Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Öncelikle Herkese Merhaba. Uzun bir süredir arazide gezi ve hafif off road amaçlı arazi aracı araştırmaktayım. 10000 - 15000 Lira bütçemle bir xj almalımıyım ? Parça fiyatları beni üzer mi ? Yüksek gelirli olmadığım için mecburen bunları düşünmek zorundayım. Bu işede merak saldık bir kere :) Siz...
Ynt: En Güzel Opel Frontera Fotoğrafları
Emre bey sanırım siz frontinizi daha önce satmışsınız ve sonra tekrar bir fronti almışsınız. memnunsunuz ki tekrar fronti almışsınız. kesinlikle sport fronti yada 3.2 fronti almam lazım inş. tabi :)
Benim şuanki düşüncem binek olarak kullandığım aracımı satmadan arazide dağda hafif offroad yapmak için kullanabileceğim bir araç almak istiyorum. 8-12 bin lira civarında. Fronteralarda eskiden beri çok hoşuma gittiğinden araştırdım ve gayet sağlam...
Maşallah :) Fronteralara hastayım inş. bakımlı ve hesaplı denk getirebilirsem alacağım. Hayranlıkla bakarken nazar değmesin diyede Maşallah dedim :)
Ynt: frontera kalkış ve çekiş sorunu 2
2.0 Sport almayı düşünüyorum. forumda araştırma yaparken konunun birini okuyorum kesinlikle kararım frontera sporttan yana diyorum. bir başka konuyu okuyorum çok sorun çıkarıyor frontera almasam mı diyorum. bu konuyu okurkende korkmaya başladım açıkcası...
Ynt: Frontera 2.4i Nasıldır ?
Abi zorlasam ancak o kadar çıkar. o yüzden pazarlığa girmek saygısızca olur diye düşündüm. Yinede ilgine teşekkür ederim abi. Nasip bakalım hayırlısıyla araştırmaya devam.
Fatih bey Aracınızı gördüm gerçekten bakımlı güzel görünüyor. İstediğiniz fiyatı hakeden bir araç. Yanlız maddi durumum o fiyatlara uygun deil. Pazarlıkta olur demişsiniz çok teşekkür ederim ama mantıksız pazarlığa girmek bence uygun deil. Keşke uygun olsaydımda...
2.2 5 kapılar butcemi aşıyor abi. 2. Aracım olacağı için bana en mantıklısı sport modeli gibi görünüyor. Bakımlı bir sport kovalamaya devam edeyim en iyisi.ilginize teşekkür ederim abi.
Rifat abi bu aracı görünce acaba olurmuki diye forumdaki tecrübeli kişilerden bilgi almak istedim.olumlu şeyler soylenseydi 2.0 sporta alternatif olacaktı benim için ama piyasada fazla olmaması fikrimi değiştirdi.
Evet haklısınız 2.4i frontera çok yok piyasada. Malum sitede trabzondan satılık 92 model bordo aracı örnek gösterebilirim mesela. Ama bilgisi olan yok galiba.
Öncelikle herkese merhaba. Forumu araştırdım ama frontera 2.4i hakkında bilgi bulamadım.
92 model 2.4i fronterayı nasıl bilirsiniz ?
Kronik sorunları varmıdır ?
97 model 2.2i ile arasında sadece motor farkımı var ?
Motoru 2.0 a yada 2.2 fronteraya göre nasıldır. ? parça sıkıntısı varmıdır ...
Ynt: Gezenbilir 2013 Kış Kampı (16 - 17 Şubat 2013)
Ender Abi merhaba. abi senin yardımına ihtiyacım var. bir msn adresi yada facebook adresi verebilirmisin. lütfen. özel msj yazamıyorum henüz burdan. :(