimiz Nasıl Kamp Yapardı? Ya Onların Dedelerinin Dedelerinin Dedelerinin D Gültekin Bey, Turgay Beyin yazısını okuma şansı verdiğiniz için teşekkürler. Bizlerden bir nesil yada bin nesil önce yaşamış insanların farklı amaçları, farklı beklentileri farklı beceri ve şartlarla yerine...

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,163
Kayıtlı Üye Sayımız
167,057
Kaydolan Son Üyemiz
R.KICIR

Çevrimiçi üyeler

Geri